Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

Na,aš jau po gydytojos apžiūros.Viskas atrodo pusėtinai.Paskyrė antibiotikus savaitei ir,kad naktį skausmo nejausčiau ir miegot galėčiau normaliai xanax'o.Šiaip sakė,kad mano gerklė jautri labai (kiekvieną kartą gydytojai žiūrint gerklę užsitąsau beveik iki vėmimo),tai sakė ir skausmo receptoriai ten gali būti labai jautrūs,tai skaudėt gali mėnesį maždaug,tai xanax mėnesiui ir toliau gert Solpadeiną ar dar ką nuo skausmo.
Atsakyti
yra ir kita medalio puse as issioperavau angina pries kokius 7 metus nes sirgdavau stabiliai kas pora menesiu pulinga angina.po operacijos viskas buvo gerai deja jau antri metai iseiles atsirado faringitai su balso uzkimimu kurie tesiasi po keleta savaiciu ir be antibiotiku niekaip nepraeina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2010 11 17, 16:29)
yra ir kita medalio puse as issioperavau angina pries kokius 7 metus nes sirgdavau stabiliai kas pora menesiu pulinga angina.po operacijos viskas buvo gerai deja jau antri metai iseiles atsirado faringitai su balso uzkimimu kurie tesiasi po keleta savaiciu ir be antibiotiku niekaip nepraeina verysad.gif

Aš va,dvi sav.po operacijos ir jau sirguliuoju doh.gif
Va,seniau LOR'istai manė,kad dėl tonzilėse esančių bakterijų pas mane nuolatiniai laringofaringotrachėjitai,bet jaučiu,kad klydo,nes kosčioju jau lyg su trachėjitu lengvu doh.gif
Atsakyti
oho koks ligos pavadinimas biggrin.gif galiu pasakyt, kad po operacijos ir aš kosėjau. ir gana ilgai kosėjau....lyg sausai, lyg kažką atkosėdavau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 17 lapkričio 2010 - 19:05
Tiesą pasakius,tik parašius tą post'ą supratau,kad gali būti,kad kosčiu dėl refliukso.. g.gif Ir dabar imk ir suprask nuo ko kosėji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 11 17, 19:17)
Tiesą pasakius,tik parašius tą post'ą supratau,kad gali būti,kad kosčiu dėl refliukso.. g.gif  Ir dabar imk ir suprask nuo ko kosėji  doh.gif

irgi gali būt. Nes man po dviejų savaičių po operacijos prasidėjo smaugimas ir kosėjimas. Na aišku, operacija čia, dėl jos. Pas LOR nevažiavau. O vietinė, tai atleisk viešpatie....Tai va po pusės metų, kai jau kartumas burnoj pradėjo kankint atrado - refliuksas. Tai ką žinau, gal ta operacijos baimė (didelė įtampa ir nervai) viską padarė blink.gif o gal tą gerklę ir šiaip ne dėl anginos, o nuo rūgšties perštėjo. Nesuprasi...turiu endoskopo tyrimo rezultatus, reiks varyt pas gydytoją gydymo smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noreciau jusu paklausti,kada galeciau gristi i darba po operacijos?Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2010 12 13, 18:40)
Sveikos 4u.gif
Noreciau jusu paklausti,kada galeciau  gristi i darba po operacijos?Aciu 4u.gif

Aš į mokyklą grįžau po 17 dienų.
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2010 12 13, 18:40)
Sveikos 4u.gif
Noreciau jusu paklausti,kada galeciau  gristi i darba po operacijos?Aciu 4u.gif

na gi visiems skirtingai smile.gif nuo savijautos. Aš grįžau po 2 savaičių, bet kaip minėjau, dar savaitė būtų buvus ne pro šalį smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Dažnai kartojasi angina,paskutinį kartą kai lankiausiu pas gydytoją pasakiau,kad angina,paklausė ar turiu temperatūros,pasakius,kad ne,tiesiog numetė vaistų reklaminį lapuką,kad nusipirkčiau pačiulpti tablėtyčių.Gerklės nežiūrėjo.Dabar antrą dieną be proto skauda kaklą,limfmazgiai padidėję,nei gulėti,nei seilių nuryti,gerklė sausa ir dirgli.Temperatūros nėra.Išsižiojau prieš veidrodį ant tonzilių tokie prisirpę balti giluminiai pulinukai,pačios tonzilės labai padidėjusios,net baisu.
Gal kas žinosit kaip iki pirmadienio palengvinti skausmą,patinymą.Gal kokių liaudiškų patarimų.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(linutukas0316 @ 2010 12 18, 21:17)
Dažnai kartojasi angina,paskutinį kartą kai lankiausiu pas gydytoją pasakiau,kad angina,paklausė ar turiu temperatūros,pasakius,kad ne,tiesiog numetė vaistų reklaminį lapuką,kad nusipirkčiau pačiulpti tablėtyčių.Gerklės nežiūrėjo.Dabar antrą dieną be proto skauda kaklą,limfmazgiai padidėję,nei gulėti,nei seilių nuryti,gerklė sausa ir dirgli.Temperatūros nėra.Išsižiojau prieš veidrodį ant tonzilių tokie prisirpę balti giluminiai pulinukai,pačios tonzilės labai padidėjusios,net baisu.
Gal kas žinosit kaip iki pirmadienio palengvinti skausmą,patinymą.Gal kokių liaudiškų patarimų.Ačiū.

Nusipirk kokią septolete plius (ten yra benzokaino,kuris yra vietinis anestetikas,tad turėtų nuimt skausmą,bet dažnai reik čiulpt),o šiaip stenkis skysčių pakankamai gert ir lauk pirmadienio.
Aš esu sirgus 1 kartą pūlinga angina (kaip gyva likau-iki šiol nežinau,nes greitukė net nepasakė normaliai kaip temperatūrą mušt [ji buvo užkilus iki 42 laipsnių]...O šiaip,savaitę tik tokia temperatūra buvo,o gerklė švari ir tik po savaitės pasimatė,kad pūlinė angina...) doh.gif doh.gif Net didžiausiam priešui tokios temperatūros nelinkėčiau,nes organizmas tiek nuvažiavęs,kad vemdavau kas porą min. ir haliucinacijos belenkokios buvo doh.gif Dabar išsioperavus esu tonziles.Šiaip bent žinau,kad anginos nebeturėsiu,o taip tai naudos dar nematau (sausio 2d. bus 2 mėn.po operacijos).Sergu nuolat (gerklę skauda,peršti,kosčiu ir tt.) doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 12 19, 00:42)
Nusipirk kokią septolete plius (ten yra benzokaino,kuris yra vietinis anestetikas,tad turėtų nuimt skausmą,bet dažnai reik čiulpt),o šiaip stenkis skysčių pakankamai gert ir lauk pirmadienio.
Aš esu sirgus 1 kartą pūlinga angina (kaip gyva likau-iki šiol nežinau,nes greitukė net nepasakė normaliai kaip temperatūrą mušt [ji buvo užkilus iki 42 laipsnių]...O šiaip,savaitę tik tokia temperatūra buvo,o gerklė švari ir tik po savaitės pasimatė,kad pūlinė angina...) doh.gif  doh.gif  Net didžiausiam priešui tokios temperatūros nelinkėčiau,nes organizmas tiek nuvažiavęs,kad vemdavau kas porą min. ir haliucinacijos belenkokios buvo doh.gif  Dabar išsioperavus esu tonziles.Šiaip bent žinau,kad anginos nebeturėsiu,o taip tai naudos dar nematau (sausio 2d. bus 2 mėn.po operacijos).Sergu nuolat (gerklę skauda,peršti,kosčiu ir tt.) doh.gif  doh.gif

Man tos visokios septoletės nepadėdavo,vaistinėje davė Decatylen,antrą tablėtę čiulpiu ir nieko,kažkoks siaubas,dar nei karto šitaip baisiai nebūvo ir tie pūlinukai gazdina.Ir tas dirglumas stiprėja.Geriu daug skysčių,kol geriu kokią arbatą,tol gerai,po kokių 5min.vėl tas pats unsure.gif
Man prieš kelis metus gydytoja pasakė,kad tikrai niekas man neoperuos.Vis paskaitinėju,kad kitos išsioperuoja.Reikės vėl užklausti,bet jei ir po operacijos tie patys skausmai,tai gal geriau neoperuoti g.gif
Dar užsiplikiau medetkų paskalauti,skalavau su druską,anksčiau padėdavo dabar ne,nesuprantu iš kur tie pūliniai,daug metų sergu,net po kelis kartus į metus,bet šitaip dar nėra buvę... doh.gif
Bet pas jus temperatūra tai tikrai labai aukšta buvo,negalvojau,kad nuo anginos taip būna,pas mane maximum iki 37.1 pakyla,šiuo metu 36.6.
Atsakyti