Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(moony @ 2011 05 28, 18:38)
O tai pūlingos anginos neoperuoja? būtina išsigydyt? aš Lietuvoje tik pora sav tebūsiu, tai daktaras sakė, jei reiks, tai išoperuos, bet jei dar nebus man išgijus, nes kažko nelabai pasiduoda tiem antibiotikam.
Beja, ar kai būna angina, be padidėjusių burnoje tonzilių (lygtais taip vadinas) gali dar būti kaklo šonuose tokie kunkolai, su pirštais kai spaudau, jaučiu, ten limfmazgiai ar kas? ir ar tai normalu?

gali
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 05 28, 19:38)
O tai pūlingos anginos neoperuoja? būtina išsigydyt? aš Lietuvoje tik pora sav tebūsiu, tai daktaras sakė, jei reiks, tai išoperuos, bet jei dar nebus man išgijus, nes kažko nelabai pasiduoda tiem antibiotikam.
Beja, ar kai būna angina, be padidėjusių burnoje tonzilių (lygtais taip vadinas) gali dar būti kaklo šonuose tokie kunkolai, su pirštais kai spaudau, jaučiu, ten limfmazgiai ar kas? ir ar tai normalu?

Taip ten limfmazgiai ir jie buna padideje prie anginos smile.gif man operavo su pulinga angina nes ji man niekada nepraeidavo, vaiksciodavau puliuojancia kiaurus metus ir budavo padideje kaklo limfmazgiai smile.gif
Atsakyti
Visus metus?? man jau gal mėnuo kaip kankinuos, baigiu prisigalvot visokiausiu dalykų apie limfomas t.t.t Kramstukee, o kai tau isoperavo, greit tie limfmazgiai isnyko? dabar jaučiuos lyg kas smaugtų. dar dirbu tokį darbą, kad iš šiltos patalpos greit reikia į lauką išeit, tai spėju šitas dasideda dar, kad neina greit išgyt.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 05 28, 21:22)
Visus metus?? man jau gal mėnuo kaip kankinuos, baigiu prisigalvot visokiausiu dalykų apie limfomas t.t.t  Kramstukee, o kai tau isoperavo, greit tie limfmazgiai isnyko? dabar jaučiuos lyg kas smaugtų. dar  dirbu tokį darbą, kad iš šiltos patalpos greit reikia į lauką išeit, tai spėju šitas dasideda dar, kad neina greit išgyt.

Na taip metai laiko, kai atsikelus ryte tonziles pilnos puliu, truputi vejas papucia ir vel puliai ir t.t. na po operacijos jau menuo bet limfmazgiai kaip buvo padideje taip ir yra smile.gif Na dar toks nemalonus smaugimo(lyg kas prilipe prie gerkles butu) jausmas. bet manau po truputi pageres smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 05 28, 22:44)
Na taip metai laiko, kai atsikelus ryte tonziles pilnos puliu, truputi vejas papucia ir vel puliai ir t.t. na po operacijos jau menuo bet limfmazgiai kaip buvo padideje taip ir yra smile.gif Na dar toks nemalonus smaugimo(lyg kas prilipe prie gerkles butu) jausmas. bet manau po truputi pageres smile.gif

Man lygiai toks at jausmas, gerklę tai smaugia, toks jausmas lyg kai verktum, kai užgniaužia visą gerklę, ir toks smaugimas ištisai man sad.gif as labiau nerimauju ne dėl anginos, nes tie burnoje konkolai, tai nei skauda nei ką, nei tų pulinių aš matau, nors daktaras sakė, kad pūlinga. Labiausiai jaudinuos dėl kakle tų limfmazgių ar kas ten tokie, kai čiupinėju kaklą, jaučiu tokius gumbelius kurie slankioja, nors neskauda.. tai beieškodama informacijos užkliuvo akys už tokios ligos Limfoma, tai kai ant adatų sėdžiu, prisigalvojau, prisifantazavau visokį biesą. Daktaras sakė, kad čia ne limfoma, nes kraujo tyrimai puse velnio. Vienu žodžiu kankinuos diena iš dienos, ir vis mąstau, kad nelauksiu aš to mėnesio ir skrisiu į Lietuvą kuo greičiau, nes nuprotėsiu berydama antibiotikus, nuo kurių naudos nulis. Beja, angina sergant, einat jūs į darbą ar namuose sėdit? Man temperatūra 36,8-37,2-37,4 svyruoja, ir nežinau ar geriau gulėt lovoj ar nesvarbu, nors šiandien atsikėliau, tai vos pasivelku, silpna, galva sukas, jėgų nėra, nežinau kaip į darba ryt šliaužti, o dar dirbų sodo centre, kur tai į lauką lėkt tai į šiltnamį, tai spėju tas "labai" padeda mano anginai gyt. sad.gif
P.s Per kiek dienų užauga pasėlis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 29 gegužės 2011 - 12:06
QUOTE(moony @ 2011 05 29, 13:02)

Na nereikt taip smarkiai pergyvent, tai letinis tonzilitas tad ir yra visi sie simptomai. Pati visada vaiskciojau su 37 ir kelios padalos temperatura, lekdavau ir i paskaitas ir i darbeli ir visur kur reik,nebent kai jau temp. budavo virs 38 tada kelios dienos lovoi ir vel i mokslus/darbus smile.gif viena diena geriau kita blogiau budavo bet nieko teko gyvent ir maziau i galva imt smile.gif po operacijos tai 3sav.prasedejau namuose.
Atsakyti
Labai tikiuos, kad tik tas tonsilitas man būtų, nes kai buvau 2mėn amžiaus vaikystėje, susirgau auksiniu stafilakoku nuo karvės pieno, poto gavosi sepsis (kraujo užkrėtimas) 1proc daktarai buvo davę, kad išgyvensiu, bet kažkaip pavyko, tai galvoju, kad todėl mano imuninė sistema tokia prasta, nes būnant mažai visa imuninė sistema buvo vaistais sugadinta gal. Beja ar gali auksinis stafilakokas atsinaujinti jei aš jį tada turėjau, nenoriu, kad man taip paprastai išpjautų anginą, nenustatę kas ten per bakterijos.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 05 29, 15:54)
Labai tikiuos, kad tik tas tonsilitas man būtų, nes kai buvau 2mėn amžiaus vaikystėje,  susirgau auksiniu stafilakoku nuo karvės pieno, poto gavosi sepsis (kraujo užkrėtimas) 1proc daktarai buvo davę, kad išgyvensiu, bet kažkaip pavyko, tai galvoju, kad todėl mano imuninė sistema tokia prasta, nes būnant mažai visa imuninė sistema buvo vaistais sugadinta gal. Beja ar gali auksinis stafilakokas atsinaujinti jei aš jį tada turėjau, nenoriu, kad man taip paprastai išpjautų anginą, nenustatę kas ten per bakterijos.

Tai pasidarysiu kraujo tyrima, paseli ir pasakys kais ir kaip, as nesidariau paseliu ir nesigydziau antibiotikais, nes ir taip skrandis silpnas, o dar antibijotikais ji nuodyti nesinorejo smile.gif
Siaip auksini stafilokoka galima pasigaut nuo jo nesiotojo ar sergancio zmogaus. tu pati gali buti sveika stafilokoko nesiotoja. taciau jei organizmas susilpnes tai gali atsirasti stafilokokine infekcija. taciau ji pasireskia puliniai odoje, kraujo uzkretimu ir kt. tad manau tau tikrai neturetu gerkles skausmas reiks stafilokokines infekcijos, ypac jei dareis kraujo tyrimus ir jie buvo normoje nereiktu taip pergyventi smile.gif
Atsakyti
Anglų daktarai labai į viską žiuri atsainiai, parodžius gerklę, jems čia kaip ir viskas gerai, o Lietuvių daktaras mato pūlinę anginą. Anglų daktaram kraujo tyrimai geri, lietuviui -nėra tragiški... siaubas kažkoks
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 05 29, 15:23)
Anglų daktarai labai į viską žiuri atsainiai, parodžius gerklę, jems čia kaip ir viskas gerai, o Lietuvių daktaras mato pūlinę anginą. Anglų daktaram kraujo tyrimai geri, lietuviui -nėra tragiški... siaubas kažkoks

nu tai jami du mėnesius atostogų, ar kaip ten tas vadinasi, ir važiuoji pas lietuvių daktarus biggrin.gif o čia mes tau pabūsim gyvi pavyzdžiai, kad įmanoma ta operacija lotuliukas.gif visos gyvos sveikos ir gerklingos lotuliukas.gif

aš negėriau jokių antibų. niekas man ir nesiūlė. paėmė pasėlį, užaugino, pamėgino tą pasėlį su įvairiais antibais ir pasakė - jokie antibai šitos zarazos neims. ir leido pasirinkti - operuoti ar bandyti toliau taip gyventi doh.gif tada palaukiau keletą mėnesių savo eilės ir - op. tiesa, tai ką man rado tonzilėse, buvo staph aureus. kraujo tyrimai buvo net labai normalūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kokošė: 29 gegužės 2011 - 22:35
QUOTE(kokošė @ 2011 05 29, 22:34)
nu tai jami du mėnesius atostogų, ar kaip ten tas vadinasi, ir važiuoji pas lietuvių daktarus biggrin.gif o čia mes tau pabūsim gyvi pavyzdžiai, kad įmanoma ta operacija lotuliukas.gif visos gyvos sveikos ir gerklingos lotuliukas.gif

aš negėriau jokių antibų. niekas man ir nesiūlė. paėmė pasėlį, užaugino, pamėgino tą pasėlį su įvairiais antibais ir pasakė - jokie antibai šitos zarazos neims. ir leido pasirinkti - operuoti ar bandyti toliau taip gyventi doh.gif tada palaukiau keletą mėnesių savo eilės ir - op. tiesa, tai ką man rado tonzilėse, buvo staph aureus. kraujo tyrimai buvo net labai normalūs.

Pas mane tas kraujas visad normalus,nors ligų turiu daug.O mano tonzilės sakė legendinės,jose užaugo Stafilokokas auksinis,Streptokokas Beta hemolizinis ir dar vienas streptokokas...tik jau nepamenu koks doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 05 30, 10:25)
Pas mane tas kraujas visad normalus,nors ligų turiu daug.O mano tonzilės sakė legendinės,jose užaugo Stafilokokas auksinis,Streptokokas Beta hemolizinis ir dar vienas streptokokas...tik jau nepamenu koks  doh.gif  doh.gif

ferma lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti