Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(kokošė @ 2011 05 30, 12:48)
ferma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tai vadinau aukščiausios rūšies veislynu hihihi.gif jame buvo veisiamos tik aukščiausios rūšies,atsparios visiems antibiotikams bakterijos.Čia jums ne šuns papas hihihi.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 30 gegužės 2011 - 21:08
Gal galit pasakyt, kiek laiko augina tas fermas, kol pamato rezultatą, kiek dienų apytiksliai?
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 05 30, 21:25)
Gal galit pasakyt, kiek laiko augina tas fermas, kol pamato rezultatą, kiek dienų apytiksliai?

Mano prestižinį veislyną augino gal apie 4 dienas ar panašiai maždaug.To kur visą veislyną išaugino lapelio neturiu,bet turiu senesnį,kur tik pamatai atsirado.Tai labai agresyvų S.Aureus per 4 dienas nepilnas išaugino.19d.per pietus paėmė,o 22d. ryte jau buvo atsakymai.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 05 30, 21:08)
Aš tai vadinau aukščiausios rūšies veislynu hihihi.gif jame buvo veisiamos tik aukščiausios rūšies,atsparios visiems antibiotikams bakterijos.Čia jums ne šuns papas hihihi.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

žodžiu, pagarba notworthy.gif notworthy.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 05 30, 21:59)
žodžiu, pagarba notworthy.gif notworthy.gif lotuliukas.gif

Dzenkuje bardzo 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Linksmom nuotaikom gyvenat thumbup.gif O man visai nelinksma, nesgi skauda ziauriai doh.gif Penktadieni isoperavo, tai kol buvau ligoninej ir gaudavau du kartus per diena diclaco, tai buvau atsiputus. Bet vakar gryzau namo ir nuo tos minutes skausmelis nerealus, nimesilis tik trumpam padeda doh.gif Na bet kaip nors isgyvensiu. Bet kokiu atveju dziaugiuosi, kad pasiryzau, nes tonziles sake siaubingos buvo, visos isvagotos puliniu. O kazi ledo kompresus galima deti tik kai kraujuoja? O gal ir skausma pamazintu? Bet ar paskui blogiau nebus g.gif Ir taip jau su faringitu operavo.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 05 31, 08:12)
Linksmom nuotaikom gyvenat thumbup.gif  O man visai nelinksma, nesgi skauda ziauriai doh.gif  Penktadieni isoperavo, tai kol buvau ligoninej ir gaudavau du kartus per diena diclaco, tai buvau atsiputus. Bet vakar gryzau namo ir nuo tos minutes skausmelis nerealus, nimesilis tik trumpam padeda doh.gif Na bet kaip nors isgyvensiu. Bet kokiu atveju dziaugiuosi, kad pasiryzau, nes tonziles sake siaubingos buvo, visos isvagotos puliniu. O kazi ledo kompresus galima deti tik kai kraujuoja? O gal ir skausma pamazintu? Bet ar paskui blogiau nebus g.gif  Ir taip jau su faringitu operavo.

Tai nusipirkit diklako ir susileiskit porą kartų per dieną ir vėl gyvensit,kaip žmogus.Ledo kompresus ir šiaip galima dėt,kad tinimą mažintų.Aš dar ledukus čiulpdavau,nes dabar ledų neberekomenduoja valgyt,bet kai čiulpdavau ledukus truputį tinimas atslūgdavo.O skausmą nuimt gali tam kartui,kai juos čiulpi,nes šaltis receptorius užmarina,bet ištisai čiulpt irgi neina,nes geriau būtų neperšalti.
Atsakyti
Aš jau ryt parskrendu, tariausi su gyd. Lesinsku kad priimtų, liepė pasiskambint, tai pasiskambinus administratore pasake kad tik kitam 2dieniui gali priimt sad.gif galėtų per tą laiką bent paimt tepinėlį, paaugint fermą, o dabar laukt be reikalo turėsiu. Gal kas Klaipėdoje kokį gerą gydytoją parekomenduotumėt? Kadangi aš nei apie vieną gydytoją asmeniškai nežinau nieko, tai bandau rinktis pagal pacientų atsiliepimus internetiniuose puslapiuose.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 05 31, 09:12)
Linksmom nuotaikom gyvenat thumbup.gif  O man visai nelinksma, nesgi skauda ziauriai doh.gif  Penktadieni isoperavo, tai kol buvau ligoninej ir gaudavau du kartus per diena diclaco, tai buvau atsiputus. Bet vakar gryzau namo ir nuo tos minutes skausmelis nerealus, nimesilis tik trumpam padeda doh.gif Na bet kaip nors isgyvensiu. Bet kokiu atveju dziaugiuosi, kad pasiryzau, nes tonziles sake siaubingos buvo, visos isvagotos puliniu. O kazi ledo kompresus galima deti tik kai kraujuoja? O gal ir skausma pamazintu? Bet ar paskui blogiau nebus g.gif  Ir taip jau su faringitu operavo.

O.. tai issivaizduoju kaip linksma smile.gif As tip kaip gryzau jau kita diena namo, tai i vena israse buvo leistis ketonalio, jis daug stipresnis uz diclaca bet padedavo smile.gif leidaus 5dienas. po to jau pakentedavau truputeli smile.gif
Tai siulau ir nusipirkt kazka leidziamo, i raumeni lengvai rasi kas suleis, ir nereiks kankintis ir skrandzio gadint smile.gif
Atsakyti
Tai va kad nera kas suleidzia doh.gif Vyras grieztai pasake ne smile.gif O vazinet i ligonine tai kazkaip visgi tingisi. Gal geriau tas pora dienu su geriamais pavargsiu.
moony, bakterijom issiaugint siuntimo nereikia, tyrimas mokamas. Nuvaziuoji ir paima. Bent jau Vilniuj.
Lesinskas labai geras gydytojas. Jis operavo dukrai angina ir adenoidus. O dabar mane operavo D.Rauba. Sitas gydytojas dar labiau patiko, paliko labai profesionalaus gydytojo ir labai mielo zmogaus ispudi thumbup.gif Tik pas ji irgi patekti nera lengva, nesgi visi zino gerus gydytojus biggrin.gif
Atsakyti
Tai suprantama, kad geri gydytojai deficitas, dėl to visi ir veržiasi pas juos. Dabar dar parašiau gydytojui, gal visgi išeis ankčiau priimti, nes baigiu tais antibiotikais nusigydyti, nebesuprantu ar jie man padeda ar dar blogiau daro, kažkokios skrandžio rugštys kyla, ar kažkoks briedas daros. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 05 31, 12:58)
Tai va kad nera kas suleidzia doh.gif  Vyras grieztai pasake ne smile.gif O vazinet i ligonine tai kazkaip visgi tingisi. Gal geriau tas pora dienu su geriamais pavargsiu.
moony, bakterijom issiaugint siuntimo nereikia, tyrimas mokamas. Nuvaziuoji ir paima. Bent jau Vilniuj.
Lesinskas labai geras gydytojas. Jis operavo dukrai angina ir adenoidus. O dabar mane operavo D.Rauba. Sitas gydytojas dar labiau patiko, paliko labai profesionalaus gydytojo ir labai mielo zmogaus ispudi thumbup.gif  Tik pas ji irgi patekti nera lengva, nesgi visi zino gerus gydytojus biggrin.gif

Pati susileisk mirksiukas.gif Labai lengva į šlaunį.
Atsakyti