Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

Vienu žodžiu, katik gryžau po konsultacijų, visą dieną prasidaviau po santariškes, gydytojai kai kurie tai kaip su tuščia vieta elgias, vis pabrėžia, kad moku pinigus ligoninei ir jiems iš to jokios naudos..... Iš pradžių gydytojas galvojo apie operaciją, poto kažkaip jau nebegalvojo, gerklė kaip ir išgijus pasak jį, tik limfmazgiai padidėję, smaugimas kankina ( pasak gydytojo čia gali būt nuo skrandžio sulčių) ir dar temperatūra vis 36,9-37,6 šokinėja. Darė skydliukės echoskopiją, nieko. Anot gydytojo limfmazgiai gali pusę metų neišnykt blink.gif . Tai gryžau nieko nepešus, tik vaistus parsivežiau nuo skrandžio rugščių. Nežinau kur čia besikreipt, visą mėn atlyginimą išleidau o ramiau nė kiek nepasidarė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 06 03, 21:52)
Vienu žodžiu, katik gryžau po konsultacijų, visą dieną prasidaviau po santariškes, gydytojai kai kurie tai kaip su tuščia vieta elgias, vis pabrėžia, kad moku pinigus ligoninei ir jiems iš to jokios naudos..... Iš pradžių gydytojas galvojo apie operaciją, poto kažkaip jau nebegalvojo, gerklė kaip ir išgijus pasak jį, tik limfmazgiai padidėję, smaugimas kankina ( pasak gydytojo čia gali būt nuo skrandžio sulčių) ir dar temperatūra vis 36,9-37,6 šokinėja. Darė skydliukės echoskopiją, nieko. Anot gydytojo limfmazgiai gali pusę metų neišnykt  blink.gif . Tai gryžau nieko nepešus, tik vaistus parsivežiau nuo skrandžio rugščių. Nežinau kur čia besikreipt, visą mėn atlyginimą išleidau o ramiau nė kiek nepasidarė doh.gif

Na smaugimas tai tikrai gali buti nuo skrandzio, begales tokiu pacientu maciau ir pacia tas smaugimas kankina. Operuoja pagal tam tikrus kriterijus, kurie yra nustatyti visoms ligoninems. O limfmazgiai taip pat ilgi islieka. Na del temperaturos:jei yra skrandzio problemu gali but pakilus.
Atsakyti
Na jei jau santariskiu chirurgas pasake, kad nereikia operuot, tai jau tikrai nereikia smile.gif Jie ten labai greiti viska ispjaut.
O as pagaliau antra diena be vaistu ir jauciuosi jau tikrai gerai thumbup.gif Vos vos skaudena, bet tai cia jau niekis. Rytoj bus dvi savaites po operacijos.
Atsakyti
Tai, kad nežinosi kaip iš tikrųjų čia yra, ar reikia ar ne operuot. Beieškodama priežasties dėl temperatūros, nuėjau į privačią kliniką Klaipėdoje, ir daktaras prie visų siuntimų pridėjo dar kartą siuntimą pas jų kažkokią LOR, ir ką jūs manot, ji tikrai pjaut ir tik pjaut.... dar pasakiau, kad buvau pas prof. Lesinską ir kas jis sakė nepjaut, tai ta Lor'istė poto vos nepasityčiodama kalbėjo... siaubas kažkoks, ant siuntimo buvo parašyta paimti pasėlį, o ji manęs klausia ar imsim pasėlį, nu visai durna boba, atsiprašau, kad taip aš, bet jau į neviltį varo tie daktarai. Dar pasirodo bendros praktikos daktaras išrašė kažkokių lašelinių, tai nuėjus jas susilašinti į savo miesto priimamajį, seselė prisijuokė, sako, ką čia tau per mineralinį dabar lašinti, pasirodė išrašė elementariausios gliukozės ir kito kažkokio briedo, kurio daugiau gaučiau išgėrus mineralinio litrą.... kraupu, o tempertūra kaip laikosi 37,2-37,3 taip laikosi, ir limfmazgiai irgi tai didesni, tai mažesni. Pasidariau plaučių rentgeną, tik, kad parodyt jį daktarui reiks tada kai eisiu dėl to gerklės pasėlio (o jis augs sakė 10dienų) , tai kad nesuprantu kas toje plaučių nuotraukoje, kažkaip vienoje puseje didesnė šviesi dėmė, negu kitoj. Nebežinau nė ką begalvot ir kas čia man yra.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 06 09, 19:02)
Tai, kad nežinosi kaip iš tikrųjų čia yra, ar reikia ar ne operuot. Beieškodama priežasties dėl temperatūros, nuėjau į privačią kliniką Klaipėdoje, ir daktaras prie visų siuntimų pridėjo dar  kartą siuntimą pas  jų kažkokią LOR, ir ką jūs manot, ji tikrai pjaut ir tik pjaut.... dar pasakiau, kad buvau pas prof. Lesinską ir kas jis sakė nepjaut, tai ta Lor'istė poto vos nepasityčiodama kalbėjo... siaubas kažkoks, ant siuntimo buvo parašyta paimti pasėlį, o ji manęs klausia ar imsim pasėlį, nu visai durna boba, atsiprašau, kad taip aš, bet jau į neviltį varo tie daktarai. Dar pasirodo bendros praktikos daktaras išrašė kažkokių lašelinių, tai nuėjus jas susilašinti į savo miesto priimamajį, seselė prisijuokė, sako, ką čia tau per mineralinį dabar lašinti, pasirodė išrašė elementariausios gliukozės ir kito kažkokio briedo, kurio daugiau gaučiau išgėrus mineralinio litrą.... kraupu, o tempertūra kaip laikosi 37,2-37,3 taip laikosi, ir limfmazgiai irgi tai didesni, tai mažesni. Pasidariau plaučių rentgeną, tik, kad parodyt jį daktarui reiks tada kai eisiu dėl to gerklės pasėlio (o jis augs sakė 10dienų) , tai kad nesuprantu kas toje plaučių nuotraukoje, kažkaip vienoje puseje didesnė šviesi dėmė, negu kitoj. Nebežinau nė ką begalvot ir kas čia man yra.

jooo... pataikei į pačia privačiausią kliniką ant lietuvos lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet jos visos taip elgiasi, tos privačios, nieko čia naujo ir keisto. jų tikslas - tave kuo brangiau pagydyti. aš šiuo atveju labiau tikėčiau lesinsku. bet tai kad tau nebuvo paimtas pasėlis lig šiol - keista.

- dėl plaučių rentgeno - ten, kur šviesesnė dėmė, ten yra širdis, viskas ok, reiškia, kad ją turi biggrin.gif

- ar elementoriškas kraujo tyrimas darytas?

- mesk tas lašelines per langą. sugirdyk kokiam katinui. gėles gali jomis palaistyti. whatever.
Atsakyti
Ak tai širdis ten biggrin.gif aš ir taip ir taip prieš langą tą plaučių rentgeną vartau ir nesuprantu, kodėl ten ta šviesi skylė toje pusėje, gal tada ir širdis. Tai va įdomu, kad Lesinskas man to pasėlio nepaėmė, o jau būtų spėjęs užaugti. Tie limfmazgiai dienos bėgyje kažkaip lyg mažesni, o ryte atsikėlus vėl konkolai didesni, gal čia tik man taip atrodo. Dabar man temperatūrosn matavimosi paranoja ir niekaip negaliu "mesti" , po 20kartų matuojuos biggrin.gif ech...
Atsakyti
gal kas žinot kiek laiko po anginos operacijos smirda iš burnos,kaip nemalonu būti smirduku. sad.gif neseniai išoperavo prieš 5 dienas bet jau smirda gerai kad atostogos blink.gif
Atsakyti
O kas ten smirda? atsiprašau už kvailą klausimą. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2011 06 11, 15:26)
gal kas žinot kiek laiko po anginos operacijos smirda iš burnos,kaip nemalonu būti smirduku. sad.gif neseniai išoperavo prieš 5 dienas bet jau smirda gerai kad atostogos blink.gif

Man gal savaitę kvaputis jautėsi.Bet pabaigoj jau silpnai.
Moony-pūvanti mėsa smirda lotuliukas.gif Iš tikro supuvusios mėsos kvapas.O šiaip tai kvapas atsiranda manau dėl krauterio,kuriuo po to uždegina viską,nes jis apsvilina mėsą,o tada mėsytė... blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 06 12, 09:15)
Man gal savaitę kvaputis jautėsi.Bet pabaigoj jau silpnai.
Moony-pūvanti mėsa smirda  lotuliukas.gif  Iš tikro supuvusios mėsos kvapas.O šiaip tai kvapas atsiranda manau dėl krauterio,kuriuo po to uždegina viską,nes jis apsvilina mėsą,o tada mėsytė...  blink.gif  unsure.gif

tikra pūvanti boba jaučiuosi,net vyras į sodą pabėgo savaitgaliui doh.gif nesuprantu pasidariau bulvių košės griaužia negaliu valgyt su bananu tas pats ,o kodėl ligonėi viskas buvo gerai,tikrai kažkokia niekam tikus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(moony @ 2011 06 11, 21:41)
O kas ten smirda? atsiprašau už kvailą klausimą. blush2.gif

prašau pasiskaityti ,man atrodo kad pulinys čia tas smirda aplink tas vietas kur išpjaustyta o daktarė sakė kad čia fibrino apnašos reikalingos normaliam pooperacinės žaiždos gijimui. šiandien jau ir pykina doh.gif http://www.medcentra...jienos/,nid.199
Atsakyti
Baisoka, aš galvojau, kad išpjovus,kankina baisus skausmas bet tuom ir užsibaigia viskas, pasirodo dar visokie čia dalykai vyksta smile.gif aš labiausiai abejoju ar man pjautis, nes temperatūra nekrenta, o jei anginą išpjovus ji ir toliau laikysis ta temperatūra, tai kam bereikalingai pjaustyt, jei net daktarai nesutaria, vienas sako pjaut, kitas ne... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 06 12, 13:13)
Baisoka, aš galvojau, kad išpjovus,kankina baisus skausmas bet tuom ir užsibaigia viskas, pasirodo dar visokie čia dalykai vyksta smile.gif aš labiausiai abejoju ar man pjautis, nes temperatūra nekrenta, o jei anginą išpjovus ji ir toliau laikysis ta temperatūra, tai kam bereikalingai pjaustyt, jei net daktarai nesutaria, vienas sako pjaut, kitas ne... doh.gif

na aš neturėjau kitos išeities teko operuotis kaip sakoma na stast let visokios ligos,tik tiek kad vieni skausmą perneša lengvai o aš tai sunkiai,nu šiandien pvz.6 diena bet kažkodėl daugiau skauda nei po operacijos,nei mano geriausi draugai vaistai nepadeda .o operavausi todėl kad gerklėj pulingas apcesas buvo niekam nelinkiu nei didžiasiam priešui tokių skausmų,geriausiai skausmą perneša vaikai jau pabudę po operacijos prašo valgyti . ax.gif
Atsakyti