Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(Satura @ 2010 10 21, 17:04)
pritariu shemsai, kad tikrai turėjo būti naudotas maskuoklis  drinks_cheers.gif Arba neįsivaizduoju, kiek čia sluoksnių prikrauta smile.gif

drinks_cheers.gif
turiu ta blondie meginuka, bet dar neisbandziau, gal rimtai su ja naturaliau atrodytu veidas, nes su warm peach biski gyvumo truksta man, rimtai biski i lavoneli primena, kaip manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 23, 18:37)
drinks_cheers.gif
turiu ta blondie meginuka, bet dar neisbandziau, gal rimtai su ja naturaliau atrodytu veidas, nes su warm peach biski gyvumo truksta man, rimtai biski i lavoneli primena, kaip manot  g.gif
Man naturaliau atrodo smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetu i AZ atsiusti, kaip atrodo ant veiduko Candy Cane? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 26, 17:47)
Gal kas galetu i AZ atsiusti, kaip atrodo ant veiduko Candy Cane?  blush2.gif

Is tikruju ir man idomu g.gif jau laikas spaudzia, tuoj baigsiu viska, ka turiu. reikia uzsisakyti pilna pakuote ir dvejoju del atspalvio doh.gif
Turejau Warm Peach, Blondie ir Barely Buff meginukus.
Warm peach maskavo laaaabai gerai, geriau uz anas abi, bet atrodziau kaip negyvele-labai perbalusi. Blondie tokia neutrali, bet ir maskavimo man pritruko g.gif Barelly buff ant baltos odos schmoll.gif , su savaiminiu idegiu pazaidziu-labai gerai ziurisi.
Tai dabar esu kryzkelej, visiskoj. Net pradejau galvoti gal bandyti Candy cane, bet bijau buti kaip parselis, oda paraustanti ir taip doh.gif
Uzveskit kas ant kelio, isprotet taip imanoma besirenkant, man jau pinigai saskaitoj dega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 26, 20:59)
Uzveskit kas ant kelio, isprotet taip imanoma besirenkant, man jau pinigai saskaitoj dega lotuliukas.gif

pabandykit In the Buff - iš pasakojimo spėju, kad Jūsų odelė neutrali, nei šilta, nei šalta (netinka warm/gelsvi ir pink atspalviai). Tai kaip rašė kažkas, galima nustatyti, ar Jums vienodai tinka aukso ir sidabro dirbiniai, ar tinka grynai balta, ar tik dramblio kaulo, ir t.t.
In the buff yra light-medium, reiškia - truputėlį tamsesnė nei blondie/barely buff.

neutrali (tiek warm/gelsvas tiek pink) - blondie, barely buff, in the buff
warm (šiltas, gelsvas, toms kurioms gerai žiurisi geltonas metalas, dramblio kaulo balta spalva) - warm peach, popcorn
pink (rausvas, šalto tipo odai, toms, kurioms gerai žiūrisi sidabras, melsvai balta) Candy Cane ir Popsicle.
Atsakyti
pabandžiau nufotografuot šešėlius - Cream soda ir Miami taupe. Sunkiai gavosi doh.gif spalvos nedaug, bet švytėjimo nesimato verysad.gif
user posted image
ir pastebėjau, kad pirštu man daug skalsiau pasitepė negu teptuku. ryt dažytis bandysiu pirštukais.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 10 26, 22:25)
pabandykit In the Buff - iš pasakojimo spėju, kad Jūsų odelė neutrali, nei šilta, nei šalta (netinka warm/gelsvi ir pink atspalviai). Tai kaip rašė kažkas, galima nustatyti, ar Jums vienodai tinka aukso ir sidabro dirbiniai, ar tinka grynai balta, ar tik dramblio kaulo, ir t.t.
In the buff yra light-medium, reiškia - truputėlį tamsesnė nei blondie/barely buff.

neutrali (tiek warm/gelsvas tiek pink) - blondie, barely buff, in the buff
warm (šiltas, gelsvas, toms kurioms gerai žiurisi geltonas metalas, dramblio kaulo balta spalva) - warm peach, popcorn
pink (rausvas, šalto tipo odai, toms, kurioms gerai žiūrisi sidabras, melsvai balta) Candy Cane ir Popsicle.
ne, oda mano skaitosi aiski salta 4u.gif tik rausvumo nenoriu, nes turiu kuperoze-ir taip paraudus kartais bunu. o su Warm peach grynas lavonas buvau, nors ir l. gerai maskavo g.gif tai dabar svarstau ar Blondie vis delto imti, ar bandyti Candy cane g.gif
In the buff jau per tamsi butu, ziuriu labiau is light kategorijos 4u.gif barely buff ant naturalios mano odos jau kiek per tamsi buvo, o kai issitepiaus savaiminiu idegiu-pats tas, bet nesitepliosiu juo visa laika g.gif
Sidabras netinka mano isitikinimu g.gif , o gal taip atrodo todel, kad jo nemegstu ir tik auksa nesioju. Del drabuziu spalvu-zinau drinks_cheers.gif Siaip veido oda graziau atrodo idegus nei balta, nepalyginamai. Tai tokia i gelsvuma-rusvuma kad butu, o kaklo spalva nuo veido naturalios skiriasi doh.gif Tokia labiau i neutralia ar net link siltos.
Pagal viska, reiktu rizikuoti turbut bandyti Candy cane g.gif galejau meginuka pasiimti jos, bet nurasiau iskart, kad nebuciau roziniu veidu doh.gif Dabar jei rizikuosiu sakytis pilna pakuote CC-galiu likti labai nusivylusi g.gif
Gal Blondie imti vis tik?
Aciu uz issmau posta thumbup.gif
Atsakyti
galite dar pamėginti su maskuokliu naudoti blondie pudrą smile.gif
Atsakyti
Ziurekit o ta flawles silk baigiamoji pudra duoda koki svelnu atspalvi, galvoju gal ja su blondie maisyti ir gautusi tokia spalva intensyvesne, bei svelnus svytejimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 10 27, 18:43)
galite dar pamėginti su maskuokliu naudoti blondie pudrą smile.gif
drinks_cheers.gif nera dideliu bedu siaip, nelabai yra ka maskuoti; pagrinde raudonis. Bet tiek, kad palyginus efekta po Warm peach (veidas kaip popierius, lygus, vientisas ir t.t.) ir Blondie, psichologiskai vien paveikia, kad atrodo norisi geresnio maskavimo biggrin.gif
Iskrapsciau vakar paskutines dulkeles Warm peach, Barely Buff ir Blondie, sutepiau ant zandikaulio linijos, kad palyginti su kaklu. Blondie beveik isvis nesimate, WP baltas ruozas atrode, o BB oranzinis dryzius biggrin.gif tai gal Blondie ir tinka geriausiai tuomet.
Nereikia ieskoti geroj vietoj slieku turbut biggrin.gif tik ta Candy cane kazkaip is smalsumo uzsimaniau pabandyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 27 spalio 2010 - 19:02
O kaip bronzantas South Beach? Neradau daug atsiliepimu apie ji. O gal verciau skaistalus Sweet Fig imti... ir kaina mazesne g.gif Abu rudu atspalviu. Tik nervina kad grynai matiniai, nes kiti turbut bus grynai su blizguciais ko as nemegstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 27, 19:10)
Ziurekit o ta flawles silk baigiamoji pudra duoda koki svelnu atspalvi, galvoju gal ja su blondie maisyti ir gautusi tokia spalva intensyvesne, bei svelnus svytejimas  bigsmile.gif

atspalvio neduoda, tik švytėjimo smile.gif
Atsakyti