Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

kaip jums LL seseliai?

as turiu juodus, vakar jais pasidaziau ir o siaube doh.gif kiek mirksiu, tiek man atispaudzia tie seseliai ant virsutines voko dalies doh.gif vakara baigiau su smoky eyes makiazu. Pirma karta man taip seseliai tepa, o regis ir nedaug tepiau.

Gal, kuri jau bande brozer pudras? nes foundation ma sviesokos, gerai mazkuoja ir suvienodina veido spalva, bet man truksta gyvebes, lengvo idegio. Kaip buvau isblyskus, taip ir likau, noretusi ziemai siek tiek rusvesnes odos, bet, kad nesimatytu, jog tona spakliaus pritepta.
Atsakyti
Įsigijau iš LL lūpų blizgį ir akių pieštuką.
Lūpų blizgis "Raspberry crush" labai skaniai kvepia, labai neutralios rožinės spalvos (kol nebuvau išbandžius galvojau, jog bus intensyvesnė spalva), turi blizgučių, tačiau jie labai nekrenta į akis. Liepiau įvertinti SB, sakė: "labai gražu" biggrin.gif .
Akių pieštukas pilkai mėlynos spalvos: labai labai minkštas, spalva graži, tačiau po neilgo laiko išplaukė jis man unsure.gif (buvau nubrėžus gan ryškią liniją, o ji išblauso) nors ir taip visai neblogai atrodė. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 10 31, 14:51)
kaip jums LL seseliai?
as turiu juodus, vakar jais pasidaziau ir o siaube  doh.gif  kiek mirksiu, tiek man atispaudzia tie seseliai ant virsutines voko dalies  doh.gif  vakara baigiau su smoky eyes makiazu. Pirma karta man taip seseliai tepa, o regis ir nedaug tepiau.

Žinai, ir aš šito bijau unsure.gif , todėl kolkas dar tik seilę į spalvas bežiūrėdama varvinu.....
O nebandei šlapiai pasidažyti? Kažin kaip tada jie laikytųsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 02, 15:12)
Žinai, ir aš šito bijau unsure.gif , todėl kolkas dar tik seilę į spalvas bežiūrėdama varvinu.....
O nebandei šlapiai pasidažyti? Kažin kaip tada jie laikytųsi? g.gif

Panaudokit seseliu baze,manau,isspres problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 02, 15:42)
Panaudokit seseliu baze,manau,isspres problema smile.gif

O tai LL tokią bazę turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 02, 16:33)

Grynai bazės neturi, bet prie kai kurių šašėlių parašyta, kad juos galima naudoti kaip bazę, bet vargu ar tai padės. Nežinau, nebandžiau pati... g.gif O šiaip tai šešėliai vieni patys tikrai nesilaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 02 lapkričio 2010 - 15:38
QUOTE(micefee @ 2010 11 02, 16:37)
O šiaip tai šešėliai vieni patys tikrai nesilaiko.

Net ir šlapiai dažantis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 02, 16:33)

Ne, bet gal nieko blogo naudoti visai kito gamintojo baze. As asmeniskai naudoju urban decay,tai super gerai laikosi seseliai (siaip mano vokai tokie is riebesniu,seseliai subega greit).
Atsakyti
O kas cia per daiktas? Kaip suprantu, skirtas susipilti mineralinei pudrai? Bet kuo skiriasi nuo paprastos mineralines pudros indelio? kad mazesnis, su kempinele ir veidrodeliu? tik tuo? g.gif gal kuri turit g.gif
user posted image
Atsakyti
Isbandziau Candy Cane, nepatiko schmoll.gif rausvumo nera, ko bijojau, bet veidas grynai salto atspalvio buvo, metalinis kazkoks atrode man biggrin.gif ir per sviesus. spalva dar ir skyresi nuo kaklo spalvos, kuris labiau i geltonuma. vis delto imsiu Blondie atspalvi, nebeeksperimentuosiu.
Atsakyti
Aš šiandien pagaliau irgi LL išbandžiau: ėmiau warm honey pudros atspalvį - gavusi išsigandau, kad bus per tamsi, bet idealiai prisitaikė prie odos (esu vid. tamsumo, oda į geltonumą). Taip pat išbandžiau ir maskuoklius peepo paakiams ir blush away raudoniui - sakyčiau irgi visai nieko, tik kažkaip niekad neturėjusi birių, tai reikės dar pasimokint naudotis. biggrin.gif Šiaip Blush away patiko labiau - tikrai gerai užmaskuoja kapiliarus, spuogelius, o peepo, mano nuomone, labai pajuodusių paakių vistik neužmaskuotų.. po pirmo panaudojimo dedu pliusą LL, nes tikrai natūraliai viskas atrodė, pakankamai normaliai išsilaikė ant odos (manoji mišri į riebumą) smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkaip nebuvo atsiliepimo apie LILY LOLO skaistalus ir bronzantus. Gal kas pakomentuotumėt? Ar bronzantas blizgantis? 4u.gif
Atsakyti