Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

O gal kuti is jusu turi Porcelain atspalwi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 10 28, 18:09)
O gal kuti is jusu turi Porcelain atspalwi? 4u.gif

Aš turiu. Ką apie jį pasakyti be to, kad labai (labai labai) šviesus?
Atsakyti
QUOTE(asphalt @ 2010 10 28, 21:34)
Aš turiu. Ką apie jį pasakyti be to, kad labai (labai labai) šviesus?

O gal galetumei ideti foto su sia pudryte,arba puse veiduko su juo istepta? 4u.gif Nes nzn koki atspalwi rinktis,nes bijau kad blonde man per tamsus gali buti,nes esu laaaabai swiesaus weiduko doh.gif
Atsakyti
Na, gavau ir as savo siuntini ir tik per 6 dienas iskaitant savatgali smile.gif
Atsakyti
gal su paštu perkalbėjo, gavę daug nerimastingų laiškų iš Lietuvos hihihi.gif
Atsakyti
Jau pora savaiciu naudoju LL pudras Barely Buff ir Popcorn.
Spalvos gana svelnios ir naturalios, popcorn siek tiek geltonesnes. Gerai maskuoja, is sitos puses neturiu priekaistu, bet pastebejau, kad jos labai sausina mano veido oda, kuri paprastai yra misri ir ziema issauseja.

Labai esu patenkinta zaliu maskuokliu, kuris gerai maskuoja mano pajuodusius paakius ir raudonas demes.

Prigriebiau ir Flawless silk, tik nelabai suprantu, kokia jo paskirtis g.gif na gal priduoda siek tiek gyvumo veidui, bet nelabai matau, ka dar jis prideda makiazui.

Atsakyti
http://sailorjennie....ua-promise.html Man patinka kaip atrodo sis mergaites weidas,nors ir baltas,bet atrodo thumbup.gif Man rodos jinai cia su porcelain spalwa.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2010 10 29, 00:51)
Labai esu patenkinta zaliu maskuokliu, kuris gerai maskuoja mano pajuodusius paakius ir raudonas demes.

Aš manau, jog paakiams labiau tinkamas šitas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 10 29, 01:31)
http://sailorjennie....ua-promise.html Man patinka kaip atrodo sis mergaites weidas,nors ir baltas,bet atrodo  thumbup.gif Man rodos jinai cia su porcelain spalwa.. ax.gif

tai, kad ji ce visai ne su lily lolo pasidazius g.gif , gi zemiau sudetos priemones ka naudojo g.gif
Papildyta:
o man tarpkitko maskuoklis nepatiko lily lolo, ispradziu lyg nieko atrodo ir pamaskuoja gal neblogai, bet jis man po kiek laiko subega ir susoka plemais tokiais doh.gif , nu zodziu nesilaiko.
vakar isbandziau blondie spalvyte, spalva thumbup.gif , spalva istikro geriau nei warmh peach, bet vistiek kazkokio gyvumo truksta, atrodau tokia isbalus, nors spalva man kaip tik thumbup.gif kame cia reikalas? g.gif
nors galiu pasakyt, kad visa diena issilaike labai gerai, ciut blizgesiukas silpnas vakarop islindo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 10 29, 08:15)
Aš manau, jog paakiams labiau tinkamas šitas. cool.gif

turiu Nude Cover Up ir Blush Away maskuoklius, pastarasis geriau maskuoja paraudimus ir tamsius paakius. Tik nereikia daug uzkrauti.

Reikes dar paziuret kitus, vis dar ieskau
Atsakyti
Man tas geltonas paakiams labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 29, 11:23)
tai, kad ji ce visai ne su lily lolo pasidazius g.gif , gi zemiau sudetos priemones ka naudojo  g.gif
Papildyta:
o man tarpkitko maskuoklis nepatiko lily lolo, ispradziu lyg nieko atrodo ir pamaskuoja gal neblogai, bet jis man po kiek laiko subega ir susoka plemais tokiais  doh.gif , nu zodziu nesilaiko.
vakar isbandziau blondie spalvyte, spalva  thumbup.gif , spalva istikro geriau nei warmh peach, bet vistiek kazkokio gyvumo truksta, atrodau tokia isbalus, nors spalva man kaip tik  thumbup.gif kame cia reikalas? g.gif
nors galiu pasakyt, kad visa diena issilaike labai gerai, ciut blizgesiukas silpnas vakarop islindo  thumbup.gif

yra jos bloge kur ir su lily lolo pasidazius yra tai waizdas tokspat..
Atsakyti