QUOTE(mr nobody @ 2010 10 28, 18:09)
Aš turiu. Ką apie jį pasakyti be to, kad labai (labai labai) šviesus?
QUOTE(asphalt @ 2010 10 28, 21:34)
Aš turiu. Ką apie jį pasakyti be to, kad labai (labai labai) šviesus?
O gal galetumei ideti foto su sia pudryte,arba puse veiduko su juo istepta?

gal su paštu perkalbėjo, gavę daug nerimastingų laiškų iš Lietuvos

Jau pora savaiciu naudoju LL pudras Barely Buff ir Popcorn.
Spalvos gana svelnios ir naturalios, popcorn siek tiek geltonesnes. Gerai maskuoja, is sitos puses neturiu priekaistu, bet pastebejau, kad jos labai sausina mano veido oda, kuri paprastai yra misri ir ziema issauseja.
Labai esu patenkinta zaliu maskuokliu, kuris gerai maskuoja mano pajuodusius paakius ir raudonas demes.
Prigriebiau ir Flawless silk, tik nelabai suprantu, kokia jo paskirtis
na gal priduoda siek tiek gyvumo veidui, bet nelabai matau, ka dar jis prideda makiazui.
Spalvos gana svelnios ir naturalios, popcorn siek tiek geltonesnes. Gerai maskuoja, is sitos puses neturiu priekaistu, bet pastebejau, kad jos labai sausina mano veido oda, kuri paprastai yra misri ir ziema issauseja.
Labai esu patenkinta zaliu maskuokliu, kuris gerai maskuoja mano pajuodusius paakius ir raudonas demes.
Prigriebiau ir Flawless silk, tik nelabai suprantu, kokia jo paskirtis

http://sailorjennie....ua-promise.html Man patinka kaip atrodo sis mergaites weidas,nors ir baltas,bet atrodo
Man rodos jinai cia su porcelain spalwa..

QUOTE(mr nobody @ 2010 10 29, 01:31)
http://sailorjennie....ua-promise.html Man patinka kaip atrodo sis mergaites weidas,nors ir baltas,bet atrodo
Man rodos jinai cia su porcelain spalwa.. 

tai, kad ji ce visai ne su lily lolo pasidazius

Papildyta:
o man tarpkitko maskuoklis nepatiko lily lolo, ispradziu lyg nieko atrodo ir pamaskuoja gal neblogai, bet jis man po kiek laiko subega ir susoka plemais tokiais

vakar isbandziau blondie spalvyte, spalva

nors galiu pasakyt, kad visa diena issilaike labai gerai, ciut blizgesiukas silpnas vakarop islindo

QUOTE(Dobiliukė @ 2010 10 29, 08:15)
turiu Nude Cover Up ir Blush Away maskuoklius, pastarasis geriau maskuoja paraudimus ir tamsius paakius. Tik nereikia daug uzkrauti.
Reikes dar paziuret kitus, vis dar ieskau
Man tas geltonas paakiams labai patinka.
QUOTE(shemsa @ 2010 10 29, 11:23)
tai, kad ji ce visai ne su lily lolo pasidazius
, gi zemiau sudetos priemones ka naudojo 
Papildyta:
o man tarpkitko maskuoklis nepatiko lily lolo, ispradziu lyg nieko atrodo ir pamaskuoja gal neblogai, bet jis man po kiek laiko subega ir susoka plemais tokiais
, nu zodziu nesilaiko.
, spalva istikro geriau nei warmh peach, bet vistiek kazkokio gyvumo truksta, atrodau tokia isbalus, nors spalva man kaip tik
kame cia reikalas?
nors galiu pasakyt, kad visa diena issilaike labai gerai, ciut blizgesiukas silpnas vakarop islindo

Papildyta:

yra jos bloge kur ir su lily lolo pasidazius yra tai waizdas tokspat..