
ir musu seimos favoritas majonezas Hellmans

Esu išbandžius daug, tačiau labiausiai patinka ukrainiečių "Dobavkin" arba "Čumak" (labai tinka baltai mišrainei, pastovėjęs nepavandeniuoja). O iš lietuviškų tik vienas neblogas "Sostinės"
.

Tik VILNIAUS

Vilniaus majoneza naudojam dazniausiai

Pabandėm ,,Dobavkin,, ir ,,Čumak,,-labai patiko
dar yra įvairiausių padažiukų
....o iš lietuviškų tik Vilniaus mums skanus, o kiti



Mes irgi bandem daug majonezu rusiu,bet is tikruju skaniausias Hellmans.

Mes stengiames rinktis sveikiausius
(kiek tai imanoma pasirinkti majonezuose), su maziausiai konservantu ir pan.
Yra toks zurnalas "Moters savaitgalis", jame karts nuo karto buna publikuojami kompetetingu zmoniu
atliekami ivairiausiu produktu testai, stai majoneza, jie, doc. R. Stukas ir kt., patare rinktis tik Hellmans arba Kedainiu ekstra (berods). Ir nerekomendavo jokiu liesu, geriau mazesne doze riebaus, negu lieso. Galesiu nuskanuoti net to zurnalo psl. (tam kas nores)

Yra toks zurnalas "Moters savaitgalis", jame karts nuo karto buna publikuojami kompetetingu zmoniu

QUOTE(Uogiux @ 2007 11 02, 18:16)
doc. R. Stukas ir kt., patare rinktis tik Hellmans arba Kedainiu ekstra (berods).
Kiek pirkau,man visi Kedainiu majonezai neblogi

Kėdainių majonezą be konservantų
-jua kelintą stiklainį nusiperku, švelnus, skanus
-jua kelintą stiklainį nusiperku, švelnus, skanus
mums Vilniaus irgi skaniausi, ir dar tie padažai Vilniaus labai

Vilniaus majonezo megejoms
Girdejau toki patarima - norint, kad misraine nepraskystu, reikia deti Viln.majoneza, perpus sumaisyta su Hellmans. Atseit vienas duoda skoni, o kitas iztezti neduoda. Pati dar nebandziau


o as naudoju daumantu arba hellmans
