Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

lietuvoj visada perku vilniaus majoneza, o uzsieniuose tenka paciai susiplakti.
nes tie uszenietiski schmoll.gif
Atsakyti
Lietuviškais jau visais nusivyliau... Dabar perku tik Hamker salotoms thumbup.gif
Atsakyti
As irgi kazkada valgiau tik Vilniaus ir labai nepatiko tie uzsienietiski, bet dabar Vilniau visai ne toks. Taigi pamegau uzsienietiskus. Man geriausias Hamker Remoulade ir Hellmans "Babuni", bet deja jo Maximoje jau nebera. Buvo atsirades, bet po kokiu 2 men dingo ir viskas. Reikes pasiziureti kitose parduotuvese.
Atsakyti
Kedainiu majonezas NAUJAS thumbup.gif pats skaniausias
Atsakyti
QUOTE(majka @ 2006 07 10, 01:28)
As irgi kazkada valgiau tik Vilniaus ir labai nepatiko tie uzsienietiski, bet dabar Vilniau visai ne toks. Taigi pamegau uzsienietiskus. Man geriausias Hamker Remoulade ir Hellmans "Babuni", bet deja jo Maximoje jau nebera. Buvo atsirades, bet po kokiu 2 men dingo ir viskas. Reikes pasiziureti kitose parduotuvese.

Šiandien pirkau MAXIMOJ Hamker Remoulade... Bet čia Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(majka @ 2006 07 10, 02:28)
Man geriausias Hamker Remoulade ir Hellmans "Babuni", bet deja jo Maximoje jau nebera. Buvo atsirades, bet po kokiu 2 men dingo ir viskas. Reikes pasiziureti kitose parduotuvese.

Hellmans "Babuni" - skaniausias, Norfoj visąlaik randu.
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2006 07 13, 20:57)
Hellmans "Babuni" - skaniausias, Norfoj visąlaik randu.

Tikrai? Super, aciu!
Papildyta:
QUOTE(Asta @ 2006 07 12, 19:31)
Šiandien pirkau MAXIMOJ Hamker Remoulade... Bet čia Kaune  ax.gif

Tai as ten rasiau kad nera Hellmans "Babuni", o Remoulade beveik visada buna Maximoje, bet visgi, aciu.
Atsakyti
O aš žiūrint ką gaminu iš majonezo, jei salotas, tai perku 1l kibiriuką. Jei šiaip valgymui, t.y. kaip padažą "Vilniaus" ,"Daumantų".
Atsakyti
Dažniausiai "Daumantų", užsienietiški man neskanūs schmoll.gif
Atsakyti
Prie virtų kiaušinių, tai naudoju Helmans, o į visokius padažus ar salotas Daumantų
Atsakyti
Siūlau pasigaminti majonezą pačioms. mirksiukas.gif Jis bus skanesnis ir daug sveikesnis. bigsmile.gif thumbup.gif Aš vartoju tik savo gamybos majonezą. biggrin.gif Jį pasigaminti yra visai nesudėtinga, užima kelias minutes laiko. Tik reikia turėti blenderį (mikserį). rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina... @ 2006 07 29, 11:06)
Siūlau pasigaminti majonezą pačioms. mirksiukas.gif  Jis bus skanesnis ir daug sveikesnis. bigsmile.gif  thumbup.gif  Aš vartoju tik savo gamybos majonezą. biggrin.gif Jį pasigaminti yra visai nesudėtinga, užima kelias minutes laiko. Tik reikia turėti blenderį (mikserį). rolleyes.gif  smile.gif

Kiek zinau reikia deti zalia kiausinio tryni i savos gamybos majonezus, ar nebijai salmoneliu g.gif ?
Atsakyti