Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

QUOTE(Inga N @ 2004 05 23, 10:18)
Mergaitė,s kokį perkat majonezą salotoms ir pan.? Nes aš kai nusiperku, tai būtinai visą skonį sugadina mad.gif  O turėtų būti priešingai

Geriausias - HELLMANNS majonezas.
Atsakyti
Man Helmmans'as pats geriausias. smile.gif wink.gif
Atsakyti
As nauduoju Vilniaus, Kedainiu , Kolumbo ir kazkoki rusiska su alyvuogiu aliejumi
O padaza salotoms gaminu pati, pirktiniu nenauduoju. Labai megstu garstycias sumaisyti su majonezu.
Atsakyti
Labai skanu naminis, tik kad laiko pritrūksta..
šiaip-Hellman's, Hamker su žolelėm, Natura, tik ne lietuviški blink.gif jie per rūgštūs
Atsakyti
O man daugelio giriamas Hellmanns nepatinka schmoll.gif Per svelnus, be to, jauciu kazkoki prieskoni, kuris man nepatinka schmoll.gif
As perku Vilniaus ir butinai neriebu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2004 06 14, 13:24)
tas remoulade pats ptas pats pats!!!!! kai jo paragavau tai jokio kito nevalgau, o jau misrainem tai super!!! skanumas gaunasi neispasakytas, ypac baltai misrainei ir su pekino kopustu, pomidorais, kukuruzais ir agurkais  essen.gif

na bet jau kaloriju jame tai swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2006 04 22, 16:32)
na bet jau kaloriju jame tai swoon.gif

Tai geriau rečiau, bet skanaus, negu dažniau bile kokio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 04 22, 19:18)
Tai geriau rečiau, bet skanaus, negu dažniau bile kokio  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš šį majonezą labai mėgst, ir, išduosiu paslaptį, kalorijas mažinu sumaišydama jį su liesu natūraliu jogurtu- labai tinka salotoms thumbup.gif o ir skonis nesikeičia tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
Aš dažniausiai naudoju Vilniaus majonezą, kartais Daumanų, Veiverių ir kitokį lietuvišką majonezą. Užsienietiškų majonezų nenaudoju.
Atsakyti
Sveikos, malonu prisijungus prie šio forumo. Rašau pirmą žinutę.
Dažniausia vartojame Daumantų neriebų arba Daumantų Premun, saldžią mišrainę gaminu tik su Veiverių lengvu (mums su juo skaniausia). 4u.gif
Atsakyti
Mes dažniausiai vartojame Vilniaus majonezą, kartais dar Daumantų 4u.gif
Atsakyti
Anksciau pirkdavau tik Vilniaus, bet po to, kai atsirado Vilniaus neriebusis, kazkaip Vilniaus majonezas sugedo schmoll.gif
Dabar perku Daumantu arba Daumantu premium, jis panasus i senaji Vilniaus majoneza tongue.gif
Atsakyti