As nauduoju Vilniaus, Kedainiu , Kolumbo ir kazkoki rusiska su alyvuogiu aliejumi O padaza salotoms gaminu pati, pirktiniu nenauduoju. Labai megstu garstycias sumaisyti su majonezu.
Galiu be galo žiūrėti į tris dalykus: į tekantį vandenį, degančią ugnį ir... kai kas nors dirba...
tas remoulade pats ptas pats pats!!!!! kai jo paragavau tai jokio kito nevalgau, o jau misrainem tai super!!! skanumas gaunasi neispasakytas, ypac baltai misrainei ir su pekino kopustu, pomidorais, kukuruzais ir agurkais
aš šį majonezą labai mėgst, ir, išduosiu paslaptį, kalorijas mažinu sumaišydama jį su liesu natūraliu jogurtu- labai tinka salotoms o ir skonis nesikeičia tikrai
Sveikos, malonu prisijungus prie šio forumo. Rašau pirmą žinutę. Dažniausia vartojame Daumantų neriebų arba Daumantų Premun, saldžią mišrainę gaminu tik su Veiverių lengvu (mums su juo skaniausia).
Anksciau pirkdavau tik Vilniaus, bet po to, kai atsirado Vilniaus neriebusis, kazkaip Vilniaus majonezas sugedo Dabar perku Daumantu arba Daumantu premium, jis panasus i senaji Vilniaus majoneza