Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

dazniausiai Helmens lengvuji.. su melsvu kamsteliu, man tai thumbup.gif kartais Vilniaus majoneza smile.gif
Atsakyti
Pasidalinkit kaip darot smile.gif
Atsakyti
majonezas "paprastucija" rolleyes.gif

200ml aliejaus
1 kiausinio trynys
1/2 sauksto garstyciu
1 s. acto
druska, pipirai pagal skoni

garstycias issukti su tryniu. deti pagal skoni druskos, pipiru. sukant plona srovele supilti alieju ir acta. nu vrode i psio smile.gif geriausia sukti su spec. "sluotele"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 07 gegužės 2006 - 10:05
As ir taip darau,tik labai atsargiai su aliejum,nesugalvokit supilt viso is karto,nes nesigaus nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Siaubas, moterys unsure.gif jums dar noras yra gamintis pacioms majoneza... man jokio noro nekyla terliotis doh.gif uztenka ir kiekviena diena atsibuti virtuveje darant pusrycius, pietus, vakariene, o kartais ir naktipiecius biggrin.gif

P.S. kuri darot, tai galiu pasveikinti uz entuziazma 4u.gif
Atsakyti
ir kiek laiko gali išstovėti šitoks majonezas?o skonis labai skiriasi nuo pirktiniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchid @ 2006 05 07, 15:23)
ir kiek laiko gali išstovėti šitoks majonezas?o skonis labai skiriasi nuo pirktiniu? 4u.gif

na manau keleta dienu isstoveti gali. as kazkaip ji makaluoju salotoms, man jis ten labiau tinka uz pirktini, kai kuriais atvejais... o nuo pirktinio man gerokai skirias rolleyes.gif ir spalva, ir konsistencija, net ir skoniu kazkiek...
Atsakyti
aciu uz recepteli smile.gif as turiu zepterio mixa ta, tai super suplake ir tooooks skanus , svelnus smile.gif o pagamint tai uztrunka 5min
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 04 20, 17:04)
O man daugelio giriamas Hellmanns nepatinka  schmoll.gif Per svelnus, be to, jauciu kazkoki prieskoni, kuris man nepatinka  schmoll.gif
As perku Vilniaus ir butinai neriebu  4u.gif

man irgi verysad.gif
uzsienyje labai populiarus riebus majonezai virs 70% riebalu, tuo tarpu Lietuvoje vienas neriebiausiu majonezu is kur teko matyt. Pvz Vilniaus zalias ar Daumantu melynas apie 35%, neriebus majonezai apie 24%. Tuo tarpu helmanas vientik light 45% blink.gif, is tu reibiuju (apie 65%) pastaruoju metu renkuosi naujus daumantu karaliska ir daumantu su alyvuogiu aliejum. mmmm.... fantastika, o uz helmana daug pigiau.
Atsakyti
O mes ne patriotai, mums skaniausias Helmans arba iš bėdos yra toks "Natura" skonis panašus į Helmans tik truputį sūresnis ir perkam mes jį Norfoj arba kartais turguj būna, kitur lyg ir nemačiau smile.gif
Atsakyti
Mūsų namuose Kėdainių populiariausias.
Atsakyti
Mum tai skanus veiverių premium arba veiverių su alyvuoguų aliejum.
Atsakyti