Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

QUOTE(INirJAN @ 2011 08 26, 18:26)
tame ir esme, kad VIENAU JAU TURIT wink.gif as kalbu kai nuo 30 pradeda palnuot pirmagimi  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif susituokem budami 24 metu,praejus lygiai 9 menesiams nuo dienos,kai susipazinom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenagilbert @ 2011 08 28, 20:44)

Tai pagal Jus man jau šaukštai po pietų? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2011 08 31, 08:20)
Tai pagal Jus man jau šaukštai po pietų? doh.gif  biggrin.gif

Va va ir man jau viskas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Susituokėme prieš mėnesį smile.gif Ir man, ir vyrui 23 m.
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2011 08 31, 08:20)
Tai pagal Jus man jau šaukštai po pietų? doh.gif  biggrin.gif

na ne, bet jau galimybes tampa vis labiau ribotos... bet cia labai individualiai kiekvienai, juk nezinia kada sutiksim savaji vyra, keleriu metu tada busime ir t.t. wub.gif bet kaip cia pries tai pasake, jog 15 metu laukia vestuviu ir vaiku draugaudami, tai tikrai jau per daug ax.gif
Atsakyti
Man 29, jam 27. Kiek cia paskaiciau tai tikrai lietuviai labai anksti tuokiasi, as (ne LT gyvenu) tarp bendradarbiu esu palyginti jauna nuotaka. Manau 29 pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Man 31. vaiku neturiu, uz savaites tuokiuosi baznycioje. Istekejau pirma karta 22m. isiskyriau 23m. Skiriasi mastymas kai tau 22 ir 30, patikek. blush2.gif
Gal kazkam is pasiseka isteketi bunant 18m. ir pragyvent kartu visa gyvenima, bet statistika rodo, kad tie, kurie labai anksti susituokia dazniau skiriasi.. ax.gif
Oi nebuciau norejus isteketi 18m. esi jaunas, laisvas, galvot apie seima ir vaikus kai tau 20m...Augint vaikus iskart po mokyklos, virti vyrui valgyti ir plaut indus schmoll.gif schmoll.gif Ir ne tame esme, kad vyras tau padeda..Bet kur tada jaunyste???!!!
Dabar kitas reikalas, esi subrendus, charakteris susiformaves..
As gyvenu uzsienyje ir cia tuokiasi 30-ties ir daugiau, niekas neskuba priisimt atsakomybes, augint vaikus..Spesi, kam taip lekti..
Na kuo salis labiau nesa i treciojo pasaulio sali tuo anksciau tuokiasi. Ir nereikia isizeisti. Paziurekim- issivysciusiose salyse isteketi 18-likos ar 20-ties retenybe blush2.gif blush2.gif

nu pirma karta girdziu nesamone kad moteriai bunant 29m. mazeja rizika susilaukti vaiku (mano mama pastojo su 1budama 33, su manim 38m.) Medikai teigia kad mazeja rizika nuo 35m. Pazistu daugybe moteru kurios pastojo 35m. ar veliau. Pati nenoreciau pastoti budama 35m. Bet manau 29-33m. pirmam vaikui visiska norma.. blush2.gif
Papildyta:
[quote=INirJAN,2011 08 26, 17:26]tame ir esme, kad VIENAU JAU TURIT wink.gif as kalbu kai nuo 30 pradeda palnuot pirmagimi  g.gif
[/quote]

nu cia tai jau kliedesiai...is kur remiates tokiais duomenim. pasiskaitykit medicinos knygas

"Moters amžius

35-39 m. moterų amžiaus grupėje tikimybė pastoti per 1 mėn. yra 42 % mažesnė nei 20-24 m. grupėje. Ištyrus moteris dėl 3 metų neaiškios kilmės nevaisingumo buvo nustatyta, kad nėštumo galimybė sumažėja 9 % sulig kiekvienais moters metais. Tikimybės pastoti mažėjimas nėra ryškus iki 35 m., vėliau t.y. po 40 metų tampa ženklus."

My Webpage
Papildyta:
[quote=Ilgaplauke22,2011 08 11, 19:10]Kiti baigia vidurines tokių metų  mirksiukas.gif
[/quote]

baigta vidurine, o kas toliau? vos tik pilnametyste jau ir vaikus gimdyti ?!!! nuo tevu glebio i vyro glebi. g.gif bigsmile.gif
susidaro ispudis kad daznai merginos kurios vos 18m. teka (jeigu ne is reikalo) paprasciausiai norint pabegti nuo tevu "globos"

vos pilnametystews sulaukus ir keli metai veliau tikrai dar nera TAS amzius.... bet 30 ir veliau.... PRADETI kurti seima .... na cia zinot, nuo daug dalyku dar priklauso.... as kalbu apie tokius atvejus kaip, kad mano kaimynai... nuo 15 metu gyvena kartu, jiems po 30 jau... vestuves neseniai buvo, apie vaikus net minties nera  blink.gif  doh.gif
[/quote]

ar svarbiausias gyvenimo tikslas yra gimdyti vaikus?!!! jeigu moters egzistencija susiveda tik i vaikus ir seima...puiku vaikai, as asmeniskai ju noriu ir jau galvoju apie juos bet neskubu apsikrauti. bet ne visi skuba vos susituokia apsikraut vaikais. galima gerai gyventi ir nesusituokus. ir kas pasakys kad ne seima?? as su savo vyru iki susituokiant gyvenom 3m. kartu tai ka jau mes ne seima? seima yra jausmas, o ne antspaudai pase. gyvenent kartu visada jautemes seima, kuri viska dalinasi..
cia italijoje zmones kuria seima budami 30ties ir daugiau ir puikiai gyvena.
o jeigu susituokus pora negali turet vaiku bet gerai jauciasi kartu ir pragyvena kartu visa gyvenima, tai ka jau ne seima??? gal tavo kaimynai ir nori vaiku, bet negali tureti, apie tai nepagalvojot. o gal dar nori pasidziaugti gyvenimu.. juk kai yra vaikai nebesi laisvas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 04 rugsėjo 2011 - 11:06
[/quote]
ar svarbiausias gyvenimo tikslas yra gimdyti vaikus?!!! jeigu moters egzistencija susiveda tik i vaikus ir seima...puiku vaikai, as asmeniskai ju noriu ir jau galvoju apie juos bet neskubu apsikrauti. bet ne visi skuba vos susituokia apsikraut vaikais. galima gerai gyventi ir nesusituokus. ir kas pasakys kad ne seima?? as su savo vyru iki susituokiant gyvenom 3m. kartu tai ka jau mes ne seima? seima yra jausmas, o ne antspaudai pase. gyvenent kartu visada jautemes seima, kuri viska dalinasi..
o jeigu susituokus pora negali turet vaiku bet gerai jauciasi kartu ir pragyvena kartu visa gyvenima, tai ka jau ne seima??? gal tavo kaimynai ir nori vaiku, bet negali tureti, apie tai nepagalvojot. o gal dar nori pasidziaugti gyvenimu.. juk kai yra vaikai nebesi laisvas..
[/quote]

schmoll.gif susidaro toks ispudis, kad tie vaikai TIKRAS VARGAS schmoll.gif cia jus motinystei nesubrendus tai tikrai... JUMS taip susikloste gyvenime, o aplink matau daug jaunu graziu seimu su vaikuciais, vaikai jokios laisves neatima, tikra laime juos auginti ir begalinis dziaugsmas... ax.gif o sena mama buti tai.... gerai, pirmas 30-35 metu, o jei nori ne vieno? lotuliukas.gif cia tik mano nuomone, bet kadangi jus visos savo taip persat tai kodel gi ne lotuliukas.gif zodziu, senmergyste man negresia lotuliukas.gif

tai aisku musu tikslas siame pasaulyje pratesti gimine ir teisingai aukleti palikuonis, o del ko gyvenate jus? nenorite darnos, paguodos senatveje????? Per toki iskreipta mastyma ne prie gero privedama... ar tik ne Italai pamege Lietuviu vaikus isivaikinti, tame turbut ir gludi tokio mastymo saknys ir viska pasako daug akivaizdziau nei keli zodziai.... is kolegu ir pazistamu taip pat teko girdeti, kad vyrams Italijoje visuomet labai palanku tureti ne viena moteri, kam jiem tu vestuviu, nors ir turi paskui, jei neturi meiluzes darbe "esi laikomas balta varna" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenagilbert: 04 rugsėjo 2011 - 20:48
[quote=elenagilbert,2011 09 04, 20:43]
[/quote]
[/quote]
schmoll.gif susidaro toks ispudis, kad tie vaikai TIKRAS VARGAS schmoll.gif cia jus motinystei nesubrendus tai tikrai... JUMS taip susikloste gyvenime, o aplink matau daug jaunu graziu seimu su vaikuciais, vaikai jokios laisves neatima, tikra laime juos auginti ir begalinis dziaugsmas... ax.gif o sena mama buti tai.... gerai, pirmas 30-35 metu, o jei nori ne vieno? lotuliukas.gif cia tik mano nuomone, bet kadangi jus visos savo taip persat tai kodel gi ne lotuliukas.gif zodziu, senmergyste man negresia lotuliukas.gif

tai aisku musu tikslas siame pasaulyje pratesti gimine ir teisingai aukleti palikuonis, o del ko gyvenate jus? nenorite darnos, paguodos senatveje????? Per toki iskreipta mastyma ne prie gero privedama... ar tik ne Italai pamege Lietuviu vaikus isivaikinti, tame turbut ir gludi tokio mastymo saknys ir viska pasako daug akivaizdziau nei keli zodziai.... is kolegu ir pazistamu taip pat teko girdeti, kad vyrams Italijoje visuomet labai palanku tureti ne viena moteri, kam jiem tu vestuviu, nors ir turi paskui, jei neturi meiluzes darbe "esi laikomas balta varna" lotuliukas.gif
[/quote]

nesamone. rimti vyrai cia jokiu meiluziu neturi ir nera cia tokios "normos". ir lietuvoje vyrai eina su kitom. viskas priklauso nuo zmogaus.
Atsakyti
[quote=ZBITKA,2011 09 04, 23:31]
[/quote]

[/quote]
nesamone. rimti vyrai cia jokiu meiluziu neturi ir nera cia tokios "normos". ir lietuvoje vyrai eina su kitom. viskas priklauso nuo zmogaus.
[/quote]

oi tiek mano kolegos, tiek destytojai sako kitaip wink.gif)))
Atsakyti
[quote=elenagilbert,2011 09 04, 22:33]

[/quote]
[/quote]
oi tiek mano kolegos, tiek destytojai sako kitaip wink.gif)))
[/quote]

kuo nori tuo ir tikek, man svarbu kad maniskis neina thumbup.gif liezuvis.gif liezuvis.gif
Papildyta:
vaikai nera vargas, pati dirbu vaiku darzeli su 3-5m. vaikais taip kad..bet neskubu su savais.
Papildyta:
kodel jus viska iskreipiat? as gi nesakiau, kad nenoriu seimos. as ja kuriu ir vaikuciu turesiu. jeigu jau vaikus turi virs 30-ties metu tai jau sena? aisku, jeigu save jau budama 30-ties laikai sena blink.gif
as planuoju pirma 32-33, antra 35m. tai ka jau sena laugh.gif
Atsakyti