Įkraunama...
Įkraunama...

BRIO

Jau turim savo brio yahoo.gif ok.gif good.gif yu.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 11, 15:36)
Jau turim savo brio  yahoo.gif  ok.gif  good.gif  yu.gif

sveikinimai su nauju pirkinuku 4u.gif
kokia spalva isirinkote? gal idesite realiu foto? mirksiukas.gif
Atsakyti
erikiuxxx, liga progresuoja lotuliukas.gif as kazkaip vienu metu buvau bepradedanti galvoti, kad tu pasveikai lotuliukas.gif
Sveikinam su nauju pirkiniu, papasakoks is kur uz kiek ir kaip gavai biggrin.gif
Ir aisku laukiam gyvu nuotrauku, o ypac pageidautina su keleiviu biggrin.gif
Gal vasarai ir mums reiks sugalvot vietoj baby joggerio koki BRIO isbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2012 01 11, 14:40)
sveikinimai su nauju pirkinuku  :kokia spalva isirinkote? gal idesite realiu foto? 

musu grazuolis biggrin.gif
siaip patiko ir rudas,bet pilka spalva nugalejo biggrin.gif
visi kiti tokie leliukiski atrode,ypac tie su baltu remu,o kadangi vazines jau dyckis toks,tai tas pilkas su juodu toks rimtas, elegantiskas thumbup.gif man patiko rolleyes.gif

user posted image
QUOTE(gitulia @ 2012 01 11, 14:58)
erikiuxxx, liga progresuoja  as kazkaip vienu metu buvau bepradedanti galvoti, kad tu pasveikai 
Sveikinam su nauju pirkiniu, papasakoks is kur uz kiek ir kaip gavai 
Ir aisku laukiam gyvu nuotrauku, o ypac pageidautina su keleiviu 
Gal vasarai ir mums reiks sugalvot vietoj baby joggerio koki BRIO isbandyti  :

zinok ir as maniau vienu metu jau pasveikau doh.gif
bet noreciau dar vieno vezimo iki pilnos laimes lotuliukas.gif teks susilaikyti
tikriausiai Brio buvo paskutinis jau pirkinys,gaila kad tie vaikai taip greit auga verysad.gif

Siaip pavezinau as ji po PC, tai liuksiskas, pirmas ispudis kur kas geresnis visom prasmem uz emmaljunga nitro city rolleyes.gif
dabar galvoju,kur as anksciau buvau lotuliukas.gif

siaip fainuolis,reliai net lopsiukas man patiko,aisku toks nedidukas pasirode,bet gan uzdaras ir praktiskas thumbup.gif

apie Brio GO:
susilanksto labai kompaktiskai thumbup.gif greit ir lengvai thumbup.gif
sveria tikrai mazai,be vargu sukisai i masina ji
vaikui labai patogus, ta gulima padetis ilga
rieda fantastiskai
jau daiktu krepsys,mum kelionei pas tas bus
labai dydelis privalumas,kad galima vezti i save,cia ypac mazesniem

dar patiko saules apsauga,ja galima pirkti atskirai,sake tures vasara ju
ir patiesaliukas ziauriai fainas toks blizgus sidabro rolleyes.gif bet susilaikiau, visgi jau dydeli ,nereikia mum patiesaliuku blush2.gif

user posted image

sidabrinis patiesaliukas wub.gif
user posted image

ir toks patiesaliukaslabai praktiskas daiktas thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
Ant nuotraukos man alyvinis atrodo, ne pilkas g.gif
Tai kaip suprantu nauja pirkot? Brangus malonumas musu dizkiams g.gif biggrin.gif
Nu bet tas rudas su sviesiu patiesaliuku man be konkurencijos biggrin.gif O susilanksto su visa sedyne kartu?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 01 11, 16:49)
Ant nuotraukos man alyvinis atrodo, ne pilkas  g.gif
Tai kaip suprantu nauja pirkot? Brangus malonumas musu dizkiams  g.gif  biggrin.gif
Nu bet tas rudas su sviesiu patiesaliuku man be konkurencijos  biggrin.gif  O susilanksto su visa sedyne kartu?

naujutelaiti wub.gif
aha nepygus,siais laikasi uz kokybiskus daiktus reikia moketi doh.gif

aha rudas tas labai labai wub.gif
na bet turesime pilka biggrin.gif

jo susilanksto tobulai, viens du ir nera vezimo, kompaktiskai,net nesvarbu i kuria puse sedine atsukta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 01 11, 15:05)
Nu tikrai yra ir graziu spalvu  biggrin.gif  Nebuvau tiek smarkiai i juos isigilinus. Man asmeniskai sportinukas visai neblogas, bet lopsys ju negrazus  schmoll.gif Kazkoks pasmukes, pasiraukslejes ir siaip keistai labai kukliu formu. Gerai, kad tas lopsys labai trumpai naudojamas, nes visas grozis ir patogumas atsiskleidia man atrodo yra sportiniame variante  g.gif

lopsiuko dugnas kietas, geras jis, matyt taip atrodo nes ji galima ploksciai sudeti. o man nepatinka plastmasiniai lopsiai su tom didziulem rankemon kaip jad jane turi, visokie isformuoti, grozio jokio. Brio go lopsys toks kuklus, paprastas ir nera mazas jis
Atsakyti
Sveikinu su graziaja karieta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Agatka, as nesakau, kad prastas lopsys, tik man dizainu jis negrazus blush2.gif Matyt todel, kad neturi sienu, jis toks net ekspozicinese foto matosi susiraukslejes, metantis visokias klostes, lopsio uzdangalas toks irgi senoviskas, atvepusiais krastais, zodziu as megstu truputi kitokias formas mirksiukas.gif Nors nieko nesakau, gal gyvai apziurejus kitaip kalbeciau, nuotraukos daznai meluoja 4u.gif
Atsakyti
jau kaip lauksim atsiliepimu is praktinio vaziavimo, mane labiausiai domina amortizacija ir buomelis.

gitulia, del skonio tai aisku nesigincijama. sakau kad jei jis butu tvirtu sienu ir t.t. tai jis nesusidetu ploksciai. o sito vezimo ideja - GO, kad bet kur bet kada galetum su vezimu eit, vaziuot ir susidet smile.gif man tas labai aktualu, tad sonas ar super kietas, ar nelabai man nesvarbu smile.gif svarbu kompaktiskas ir atveziotu vaika iki puses metu
Papildyta:
erikiuxxx, prabilai apie nitro city, tai pvz man basiausi vezimai yra lenkiski ir emmaljungo sportinukai. gal naudojime ir fainas, bet dizainas atbaido, zemas, issiputes kazkoks, tie ratukai prieky mazuliai, neisivaizduoju aukstos elegantiskos mamytes su emmos sportinuku, visai man nesiderina. kodel sakau aukstos, nes svedai auksti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 11 sausio 2012 - 17:09
as maza biggrin.gif 160.tai man baltas odinukas labai tiko wub.gif

tik pliusu daugiau turi Go
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 11, 18:21)
as maza biggrin.gif 160.tai man baltas odinukas labai tiko  wub.gif

tik pliusu daugiau turi Go

taip, go superinis. vienas populiariausiu svedijoj, danijoj... ir sakau, man nesuvokiama kaip brio varda nesioja ju sing modelis biggrin.gif tas sing lyg butu britax kopija, arba uppa baby...
ir ne karta rasiau, kad jis geresnis negu cameleonas, jau vien ratai ir pirkiniu krepsys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 11 sausio 2012 - 17:28