QUOTE(Penktadienis @ 2010 09 06, 08:58)
*Užbaigimas bus tiesiog spintele. Man tos lentynos - nei reikalingos, nei grožio teikia. Čia tik mano nuomonė, kitos kaip tik mėgsta atviras lentynas visokiems suvenyrams ir mieliems daiktams.
**Ten, kur gartraukis, dėčiau plyteles tik per gartraukio plotį iki gartraukio aukščio. Daugiausiai darbastalį naudočiau tarp šaldytuvo ir kriauklės, todėl kita siena turėtų mažiau apsitaškyti.
**Ten, kur gartraukis, dėčiau plyteles tik per gartraukio plotį iki gartraukio aukščio. Daugiausiai darbastalį naudočiau tarp šaldytuvo ir kriauklės, todėl kita siena turėtų mažiau apsitaškyti.
*viena mamyte buvo ikelusi savo virtuves fotke, kurioje irgi vitrininis langas, tai tame tarpe tarp spinteliu ir lango apvalus stalas su kedemis. Jei gerai pamenu ten virtuve uzbaigta paprasta spintele.
Man tai graziausia uzbaigti dedant sona is to pacio stalvirsio

** Gerai apgalvok ir jau dabar issirink spinteliu, sienu spalva ir stalvirsi.
Nes as sudejau plyteles, o vat dabar mastau kad ideliausias variantas butu ta pati stalvirsi glausti prie sienos (HPL vadinasi berods, ji 8 mm tera) O dabar gausis kad apatines spinteles sau , virsutines sau

Dazniausiai stalvirsis derinamas prie plyteliu spalvos, o as issirinkau tamsu stalvirsi, o plyteles sviesias