Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(Penktadienis @ 2010 09 06, 08:58)
*Užbaigimas bus tiesiog spintele. Man tos lentynos - nei reikalingos, nei grožio teikia. Čia tik mano nuomonė, kitos kaip tik mėgsta atviras lentynas visokiems suvenyrams ir mieliems daiktams.

**Ten, kur gartraukis, dėčiau plyteles tik per gartraukio plotį iki gartraukio aukščio. Daugiausiai darbastalį naudočiau tarp šaldytuvo ir kriauklės, todėl kita siena turėtų mažiau apsitaškyti.

*viena mamyte buvo ikelusi savo virtuves fotke, kurioje irgi vitrininis langas, tai tame tarpe tarp spinteliu ir lango apvalus stalas su kedemis. Jei gerai pamenu ten virtuve uzbaigta paprasta spintele.
Man tai graziausia uzbaigti dedant sona is to pacio stalvirsio thumbup.gif

** Gerai apgalvok ir jau dabar issirink spinteliu, sienu spalva ir stalvirsi.
Nes as sudejau plyteles, o vat dabar mastau kad ideliausias variantas butu ta pati stalvirsi glausti prie sienos (HPL vadinasi berods, ji 8 mm tera) O dabar gausis kad apatines spinteles sau , virsutines sau doh.gif

Dazniausiai stalvirsis derinamas prie plyteliu spalvos, o as issirinkau tamsu stalvirsi, o plyteles sviesias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2010 09 06, 09:27)
Šeštadienį žiūrėjau 'Kvartirnyi vapros'' ten perdarinėjo nedidelę virtuvę. mano virtuvė irgi nedidelė, todėl ir pagalvojau vieną idėja panaudoti savo virtuvėje. darbinė dalis buvo padaryta apie 15-20cm gilesnė negu standartinė. Dėka šito, prie sienos pilnai galima pastatyti arbatinį arba tosterį ir jie netrukdo gaminti ant to paties darbastalio. Bet va iškilo vienas klausimas - kaip pasiekti viršutines spinteles? gal ir viršutines reiktų truputį padaryti gilesnes? pvz. vietoj 35cm padaryti 45cm.

Aš irgi žiūrėjau, labai patiko tokios nedidelės virtuvės sprendimas... Nežinau ar taip daroma, bet aš gal irgi daryčiau gilesnes viršutines spinteles smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit paaiškint kaip išvedžioti elektrą dujinės ir gartraukio pajungimui 4u.gif

Būčiau labai dėkinga smile.gif

Ir dar klausimas, ar nesiremiama galva plaunant indu į 45 laipsnių suprojektuotą spintelę

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 06 rugsėjo 2010 - 10:03
QUOTE(Ramziukė @ 2010 09 06, 10:49)
Gal kas galit paaiškint kaip išvedžioti elektrą dujinės ir gartraukio pajungimui 4u.gif

Ir dar klausimas, ar nesiremiama galva plaunant indu į 45 laipsnių suprojektuotą spintelę

Įtariu, kad remiamasi... ir šiaip plautvė pačiamkampe nepatogi naudotis, aš taip manau...
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 09 06, 10:49)

Orkaitei pajungimą daro iš karto virš grindjuostės, o gartraukiui pajungimo vieta priklauso nuo viršutinių spintelių aukščio ir jų pakabinimo altitudės , pas mane apytiksliai apie 2,1 m nuo grindų, bet reiktų pasibraižyti projektėlį, kad žinotumėte tikslesnę rozetės vietą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 09 06, 11:25)
Įtariu, kad remiamasi... ir šiaip plautvė pačiamkampe nepatogi naudotis, aš taip manau...

Mano atveju plautuvė kiek kairiau bus, tai vis mąstau, ar nebus galva daužoma į spintelę g.gif Gal geriau viršutinę 90 laipsnių kampu gamintis?
QUOTE(fukse @ 2010 09 06, 11:32)
Orkaitei pajungimą daro iš karto virš grindjuostės, o gartraukiui pajungimo vieta priklauso nuo viršutinių spintelių aukščio ir jų pakabinimo altitudės , pas mane apytiksliai apie 2,1 m nuo grindų, bet reiktų pasibraižyti projektėlį, kad žinotumėte tikslesnę rozetės vietą  ax.gif

Ačiū.
Buvo kažkurioj temoj nuoroda su schemomis , ale patarimai kaip visą ta pasidaryti, bet neberandu.
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 09 06, 12:46)
Mano atveju plautuvė kiek kairiau bus, tai vis mąstau, ar nebus galva daužoma į spintelę g.gif Gal geriau viršutinę 90 laipsnių kampu gamintis?

Ačiū.
Buvo kažkurioj temoj nuoroda su schemomis , ale patarimai kaip visą ta pasidaryti, bet neberandu.

Pas mane plautuvė beveik kampe (biški kairiau) ir viršutinė spintelė kampinė, bet galva visai nesidaužau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 09 06, 11:46)

Tada galiu tiksliai atsakyt, nes pas mane plautuvė irgi yra kiek kairiau... Jei būčiau pati projektavus tą virtuvę, tai tikrai taip nedaryčiau.. Man asmeniškai nepatogu taip naudotis, kartais atsitrenkiu į dureles. Pas mane toj kampinėj spintelėj padaryta džiovykla, nepatogu... nepatogu ir tai, kad reik toli kyšt ranką, kad kažką pasiekčiau, o o ūgis tik 164 cm. Daryčiausi 90 laipsnių kampu spintelę, bet ir tai tik tuo atveju, jei ten nebūtų džiovyklos, o šiaip laikyčiau kažkokius daiktus, rečiau naudojamus. Nes tokia spintelė labiau dėl grožio nei dėl praktiškumo (pas mamą yra tokia, tai jai ji tik dėl grožio).
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 09 06, 12:31)
Tada galiu tiksliai atsakyt, nes pas mane plautuvė irgi yra kiek kairiau... Jei būčiau pati projektavus tą virtuvę, tai tikrai taip nedaryčiau.. Man asmeniškai nepatogu taip naudotis, kartais atsitrenkiu į dureles. Pas mane toj kampinėj spintelėj padaryta džiovykla, nepatogu... nepatogu ir tai, kad reik toli kyšt ranką, kad kažką pasiekčiau, o o ūgis tik 164 cm. Daryčiausi 90 laipsnių kampu spintelę, bet ir tai tik tuo atveju, jei ten nebūtų džiovyklos, o šiaip laikyčiau kažkokius daiktus, rečiau naudojamus. Nes tokia spintelė labiau dėl grožio nei dėl praktiškumo (pas mamą yra tokia, tai jai ji tik dėl grožio).

Džiovyklos kitur neturiu kur įkišt. Ačiū už komentarą, bandysiu kažkaip susidėliot, kad patogu būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 06 rugsėjo 2010 - 12:03
QUOTE(murmur @ 2010 09 06, 06:29)
*apatines spinteles kaireje negaliu daryt iki galo sienos, nes langas iki zemes, sakot normaliai atrodys be jokio uzbaigimo?  g.gif
**del virsutiniu pritariu ir aciu uz patarima, nesinori tikrai apsikrauti. Bet va galvoju plyteles det tarp spinteliu, tai ten kur gartraukis iki lubu reiktu det ane?  g.gif
***aciu gedrime uz vaizdini varianta - ar jau naudojates jus sia virtuve? netrukdo virykle spintai su imontuojama technika?  unsure.gif vistiek garuoja taskosi  g.gif

* tikrai n ormaliai, sonine spinteles plokste deti arba kaip stalvirsis Va taip arba kaip spinteliu spalva Kaip cia

** prie dujines virykles galima spec plokste deti, o kad nesitaskytu ant sienos montuoti borteli stalvrsio, man tai grazu ir modernu, PVZ

*** Vistuve dar tik dizaino stadijoje biggrin.gif isigijus galingesni gartrauki nemanau kad garavimas butu didele problema. Del taskymosi... Jei ir apsitaskys sonas spintutes, tai galima ji lengvai nuvalyti. Na bet kokiu atveju, man nelabai yra kur kitur ikisti kaitlentes....

Prietariu kitom pasisakiusiom del pakabinamu spinteliu. Graziauiai butu ant vienos sienos, vienodos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 09 06, 11:49)

O pas mus orkaites, saldytuvo,indaploves pajungimai gules kazkaip ant grindu po spintelemis, kad reikalui esant lengvai galima butu pasiekt ir istraukt rozete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pale: 06 rugsėjo 2010 - 13:12
Sveikos, su kokia programa projektuojate virtuves. Turiu ir aš savajai šiokią tokią viziją, bet norėčiau pasirojektuot, kad daug maž realiai pamatyt kaip atrodys mano vizijos ax.gif
Atsakyti