Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(Jomato @ 2010 09 07, 10:05)
Gal kuri savo virtuvėje planuojat ar jau pasikabinot tokį ar panašų modernųjį gartraukį?

Pvz.

Kokie atsiliepimai? Grožis neišpasakytas, kaina didoka, bet ar praktiškas?

As irgi apie panasu svajoju. Kiek zinau jie buna 2 rusiu, kurie iseina per ventilicija, arba su filtrais, kur nereikia ventiliacijos (pataisykit jei kas zinot tiksliau, as toje srityje dar nelabai ismanau). Idomu, gal is tiesu kas nors toki turi ir gali pasidalinti patirtimi
Atsakyti
QUOTE(gedrime @ 2010 09 07, 16:34)
As irgi apie panasu svajoju. Kiek zinau jie buna 2 rusiu, kurie iseina per ventilicija, arba su filtrais, kur nereikia ventiliacijos (pataisykit jei kas zinot tiksliau, as toje srityje dar nelabai ismanau).  Idomu, gal is tiesu kas nors toki turi ir gali pasidalinti patirtimi

pati esu isbandziusi tik tradicini, su ventiliacijos anga, bet apie gartraukius, kuriems nereikia ventiliacijos, girdejau blogu atsiliepimu. jie 20% maziau efektyvus uz tradicinius, be to kvapai ir dumai nelabai gerai issifiltruoja, eina likutis atgal sad.gif
vienintelis pliusas - nereikia "rankoves", jei kabini ji nepatogioje vietoje, toli nuo ventiliacijos angos arba tokios isvis nera, ir sudetinga suformuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migleete: 07 rugsėjo 2010 - 16:04
QUOTE(Jomato @ 2010 09 07, 12:05)
Gal kuri savo virtuvėje planuojat ar jau pasikabinot tokį ar panašų modernųjį gartraukį?

Pvz.

o kame jums praktiskumas?
pas mane tokis kabo(nepamenu tiksliai modelio nr).man patinka, nes man itin negrazu imontuojami. vienas blogis- valdymas sensorinis, taigi lieka nelabai matomi pirstu pedsakeliai, kuriuos tenka daznokai pavalyti. tik tiek. mokejom apie 1500 g.gif
beto, jo galingas istraukimas, ar jums tikrai tiek reikia?
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2010 09 07, 13:05)

Pvz.

Turim sitoki gartrauki tik platesni80cm[8545ax]labai patenkinta trauka thumbup.gif ir grazu ir praktiska
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 08 30, 20:05)
10 tūkst. už 4 m  blink.gif Gal čia yra kitokių kainų, bo aš jau tuoj bankrutuosiu  doh.gif

mes už 4,3 bėginius metrus virtuvės (įeina ir baro stalus su po juo esančiomis spintelėmis) sumokėjom 4 tūkst. litų ax.gif ir tikrai ne iš pigiausių medžiagų darė...
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 09 07, 19:22)

Praktiškumas manau tame, kad tikrai ištrauktų garus, dūmus ir kvapus, bei nereiktų kaskart prisilietus valyti jo. Labai gražiai žiūrisi tie modernūs gartraukiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betule: 08 rugsėjo 2010 - 07:19
QUOTE(jblmami @ 2010 09 06, 22:59)
blink.gif . O jei uzpils?

Pas mus automatai bute stovi,padaryta taip,jei kazkiek nors vandens patenka issijungia elektra ir viskas. thumbup.gif Cia is anksto taip ir buvo numatyta,kad net saldytuvo nereiketu stumdyt. Nes mes is pradziu galvojom daryt mazdaug kaip jus raset,nes visi taip daro, bet elektrikas atkalbejo, taip patogiua.
Papildyta:
QUOTE(Jomato @ 2010 09 07, 13:05)

Pvz.

Pas mus dar sena virtuve buvo,o mes panasu jau buvom nusipirke ir pasikabine, man tai irgi jis labai grazus thumbup.gif . Kazkur jau 1,5 metu dirba, tik pas mus Elica, tai ji galima naudot ir pajunginejant prie ventiliacijos vamzdzio ir tiesiog su anglies filtru. Dabar veike tik su filtru,bet naujoj virtuvej pajunginesim prie ventiliacijos. Apsinesa kazkiek tas priekis riebalais,bet as ji kartais su fairy pavalau,jei maziau apsineses tai pakanka ir su langu valykliu pavalyt,man atrodo vistiek lengviau valyt negu nerudijanti pliena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pale: 08 rugsėjo 2010 - 10:30
QUOTE(milaaa @ 2010 09 07, 19:22)
pas mane tokis kabo(nepamenu tiksliai modelio nr).man patinka, nes man itin negrazu imontuojami. vienas blogis- valdymas sensorinis, taigi lieka nelabai matomi pirstu pedsakeliai, kuriuos tenka daznokai pavalyti. tik tiek. mokejom apie 1500 g.gif
beto, jo galingas istraukimas, ar jums tikrai tiek reikia?

Man irgi labai negražu imontuojami. O praktiškumas - kad nereiktų valyt po kiekvieno jo panaudojimo. Ir aišku kad būtų pakankamo galingumo, mat virtuvė pas mane kartu su svetaine.

Telieka išsirinkti firmą ir modelį. Ir aišku įkalbėti MB, nes reiks daugiau pakloti, nei planavom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2010 09 08, 12:37)
Man irgi labai negražu imontuojami. O praktiškumas - kad nereiktų valyt po kiekvieno jo panaudojimo. Ir aišku kad būtų pakankamo galingumo, mat virtuvė pas mane kartu su svetaine.

Telieka išsirinkti firmą ir modelį. Ir aišku įkalbėti MB, nes reiks daugiau pakloti, nei planavom  ax.gif

Tikrai po kiekvieno naudojimo valyt nereikia, be to kaip jau rasiau lengvai valosi, su plienu daug daugiau vargo. Ir dabar toki pat pirkciau, nes man jie graziausiai atrodo.
Atsakyti
Sveikutes, turiu klausima....man reikia virtuvei spinteliu, kokias galetumete pasiulyti? Tik virsutines, nes jau apatines yra sudetos, kai atsikraustem buvo jos. spalva yra user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristute87 @ 2010 09 08, 12:58)
Sveikutes, turiu klausima....man reikia virtuvei spinteliu, kokias galetumete pasiulyti? Tik virsutines, nes jau apatines yra sudetos, kai atsikraustem  buvo jos. spalva yra

Įdėkit bendrą virtuvės vaizdą... nes sunku patart nematant nei sienų, nie grindų spalvos... o gal dar ir plytelės sudėtos... ir koks stalviršis...
Atsakyti
Taip, turite virsu derinti prie apacios wink.gif smile.gif
QUOTE(Kristute87 @ 2010 09 08, 12:58)
man reikia virtuvei spinteliu, kokias galetumete pasiulyti? Tik virsutines, nes jau apatines yra sudetos, kai atsikraustem  buvo jos. spalva yra

Labutis wink.gif
Man drauge parode viena tinklapi e-uzsakymai.lt ten visai smagus zaidimas, gali pati susiprojektuoti sau virtuvės komplektą, ir nusiųsti užklausą ir tau paskaičiuos kainą. Yra spalvu paletes, tai manau, kad ten galetum pabandyt susirasti virsutine dali tokia pat, kokia yra apatinė wink.gif Aš pati sau virtuvę ten susiprojektavau (buvo smagu), tai dabar taupau pinigelius biggrin.gif
Atsakyti