Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(sigita @ 2010 09 06, 10:27)
gal ir viršutines reiktų truputį padaryti gilesnes? pvz. vietoj 35cm padaryti 45cm.

Bet nepraktiška. Į spintelių dugną nukišti daiktai bus giliai palaidoti, taigi juos bus sunku ištraukti, ir jų tiesiog nenaudosite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 09 06, 14:12)
Sveikos, su kokia programa projektuojate virtuves. Turiu ir aš savajai šiokią tokią viziją, bet norėčiau pasirojektuot, kad daug maž realiai pamatyt kaip atrodys mano vizijos ax.gif

Su ALNO Kitchen Planner, susirask per google, ji yra nemokama mirksiukas.gif
Atsakyti
gedrime aciu labai uz komentarus, tikrai vertinga info 4u.gif

dar klausimas - ar gali po imontuota orkaite apacioj but imontuota indaplove? ta prasme toj pacioj spintoj unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2010 09 06, 16:00)

dar klausimas - ar gali po imontuota orkaite apacioj but imontuota indaplove? ta prasme toj pacioj spintoj  unsure.gif

Po orkaite gali,bet ar bus patogu? Kai projektavaus virtuvę irgi čia tariausi.Visgi patogiau,kuomet indaplovė arčiau kriauklės 4u.gif (bent man pasiteisino).Nes kartais ir praplaut likučius iš lėkščių reik.

Kažkas klausė apie vidinį įrankių stalčiuką.Man jis žiauriai nepatogu ax.gif aišku baigiu įprast,bet jei per naują galvočiau virtuvę,jo nebūtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 09 06, 15:19)
Po orkaite gali,bet ar bus patogu? Kai projektavaus virtuvę irgi čia tariausi.Visgi patogiau,kuomet indaplovė arčiau kriauklės 4u.gif (bent man pasiteisino).Nes kartais ir praplaut likučius iš lėkščių reik.

na as visgi galvoju prie tos spintos kur orkaite daryt siaura spintute ir tada kriaukle. O virykle kitoj pusej palikt g.gif tai ir gaunasi kad indaplove salia kriaukles.
Atsakyti
QUOTE(Pale @ 2010 09 06, 13:07)
O pas mus orkaites, saldytuvo,indaploves pajungimai gules kazkaip ant grindu po spintelemis, kad reikalui esant lengvai galima butu pasiekt ir istraukt rozete.

blink.gif . O jei uzpils?

Rozetes reikia isanksto numatyti. Aisku zinant kur stoves irengimai.

Saldytuvui darem virs saldytuvo. Nesimato. Orkaitei uz jos. Ten stipri srove ir pirstu nera ko kaisioti. Indaplovei po plautuve. Istrauki siuksliu kibirus su stalciu ir labai lengvas prejimas. Gartraukiui ant lubu po tuo isoriniu(na kur tik del grozio) vamzdziu. Seip jei virs salos gartraukis daromas, tai reikia lubu sustiprinimo nepamirsti.
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 09 06, 10:49)
Gal kas galit paaiškint kaip išvedžioti elektrą dujinės ir gartraukio pajungimui 4u.gif

Rozečių išvedimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 09 06, 16:19)
Kažkas klausė apie vidinį įrankių stalčiuką.Man jis žiauriai nepatogu ax.gif aišku baigiu įprast,bet jei per naują galvočiau virtuvę,jo nebūtų ax.gif

Nepatogus dėl to, kad norint įrankius pasiekti, reikia dukart stalčius daryti?

O kaip kitaip galima išspręsti dilemą, kad ir įrankiams tam skirta vieta būtų ir simetrija išliktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2010 09 06, 14:39)
Bet nepraktiška. Į spintelių dugną nukišti daiktai bus giliai palaidoti, taigi juos bus sunku ištraukti, ir jų tiesiog nenaudosite  ax.gif

siojelaidoje,buvo panaudoti tokie krepsiai, kurie vietoj lentynu issitraukia i prieki. man pasirode visai nieko. g.gif Pas mane siuometu stovi sena , standartine 60cm gylio spintele ir joje visvien gale prikista senu puodu, kuriu beveik nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 09 06, 23:19)

Ačiū labai 4u.gif

Jei kam aktualu, tai pasidalinsiu dėl dujų skaitliukų. Išsikviečiau meistrą, kad perkeltų skaitliuką, tai jis aiškino jog skaitliukai visuomet slepiami spintelėse (buvau skaičiusi berods šioje temoje, kad nevisi meistrai sutinka tai daryti).
superinis meistrelis thumbup.gif (pa blatu aišku susiradau). Jie kam kontaktų reiks, prašom 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri savo virtuvėje planuojat ar jau pasikabinot tokį ar panašų modernųjį gartraukį?

Pvz.

Kokie atsiliepimai? Grožis neišpasakytas, kaina didoka, bet ar praktiškas?
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2010 09 07, 09:25)
Nepatogus dėl to, kad norint įrankius pasiekti, reikia dukart stalčius daryti?

Man nepatogus atidaryti 4u.gif kažkaip be ryšio sugalvota blush2.gif
Atsakyti