Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(gražios_kojytės @ 2010 09 29, 14:31)
Sveikos merginos, gal kas turit pasidare baldine plokste tarp pastatomu spinteliu ir pakabinamu? Labai noriu taip daryti, bet baldininkas atkalbineja, kad nepraktiska, nelaikys, ir pan. Bet jei stalvirsiui nieko tokio nuo dregmes ir karscio nuo kaitlentes, tai kas tai plokstei ant sienos gali atsistikti  g.gif

turiu. bet ne stalvirsine plokste, o baldine. viskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Asio @ 2010 09 22, 17:59)
Nesuprantu visai kam tas ranksluosciu raugyklas daryti dar ir uz tokius  unsure.gif pinigus  schmoll.gif man visai nesvarbu kur tas ranksluostis kabo darbo eigoje,  o po to iskarto metu skalbti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man ir ranksluostine absoliuciai nereikalinga.
Atsakyti
QUOTE(gražios_kojytės @ 2010 09 29, 14:31)
Sveikos merginos, gal kas turit pasidare baldine plokste tarp pastatomu spinteliu ir pakabinamu? Labai noriu taip daryti, bet baldininkas atkalbineja, kad nepraktiska, nelaikys, ir pan. Bet jei stalvirsiui nieko tokio nuo dregmes ir karscio nuo kaitlentes, tai kas tai plokstei ant sienos gali atsistikti  g.gif

Mes tarp spintelių dėjom stalviršį. Tai gaunasi, kad pas mus stalviršis ir vertikaliai, ir horizontaliai lotuliukas.gif Stalviršį, o ne plokštę dėjom todėl, kad pas mus sienos ilgis 4 m. ir stalviršių ilgiai kaip tik yra 4 m. O jei dėti plokštę, tai plokščių ilgiai 2.60 ar tai 2.80 m. Žodžiu tada reikia daryti sujungimą. Kyla rizika, kad, jei siena nelygi, tai neišeis gražiai sujungti ir t.t.
Bet šiaip aš labai labai patenkinta šiuo sprendimu. Visų pirma valymo prasme - labai lengva valyti, nieks niekur neįsigeria, o jei dar spalva iš praktiškesnių, tai nelabai ir matosi biggrin.gif Nes pvz stiklo tai nenuvalysi taip gražiai su paprastu drėgnu skuduru, liks ruožai. Plyteles vėl reikia gerai impregnuoti siūles, nes kitaip su laiku patamsėja nuo riebalų ir nešvarumų. Ir antra dizaino prasme - gaunasi, kad kaip ir prasitęsia stalvišis, neįnešama jokių naujų spalvų, iškaikomas vienodas stilius. Žodžiu nieko šikarno, bet man gražu, paprasta, tvarkinga ir svarbiausia labai praktiška 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 09 30, 12:16)
nedėjom, bet tikrai dėsim, kai tik bus sumontuoti baldai  mirksiukas.gif

smile.gif kokį stiklą dėsit jei nepaslaptis?
Atsakyti
Dėl plokštės tarp spintelių - mums salone aiškino, kad jei yra dujinė viryklė, negalima/nerekomenduojama dėti plokštės - ilgainiui ji gali pakeisti spalvą ir jie neduoda garantijos doh.gif
Atsakyti
Į virtuvinę sienelę yra dedamos arba plytelės arba stiklas(geriau yra laminuotas, saugus) na dar vienas varinatas kai nieko nededama kai gražiai dažyta siena.
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 10 01, 11:38)
Į virtuvinę sienelę yra dedamos arba plytelės arba stiklas(geriau yra laminuotas, saugus) na dar vienas varinatas kai nieko nededama kai gražiai dažyta siena.

Pas mane dabar dažyta-baltai doh.gif tai Dieve padėk,koks vaizdelis per kelis mėnesius pasidarė doh.gif Riebalai nenusiplauna.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 10 01, 12:34)
Pas mane dabar dažyta-baltai doh.gif tai Dieve padėk,koks vaizdelis per kelis mėnesius pasidarė doh.gif Riebalai nenusiplauna.

Riebalai didžiausias virtuvėse priešas,visada reik apie tai pagalvoti prieš gaminantis virtuves,išeitis yra-dėti plyteles arba stiklą, pigesnis variantas gal būtų plytelės nors ir plytelių daug įvairių yra kaip ir stiklų.
Atsakyti
QUOTE(orange @ 2010 09 30, 14:25)
Mes tarp spintelių dėjom stalviršį. Tai gaunasi, kad pas mus stalviršis ir vertikaliai, ir horizontaliai  lotuliukas.gif  Stalviršį, o ne plokštę dėjom todėl, kad pas mus sienos ilgis 4 m. ir stalviršių ilgiai kaip tik yra 4 m. O jei dėti plokštę, tai plokščių ilgiai 2.60 ar tai 2.80 m. Žodžiu tada reikia daryti sujungimą. Kyla rizika, kad, jei siena nelygi, tai neišeis gražiai sujungti ir t.t.
Bet šiaip aš labai labai patenkinta šiuo sprendimu. Visų pirma valymo prasme - labai lengva valyti, nieks niekur neįsigeria, o jei dar spalva iš praktiškesnių, tai nelabai ir matosi  biggrin.gif  Nes pvz stiklo tai nenuvalysi taip gražiai su paprastu drėgnu skuduru, liks ruožai. Plyteles vėl reikia gerai impregnuoti siūles, nes kitaip su laiku patamsėja nuo riebalų ir nešvarumų. Ir antra dizaino prasme - gaunasi, kad kaip ir prasitęsia stalvišis, neįnešama jokių naujų spalvų, iškaikomas vienodas stilius. Žodžiu nieko šikarno, bet man gražu, paprasta, tvarkinga ir svarbiausia labai praktiška  4u.gif

Prašom nuotraukėlės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 10 01, 11:38)

nu ko taip grieztai? kas , ka nori tas ta klijuoja, kad ir tapetus.
pas mus baldine plokste - man grazu ir patogu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 10 01, 13:00)
Riebalai didžiausias virtuvėse priešas,visada reik apie tai pagalvoti prieš gaminantis virtuves,išeitis yra-dėti plyteles arba stiklą, pigesnis variantas gal būtų plytelės nors ir plytelių daug įvairių yra kaip ir stiklų.

Mes ir neplanavom palikt tik dažyta mirksiukas.gif Kadangi greit reikėjo paruošt virtuvės sienas statyt baldams,nebebuvo laiko kada tą tarpą padaryt.Vyras per naktį dažė virtuvę,o iš ryto jau meistras montavo baldus. Tarpą dar tik planuojam daryti,bet neapsisprendžiam ką daryt 4u.gif
Atsakyti
pasigirkit kokias programeles naudojat smile.gif
pora isbandziau, bet tai viena mazai baldu siulo, kita negalima normaliai 3D apziureti ir t.t.
Atsakyti
[quote=vvandene,2010 10 01, 17:10]
nu ko taip grieztai? kas , ka nori tas ta klijuoja, kad ir tapetus.
pas mus baldine plokste - man grazu ir patogu biggrin.gif

Negriežtai smile.gif tik kalbėjau apie praktiškumą ir grožį .Kiek žmonių tiek nuomuonių .Man yra gražu kai virtuvėj yra daug stiklo, o ne plokštės ,ir svarbiausia kad būtų viskas patogu virtuvėj,nes čia moteris aišku ne visos bet dauguma manau praleidžia didelę savo gyvenime laiko dalį.Tad jaukumo ir patogumo tikrai norisi.Turiu pažystamą kuris pasigamino virtuvę iš blizgios plokštės ant kurios net dulkės nusėdusios matomos ir jis joje beveik nebūna, nes jam virtuvė tik tam kad kavos pasidaryt, valgyt jis joje nesigamina .Tad ir reikia kartais pasukti galvą kaip geriau ar vienokia virtuvė ar kitokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 01 spalio 2010 - 20:34