QUOTE(Dija24 @ 2010 10 02, 13:06)
Sveikos.
Jau kaip ir baige pagaminti mums nauja virtuve - blizgi sviesi (tokia kaip smeline spalva) plokste + sokoladinis granito stalvirsis. Dar visu pleveliu nenuplesiau nuo dureliu ir dar nenaudoju jos maisto gaminimui, bet jau dabar galva skauda nuo valymo. Labai matosi visi antspaudai ant tos blizgios plokstes ir ant akmens stalvirsio (ko tikrai nesitikejau). Valai ir matosi net kur valyta tokios druzes (tiek ant akmens, tiek ant blizgios plokstes).
Tai va... gal kas naudojate kokias specialias sluostes toms blizgioms plokstems, akmens stalvirsiui? Nes virtuvei tik pirmas menuo eina, o as jau tikrai gailiuosi del siu medziagu pasirinkimo. Regis teks man tarnauti savo virtuves komplektui, o ne jis man tarnaus...
Jau kaip ir baige pagaminti mums nauja virtuve - blizgi sviesi (tokia kaip smeline spalva) plokste + sokoladinis granito stalvirsis. Dar visu pleveliu nenuplesiau nuo dureliu ir dar nenaudoju jos maisto gaminimui, bet jau dabar galva skauda nuo valymo. Labai matosi visi antspaudai ant tos blizgios plokstes ir ant akmens stalvirsio (ko tikrai nesitikejau). Valai ir matosi net kur valyta tokios druzes (tiek ant akmens, tiek ant blizgios plokstes).
Tai va... gal kas naudojate kokias specialias sluostes toms blizgioms plokstems, akmens stalvirsiui? Nes virtuvei tik pirmas menuo eina, o as jau tikrai gailiuosi del siu medziagu pasirinkimo. Regis teks man tarnauti savo virtuves komplektui, o ne jis man tarnaus...
Na gal neverta taip is karto issigasti... Pas mane virtuveje blizgi, labai sviesi (magnolijos spalvos) plokste, tik pas mane akmens mases sviesus stalvirsis. Virs metu su ja draugauju ir darant virtuvini tokia tikrai deciau... Gal tiesiog dar nepasirinkote tinkamu valymo priemoniu (nebutinai tai reiskia kad brangiu). As kasdien tikrai nevalau spinteliu dureliu (na nebent kazkas nubega), o kai tvarkausi, papurskiu su langu valikliu ir su ranksluosciu perbraukiu. Tikrai nereikia blizginti, labai lengvai ir greitai nusivalo.... Nors kazkada papurskiau su paprastu valikliu, tai tada paliko matyti valymo zymes. Taip kad pameginkit ivaias priemones, o kai atrasite tinkama, problemos dideles neturetu buti