Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(Dija24 @ 2010 10 02, 13:06)
Sveikos.

Jau kaip ir baige pagaminti mums nauja virtuve - blizgi sviesi (tokia kaip smeline spalva) plokste + sokoladinis granito stalvirsis. Dar visu pleveliu nenuplesiau nuo dureliu ir dar nenaudoju jos maisto gaminimui, bet jau dabar galva skauda nuo valymo. Labai matosi visi antspaudai ant tos blizgios plokstes ir ant akmens stalvirsio (ko tikrai nesitikejau). Valai ir matosi net kur valyta tokios druzes (tiek ant akmens, tiek ant blizgios plokstes).

Tai va... gal kas naudojate kokias specialias sluostes toms blizgioms plokstems, akmens stalvirsiui? Nes virtuvei tik pirmas menuo eina, o as jau tikrai gailiuosi del siu medziagu pasirinkimo. Regis teks man tarnauti savo virtuves komplektui, o ne jis man tarnaus...

Na gal neverta taip is karto issigasti... Pas mane virtuveje blizgi, labai sviesi (magnolijos spalvos) plokste, tik pas mane akmens mases sviesus stalvirsis. Virs metu su ja draugauju ir darant virtuvini tokia tikrai deciau... Gal tiesiog dar nepasirinkote tinkamu valymo priemoniu (nebutinai tai reiskia kad brangiu). As kasdien tikrai nevalau spinteliu dureliu (na nebent kazkas nubega), o kai tvarkausi, papurskiu su langu valikliu ir su ranksluosciu perbraukiu. Tikrai nereikia blizginti, labai lengvai ir greitai nusivalo.... Nors kazkada papurskiau su paprastu valikliu, tai tada paliko matyti valymo zymes. Taip kad pameginkit ivaias priemones, o kai atrasite tinkama, problemos dideles neturetu buti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 03 spalio 2010 - 19:24
Jau kelintą kartą tenka projektuoti virtuvės baldus tai pačiai patalpai. Supykau ant savęs ir pagaliau surinkau tuos populiaresnius modelius į vieną vietą. biggrin.gif
Patalpa ties viena siena. Sienos ilgis 3-3,09m.
Projektais dalinuosi ir su Jumis, gal kam pravers: Pačioje apačioje
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2010 09 22, 16:59)
Nesuprantu visai kam tas ranksluosciu raugyklas daryti dar ir uz tokius  unsure.gif pinigus  schmoll.gif man visai nesvarbu kur tas ranksluostis kabo darbo eigoje,  o po to iskarto metu skalbti  mirksiukas.gif

As tik uz atviras ranksluosciu spinteles. Ir po kiekvieno valgio gaminimo(2-3 kartus per diena) nemetu skalbti. Bet istraukusi laikikli, pakabinu ir jie taip isdziusta. Ja pasidariau "saloj" is vidines puses, todel nesimato jos. Nes labai nemegstu ranksluosciais nudrabstytos aplinkos schmoll.gif .

QUOTE(taja:) @ 2010 09 30, 09:11)
o gal kuri tarpe dėjote stiklą?

Dejom thumbup.gif . Jau 5 metai kaip naudojam.

QUOTE(Dija24 @ 2010 10 02, 14:06)
Sveikos.

Jau kaip ir baige pagaminti mums nauja virtuve - blizgi sviesi (tokia kaip smeline spalva) plokste + sokoladinis granito stalvirsis. Dar visu pleveliu nenuplesiau nuo dureliu ir dar nenaudoju jos maisto gaminimui, bet jau dabar galva skauda nuo valymo. Labai matosi visi antspaudai ant tos blizgios plokstes ir ant akmens stalvirsio (ko tikrai nesitikejau). Valai ir matosi net kur valyta tokios druzes (tiek ant akmens, tiek ant blizgios plokstes).

Tai va... gal kas naudojate kokias specialias sluostes toms blizgioms plokstems, akmens stalvirsiui? Nes virtuvei tik pirmas menuo eina, o as jau tikrai gailiuosi del siu medziagu pasirinkimo. Regis teks man tarnauti savo virtuves komplektui, o ne jis man tarnaus...

Jei lakuotas pavirsius, tai geriausia naudoti nuskalbto trikotazo skiautes(pav maikutes). nes nuo mikrofaser sluosciu atsiranda mikro ibrezimai. Jos netinka ir duso kabinom su lotoso efektu. Nutrina ji.

QUOTE(fukse @ 2010 10 02, 14:49)
Aš apskritai visiems veidrodžiams, langams ir t.t. naudoju tą langų šluostę, tai valant su ja nelieka jokių dryžių niekur, jų būna ir Viledos ir kitų firmų, tai kai būna akcija šioms prekėms  40 procentų nuolaida, tai ir paperku jų  4u.gif

Va tokia:

user posted image

user posted image.....user posted image

* Puikiai nuvalo paviršius nepalikdama jokių pūkelių ar dryžių;
* Gerai sugeria drėgmę;
* Lengva ir patogu naudoti;
* Daugkartinio naudojimo, galima skalbti automatinėje skalbimo mašinoje

Cia tik poliravimo sluoste. Bent jau pas mus taip raso, jei gerai prisimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2010 10 04, 00:18)
Cia tik poliravimo sluoste. Bent jau pas mus taip raso, jei gerai prisimenu g.gif

Poliravimo šluostė yra kita, o šitą sušlapini, išgręži ir su ja valai, aš net lubas nuplovusi su ja nusausinau, neliko jokių dryžių, o jau buvau panikoje, kai užkabinau plauti dažytas lubas vienoje nišoje ax.gif
Atsakyti
As tik uz atviras ranksluosciu spinteles. Ir po kiekvieno valgio gaminimo(2-3 kartus per diena) nemetu skalbti. Bet istraukusi laikikli, pakabinu ir jie taip isdziusta. Ja pasidariau "saloj" is vidines puses, todel nesimato jos. Nes labai nemegstu ranksluosciais nudrabstytos aplinkos schmoll.gif .

As taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dejom thumbup.gif . Jau 5 metai kaip naudojam.

kokį rinkotės, laminuotą, ar su ornamentais, ar tiesiog klijavot tapetu ir paskui stiklas?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 04, 09:34)
kokį rinkotės, laminuotą, ar su ornamentais, ar tiesiog klijavot tapetu ir paskui stiklas?

apie laminuotą stiklą jei reikia galėsiu daugiau papasakoti smile.gif o klijuoti tapetai ant stiklo tikrai nepatartinas variantas,geriausia jei norite būtent su tapetu stiklo tai tą tapetą sulaminuoti,nes tai bus ir saugu ir praktiškiau nei kad popierių užklijuoti ant stiklo. 4u.gif Su ornamentais stiklų taip pat gali būti keletas variantų,tai pirmas toks klijuoti spec. plėvelę su tam tikru ornamentu tai gal ir pigesnis variantas bet reikia apgalvoti visus niuansus kur tas stiklas bus kaip jis bus naudojamas,brangesnis varinatas tai graviravimas ant stiklo tai žinoma kainuoja nemažai na ir atrodo atatinkamai. Su stiklais galima pasirinkti nuo pigiausio iki brangiausio varianto.
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 10 04, 09:08)
apie laminuotą stiklą jei reikia galėsiu daugiau papasakoti  smile.gif o klijuoti tapetai ant stiklo tikrai nepatartinas variantas,geriausia jei norite būtent su tapetu stiklo tai tą tapetą sulaminuoti,nes tai bus ir saugu ir praktiškiau nei kad popierių užklijuoti ant stiklo. 4u.gif Su ornamentais stiklų taip pat gali būti keletas variantų,tai pirmas toks klijuoti spec. plėvelę su tam tikru ornamentu tai gal ir pigesnis variantas bet reikia apgalvoti visus niuansus kur tas stiklas bus kaip jis bus naudojamas,brangesnis varinatas tai graviravimas ant stiklo tai žinoma kainuoja nemažai na ir atrodo atatinkamai. Su stiklais galima pasirinkti nuo pigiausio iki brangiausio varianto.

reikia reikia daugiau. sumasciau as, kad reik vietoj plyteliu tapeto, kuri stiklu uzdengsim. bet istrigom su igyvendinimu. as sumasciau, kad paklijavus tapeta, ji tiesiog uzdengt grudintu stiklu. bet klausimas del stiklo tvirtinimo: ar jis pasikis po spintelem, ar reik tiutelka v tiutelku glaust. nes tada kiti niuansai - gartraukis auksciau, o ir rozete yra sienoje.
nu ir kaina jauciu viso to gerio bus superine. o taip norisi man pievos ant sienu. radau is keliones vienos narcizu pievos nuotrauka, mano pilkame variante butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 10 04, 10:16)
reikia reikia daugiau. sumasciau as, kad reik vietoj plyteliu tapeto, kuri stiklu uzdengsim. bet istrigom su igyvendinimu. as sumasciau, kad paklijavus tapeta, ji tiesiog uzdengt grudintu stiklu. bet klausimas del stiklo tvirtinimo: ar jis pasikis po spintelem, ar reik tiutelka v tiutelku glaust. nes  tada kiti niuansai - gartraukis auksciau, o ir rozete yra sienoje.
nu ir kaina jauciu viso to gerio bus superine. o taip norisi man pievos ant sienu. radau is keliones vienos narcizu pievos nuotrauka, mano pilkame variante butu  thumbup.gif

dėl tapeto,tai tikrai nepatariu jo klijuoti nei ant grūdinto nei ant kitokio stiklo,vienintelis būdas tą tapetą užlaminuoti tarp dviejų stiklų tik prieš tai reiktų padaryt bandymą su tuo tapetu ar jis tinkamas bus laminuoti ,jei ką galėsiu parašyti įAŽ kas tą daro,laminuoja.O geriausiai tokie stiklai tvirtinasi prie sienelės tai užkišus už spintelių ir už staljuostės tokį stiklą galima aišku ir gręšti skyles ir tvirtinti įvairiais varžtyais bet tai jau nepatartina,taipogi jei reikia galima išgręšti ir rozetes.
Įkeliu šiokį tokį pavyzdį kaip atrodo sienelė iš laminuoto stiklo, piešinys gali būti įvairus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 10 04, 10:07)
dėl tapeto,tai tikrai nepatariu jo klijuoti nei ant grūdinto nei ant kitokio stiklo,vienintelis būdas tą tapetą užlaminuoti tarp dviejų stiklų tik prieš tai reiktų padaryt bandymą su tuo tapetu ar jis tinkamas bus laminuoti ,jei ką galėsiu parašyti įAŽ kas tą daro,laminuoja.O geriausiai tokie stiklai tvirtinasi prie sienelės tai užkišus už spintelių ir už staljuostės tokį stiklą galima aišku ir gręšti skyles ir tvirtinti įvairiais varžtyais bet tai jau nepatartina,taipogi jei reikia galima išgręšti ir rozetes.
Įkeliu šiokį tokį pavyzdį kaip atrodo sienelė iš laminuoto stiklo, piešinys gali būti įvairus.
user posted image

o jei tapeta klijuot ant sienos? ir tada stiklu uzspaust. kontaktu laminuotoju laukciau labai.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 10 04, 11:27)
o jei tapeta klijuot ant sienos? ir tada stiklu uzspaust. kontaktu laminuotoju laukciau labai.

Tapetą ant sienos klijuot galima ir net kartias reikia bet ne virtuvėj, virtuvėje temperatūra labai kinta kadnagi mes gaminame valgyti ir kai temperatūra keičiasi o ir labai neigiamai veikia garai visokius popierinius paviršius,tad stiklas prispaustas tikrai neišgelbės o ir neįsivaizduoju kaip tai atrodys tapetai sau o stiklas sau,geriausias variantas yra gamintis stiklą su specialia plėvele kuri yra atspari oro pokyčiams.
Atsakyti
Dar viena foto su laminuotu stiklu virtuvinėj sienelėj.
user posted image
Atsakyti