Gal kuri galetumet parekomenduot virtuves baldu gamintoja Vilniuj kuris kokybiskai ir nebrangiai gamina?
Sveikos merginos
Gal kuri galetumet parekomenduot virtuves baldu gamintoja Vilniuj kuris kokybiskai ir nebrangiai gamina?
Isanksto dekoju.
Sveikos.
Jau kaip ir baige pagaminti mums nauja virtuve - blizgi sviesi (tokia kaip smeline spalva) plokste + sokoladinis granito stalvirsis. Dar visu pleveliu nenuplesiau nuo dureliu ir dar nenaudoju jos maisto gaminimui, bet jau dabar galva skauda nuo valymo. Labai matosi visi antspaudai ant tos blizgios plokstes ir ant akmens stalvirsio (ko tikrai nesitikejau). Valai ir matosi net kur valyta tokios druzes (tiek ant akmens, tiek ant blizgios plokstes).
Tai va... gal kas naudojate kokias specialias sluostes toms blizgioms plokstems, akmens stalvirsiui? Nes virtuvei tik pirmas menuo eina, o as jau tikrai gailiuosi del siu medziagu pasirinkimo. Regis teks man tarnauti savo virtuves komplektui, o ne jis man tarnaus...
Jau kaip ir baige pagaminti mums nauja virtuve - blizgi sviesi (tokia kaip smeline spalva) plokste + sokoladinis granito stalvirsis. Dar visu pleveliu nenuplesiau nuo dureliu ir dar nenaudoju jos maisto gaminimui, bet jau dabar galva skauda nuo valymo. Labai matosi visi antspaudai ant tos blizgios plokstes ir ant akmens stalvirsio (ko tikrai nesitikejau). Valai ir matosi net kur valyta tokios druzes (tiek ant akmens, tiek ant blizgios plokstes).
Tai va... gal kas naudojate kokias specialias sluostes toms blizgioms plokstems, akmens stalvirsiui? Nes virtuvei tik pirmas menuo eina, o as jau tikrai gailiuosi del siu medziagu pasirinkimo. Regis teks man tarnauti savo virtuves komplektui, o ne jis man tarnaus...
QUOTE(Dija24 @ 2010 10 02, 16:06)
Nes virtuvei tik pirmas menuo eina, o as jau tikrai gailiuosi del siu medziagu pasirinkimo. Regis teks man tarnauti savo virtuves komplektui, o ne jis man tarnaus...
nu jo , nepavydetina situacija
QUOTE(Dija24 @ 2010 10 02, 15:06)
Tai va... gal kas naudojate kokias specialias sluostes toms blizgioms plokstems, akmens stalvirsiui?
Aš apskritai visiems veidrodžiams, langams ir t.t. naudoju tą langų šluostę, tai valant su ja nelieka jokių dryžių niekur, jų būna ir Viledos ir kitų firmų, tai kai būna akcija šioms prekėms 40 procentų nuolaida, tai ir paperku jų
Va tokia:

.....
* Puikiai nuvalo paviršius nepalikdama jokių pūkelių ar dryžių;
* Gerai sugeria drėgmę;
* Lengva ir patogu naudoti;
* Daugkartinio naudojimo, galima skalbti automatinėje skalbimo mašinoje
QUOTE(Dija24 @ 2010 10 02, 15:06)
Sveikos.
Jau kaip ir baige pagaminti mums nauja virtuve - blizgi sviesi (tokia kaip smeline spalva) plokste + sokoladinis granito stalvirsis.
Jau kaip ir baige pagaminti mums nauja virtuve - blizgi sviesi (tokia kaip smeline spalva) plokste + sokoladinis granito stalvirsis.
kaip idomu pamatyt
kiek kainavo jums stalvirsis? kur gamino?
Merginos, noriu paklaust, ar tokios virtuves gaminimo kaina 3000 Lt normalu?
bus analogiska, tik stiklus keiciam i plokste, nepasiteisino man ir spinteles aukstinam iki lubu beveik

ilgis virtuves 223 cm (cia orkaites siena) ir 172 cm (kriaukle - saldytuvas)
baldininkai paskaiciavo, neturim nuomones, ar verta ieskot pigiau. o kiek kainavo senoji nepamenam nei vienas. radom uzrasuos tik kaina su visa buitine ir kriaukle.
bus analogiska, tik stiklus keiciam i plokste, nepasiteisino man ir spinteles aukstinam iki lubu beveik

baldininkai paskaiciavo, neturim nuomones, ar verta ieskot pigiau. o kiek kainavo senoji nepamenam nei vienas. radom uzrasuos tik kaina su visa buitine ir kriaukle.
QUOTE(Juma81 @ 2010 10 01, 14:57)
Prašom

Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2010 10 02, 15:15)
o stalvirsis irgi paprastas pas mane bet jau superinis - smelio spalvos tai nieko nesimato, atrodo visad svarutelis
kai pabaigsiu remontus idesiu foto, nes buvau pazadejusi anksciau parodyti kas gavosi 
Aš irgi negaliu atsidžiaugti smėlio spalvos stalviršiu
QUOTE(Tinka @ 2010 10 02, 19:02)
man tai atrodo kaina normali ir pigiau tai nera kur, nes jai pigiau tai jau medziagu kokybes saskaita.
Jau kažkada buvo kalba apie šluostes
Turiu nepamainomą pagalbininką - Norvex šluostė langams. Nuvalo idealiai visus blizgius paviršius
Nereik nei blizgint,nei sausint,nei dar ką daryt.
Kiek mačiau jų kataloge,yra dar kažkokia ir poliravimo šluostė,bet nesu bandžius,tad nieko pasakyt negaliu.
Kiek mačiau jų kataloge,yra dar kažkokia ir poliravimo šluostė,bet nesu bandžius,tad nieko pasakyt negaliu.
QUOTE(orange @ 2010 10 02, 19:13)
Grazi virtuve
Del stalvirsio... Pritariu jums 100%. As irgi turiu smelini, "akmenuku" stalvirsi, tai kad susizonti ar nesvarus su ranka turiu perbraugti, nes kitaip nesimato
QUOTE(Liusii @ 2010 10 02, 15:15)
nu jo , nepavydetina situacija
tie visi blizgumai grazu tik salone nuejus paziuret, o reliai tai reikalauja daug prieziuros
Butent... Nu nieko, isigysiu gera sluoste, susigyvensim ir manau nebus problemu
QUOTE(fukse @ 2010 10 02, 15:49)
Aš apskritai visiems veidrodžiams, langams ir t.t. naudoju tą langų šluostę,
AČIŪ už patarimą
QUOTE(vassara @ 2010 10 02, 16:50)
Parašysiu į až, draudžiama viešai lyg rašyti apie gamintojus
QUOTE(Alekto @ 2010 10 02, 22:44)
Reikės pažiūrinėti senesnes temas
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2010 10 02, 19:02)
Na kaina priklauso nuo to kokia pas Jus bus plokštė, kokie mechanizmai sudėti. O, kad būtų ramiau visada reikia duoti keliems paskaičiuoti