Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

Sveikos merginos 4u.gif
Gal kuri galetumet parekomenduot virtuves baldu gamintoja Vilniuj kuris kokybiskai ir nebrangiai gamina? ax.gif Isanksto dekoju.
Atsakyti
Merginos, gal kas bendravote su "Viktoro baldai", kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos.

Jau kaip ir baige pagaminti mums nauja virtuve - blizgi sviesi (tokia kaip smeline spalva) plokste + sokoladinis granito stalvirsis. Dar visu pleveliu nenuplesiau nuo dureliu ir dar nenaudoju jos maisto gaminimui, bet jau dabar galva skauda nuo valymo. Labai matosi visi antspaudai ant tos blizgios plokstes ir ant akmens stalvirsio (ko tikrai nesitikejau). Valai ir matosi net kur valyta tokios druzes (tiek ant akmens, tiek ant blizgios plokstes).

Tai va... gal kas naudojate kokias specialias sluostes toms blizgioms plokstems, akmens stalvirsiui? Nes virtuvei tik pirmas menuo eina, o as jau tikrai gailiuosi del siu medziagu pasirinkimo. Regis teks man tarnauti savo virtuves komplektui, o ne jis man tarnaus...
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2010 10 02, 16:06)
Nes virtuvei tik pirmas menuo eina, o as jau tikrai gailiuosi del siu medziagu pasirinkimo. Regis teks man tarnauti savo virtuves komplektui, o ne jis man tarnaus...

nu jo , nepavydetina situacija g.gif tie visi blizgumai grazu tik salone nuejus paziuret, o reliai tai reikalauja daug prieziuros, nes tai kaip veidrodis, pas mane tik indauja blizgi, priderinta prie saldytuvo, tai as ja atidarineju retai, galiu pasakyti kad papurskiu Fairy ir nuvalau mikrofibros sluoste, kaip ir kitas spinteles (jos pas mane is paprastos pokstes) smile.gif o stalvirsis irgi paprastas pas mane bet jau superinis - smelio spalvos tai nieko nesimato, atrodo visad svarutelis thumbup.gif kai pabaigsiu remontus idesiu foto, nes buvau pazadejusi anksciau parodyti kas gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2010 10 02, 15:06)
Tai va... gal kas naudojate kokias specialias sluostes toms blizgioms plokstems, akmens stalvirsiui?

Aš apskritai visiems veidrodžiams, langams ir t.t. naudoju tą langų šluostę, tai valant su ja nelieka jokių dryžių niekur, jų būna ir Viledos ir kitų firmų, tai kai būna akcija šioms prekėms 40 procentų nuolaida, tai ir paperku jų 4u.gif

Va tokia:

user posted image

user posted image.....user posted image

* Puikiai nuvalo paviršius nepalikdama jokių pūkelių ar dryžių;
* Gerai sugeria drėgmę;
* Lengva ir patogu naudoti;
* Daugkartinio naudojimo, galima skalbti automatinėje skalbimo mašinoje
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2010 10 02, 15:06)
Sveikos.

Jau kaip ir baige pagaminti mums nauja virtuve - blizgi sviesi (tokia kaip smeline spalva) plokste + sokoladinis granito stalvirsis.

kaip idomu pamatyt bigsmile.gif
kiek kainavo jums stalvirsis? kur gamino?
Atsakyti
Merginos, noriu paklaust, ar tokios virtuves gaminimo kaina 3000 Lt normalu?
bus analogiska, tik stiklus keiciam i plokste, nepasiteisino man ir spinteles aukstinam iki lubu beveik
user posted image
ilgis virtuves 223 cm (cia orkaites siena) ir 172 cm (kriaukle - saldytuvas)

baldininkai paskaiciavo, neturim nuomones, ar verta ieskot pigiau. o kiek kainavo senoji nepamenam nei vienas. radom uzrasuos tik kaina su visa buitine ir kriaukle.
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2010 10 01, 14:57)
Prašom nuotraukėlės  ax.gif

Prašom biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2010 10 02, 15:15)
o stalvirsis irgi paprastas pas mane bet jau superinis - smelio spalvos tai nieko nesimato, atrodo visad svarutelis  thumbup.gif kai pabaigsiu remontus idesiu foto, nes buvau pazadejusi anksciau  parodyti kas gavosi  blush2.gif

Aš irgi negaliu atsidžiaugti smėlio spalvos stalviršiu thumbup.gif Dar su smulkiu rašteliu... tai kad pamatyčiau, ar švarus, ar nėra kokių trupinių ar vandens lašų, turiu įsijungti šviesas po pakabinamomis spintelėmis ir žiūrėti iš šono.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 10 02, 19:02)
Merginos, noriu paklaust, ar  tokios virtuves  gaminimo kaina 3000 Lt normalu?
bus analogiska, tik stiklus keiciam i plokste, nepasiteisino man ir spinteles  aukstinam iki lubu beveik
ilgis virtuves 223 cm (cia orkaites siena) ir 172 cm (kriaukle - saldytuvas)

baldininkai paskaiciavo, neturim nuomones, ar verta ieskot pigiau. o kiek kainavo senoji nepamenam nei vienas. radom uzrasuos tik kaina su visa buitine ir kriaukle.

man tai atrodo kaina normali ir pigiau tai nera kur, nes jai pigiau tai jau medziagu kokybes saskaita.
Atsakyti
Jau kažkada buvo kalba apie šluostes biggrin.gif Turiu nepamainomą pagalbininką - Norvex šluostė langams. Nuvalo idealiai visus blizgius paviršius thumbup.gif Nereik nei blizgint,nei sausint,nei dar ką daryt.
Kiek mačiau jų kataloge,yra dar kažkokia ir poliravimo šluostė,bet nesu bandžius,tad nieko pasakyt negaliu.
Atsakyti
QUOTE(orange @ 2010 10 02, 19:13)

Grazi virtuve 4u.gif Gal pasidaintumet kiek jums ji sukainavo ir kiek beginiu metru?

Del stalvirsio... Pritariu jums 100%. As irgi turiu smelini, "akmenuku" stalvirsi, tai kad susizonti ar nesvarus su ranka turiu perbraugti, nes kitaip nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 10 02, 15:15)
nu jo , nepavydetina situacija  g.gif tie visi blizgumai grazu tik salone nuejus paziuret, o reliai tai reikalauja daug prieziuros

Butent... Nu nieko, isigysiu gera sluoste, susigyvensim ir manau nebus problemu smile.gif

QUOTE(fukse @ 2010 10 02, 15:49)
Aš apskritai visiems veidrodžiams, langams ir t.t. naudoju tą langų šluostę,

AČIŪ už patarimą smile.gif

QUOTE(vassara @ 2010 10 02, 16:50)
kaip idomu pamatyt  bigsmile.gif
kiek kainavo jums stalvirsis? kur gamino?

Parašysiu į až, draudžiama viešai lyg rašyti apie gamintojus g.gif

QUOTE(Alekto @ 2010 10 02, 22:44)
Jau kažkada buvo kalba apie šluostes biggrin.gif

Reikės pažiūrinėti senesnes temas 4u.gif AČiū
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2010 10 02, 19:02)
Merginos, noriu paklaust, ar  tokios virtuves  gaminimo kaina 3000 Lt normalu?

Na kaina priklauso nuo to kokia pas Jus bus plokštė, kokie mechanizmai sudėti. O, kad būtų ramiau visada reikia duoti keliems paskaičiuoti wink.gif
Atsakyti