Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(Juma81 @ 2010 10 07, 13:17)
Bent man visi variantai žiūrisi gerai, belieka tik išsirinkti, kas pačiai šeimininkei geriausia  mirksiukas.gif

QUOTE(Inčius @ 2010 10 07, 13:47)
pas mus baltas stalvirsis ir juoda akmens mases kriaukle ir tikrai nieko nekeisciau. Virsutines spinteles baltos, o apatines tamsiai rudos, kaitlente ir orkaite juoda smile.gif

Ačiū už pardąsinimą 4u.gif Man labai gražiai žiūrisi juoda-balta deriniai. Šiek tiek suabejojau savo pasirinkimu, nes stalviršis nebus baltas, jis bus toks žvirgždiškai kreminės spalvos. Rinkausi praktiškumą. Jau seniai esu išsirinkus juodą kriauklę, bet tamsaus stalviršio nebenoriu. Ech, tikiuos žiūrėsis g.gif Ir išvis, kuo toliau - tuo labiau nebežinau, ko pati noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 10 07, 14:04)
Ačiū už pardąsinimą  4u.gif Man labai gražiai žiūrisi juoda-balta deriniai. Šiek tiek suabejojau savo pasirinkimu, nes stalviršis nebus baltas, jis bus toks žvirgždiškai kreminės spalvos. Rinkausi praktiškumą. Jau seniai esu išsirinkus juodą kriauklę, bet tamsaus stalviršio nebenoriu. Ech, tikiuos žiūrėsis  g.gif Ir išvis, kuo toliau - tuo labiau nebežinau, ko pati noriu  doh.gif

As is pradziu irgi bijojau juodos kriaukles girdejus buvau, kad matosi ten visokie riebalai ant juodos spalvos, bet nieko bausaus nera smile.gif tik tiek, kad labai gili musu kriaukle tai taskosi nesmoniskai nera labai patogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 06, 00:06)
Labas merginos, jungiuosi ir as  mirksiukas.gif
Esu tokioje situacijoje, kad tevai ishsikrausto o mums lieka ir virtuve mamos suprojektuota pries n metu , galimybes naujos pasidaryti siuo metu nera  verysad.gif  galvoju ka cia pakeitus  g.gif  vietos maisto gaminimui nera labai daug, teks matyt atsisakyti duonines  g.gif  ir didziausias klausimas kilo ka deti ant tos spinteles (virs orkaites) vietoje mikrobangines ?!  g.gif g.gif  Prasau patarti  4u.gif
user posted image
user posted image

Viskas čia kaip ir gerai, tik aš išsikviesčiau meistriuką ir pakeisčiau šalia orkaitės viršutinę spintelę į aukštesnę, kad būtų viršus viename lygyje su šalia esančiomis spintelėmis ir virš orkaitės ir indaujos taip pat užsakyčiau gilią spintelę, kurios viršus sutaptų su šalia esančiomis antro aukšto spintelėmis, mikrobangę galima paslėpti spintelėje virš orkaitės 4u.gif
Meistras galėtų atsivežti fasadų pavyzdžius ir pritaikyti plokštę prie jūsų turimos virtuvės , dar yra variantas keisti fasadus ir furnitūrą tuo pačiu , jei ji neatitinka jūsų reikalavimų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Inčius @ 2010 10 07, 15:15)
As is pradziu irgi bijojau juodos kriaukles girdejus buvau, kad matosi ten visokie riebalai ant juodos spalvos, bet nieko bausaus nera smile.gif  tik tiek, kad labai gili musu kriaukle tai taskosi nesmoniskai nera labai patogu smile.gif

Čia tikrai ne kriauklėje problema, o greičiausiai - maišytuve. Jis arba per aukštas, arba maišytuvo čiaupas ne kriauklės vidury, todėl ir tyška.

Pas mane gili kriauklė ir maišytuvas savo vietoj, tai tikrai nesitaško. Nepalyginsi su prieš tai buvusia negilia kriaukle.
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2010 10 07, 16:42)
Čia tikrai ne kriauklėje problema, o greičiausiai - maišytuve. Jis arba per aukštas, arba maišytuvo čiaupas ne kriauklės vidury, todėl ir tyška.

Pas mane gili kriauklė ir maišytuvas savo vietoj, tai tikrai nesitaško. Nepalyginsi su prieš tai buvusia negilia kriaukle.

na as is pradziu irgi galvojau, kad nuo maisytuvo cia, bet jis nera labai aukstas, o jei desiu zemesni ir jis bus iki vidurio tai neis ranku pakisti normaliai. Tai taip ir kenciu kol iseities nesugalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 10 07, 09:43)
Gal ir per „astriai“ pasakysiu, bet man tai virtuveje tvarkos truksta. Viska sutvarkius ir sudeliojus i vietas vaizdas tikrai pasikeistu i geraja puse.... (nepyk uz kritika, izeisti tikrai nenoriu blush2.gif ) Siaip baldai man ir dabar grazus ir graziai ziurisi, nors kaip rasai ir pries „n“ metu daryta... Kartais pakanka pakeisti labai mazai, o vaizdas pasikeicia...  4u.gif Ta mikrobange tikrai is ten patraukciau ir darzelio tikrai nedaryciau, dar daugiau viskas apikrautu...  rolleyes.gif

Ir as galvoju, kad cia visko per daug perkrauta g.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 07, 18:59)
Ir as galvoju, kad cia visko per daug perkrauta  g.gif

Geriau paziurejus, tai tose nuotraukose virtuve nera taip jau ir apkrauta kaip gali pasirodyt. Man atrodo, kad toki netvarkos ispudi sudaro tos labai margos plyteles tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu bei daugybe ivairiaspalviu magnetuku ant saldytuvo... g.gif Va jeigu ju vietoje butu vienspalves plyteles ir "nuogas" saldytuvas, manau ir tie patys ant spinteliu stovintys daiktai taip akiu nebadytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 10 07, 22:55)
Geriau paziurejus, tai tose nuotraukose virtuve nera taip jau ir apkrauta kaip gali pasirodyt. Man atrodo, kad toki netvarkos ispudi sudaro tos labai margos plyteles tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu bei daugybe ivairiaspalviu magnetuku ant saldytuvo... g.gif Va jeigu ju vietoje butu vienspalves plyteles ir "nuogas" saldytuvas, manau ir tie patys ant spinteliu stovintys daiktai taip akiu nebadytu 4u.gif

Pritariu del plyteliu blush2.gif gaila, kad nera gaimybes ju pasikeisti siuo metu blush2.gif kaip minejau jau uz poros savaiciu mama viska ishsives is virtuves, nes ishsikrausto tai pasidarysiu tvarka pagal save thumbup.gif magnetukus spalvotus teks nuimti nuo pagrindiniu saldytuvo dureliu thumbup.gif gal ir gerai cia pastebejot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 08, 00:43)
Pritariu del plyteliu  blush2.gif  gaila, kad nera gaimybes ju pasikeisti siuo metu  blush2.gif  kaip minejau jau uz poros savaiciu mama viska ishsives is virtuves, nes ishsikrausto tai pasidarysiu tvarka pagal save  thumbup.gif  magnetukus spalvotus teks nuimti nuo pagrindiniu saldytuvo dureliu  thumbup.gif  gal ir gerai cia pastebejot  mirksiukas.gif

Keli psl. atgal buvo kalbėta apie galimybę plyteles nudažyti.
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 06, 00:06)

Kokia spalva patartumete dazyti sienas (ant plyteliu) tarp spinteliu ? sviesia kokia ar tamsia ? ax.gif rolleyes.gif likusios virtuves sienos iki puses irgi tomis margomis plytelemis isklijuotos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 08, 11:34)
Kokia spalva patartumete dazyti sienas (ant plyteliu) tarp spinteliu ? sviesia kokia ar tamsia ?  ax.gif  rolleyes.gif  likusios virtuves sienos iki puses irgi tomis margomis plytelemis isklijuotos  blush2.gif

aš už šviesią spalvą. Jau baldai tamsokii ax.gif

Kol jūsų temos neperskaičiau, visai nebuvau pagalvojus, kur dėsiu rankšluoščius doh.gif . Reiks vėl mąstyt.

Noriu paklaust, ar patogu kampinė spintelė su būgnu?
ir dar, kaip jūs manot, ar patogiau daryt didelius stalčius viskam susidėt ar spinteles su lentynom g.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 08, 12:44)
aš už šviesią spalvą. Jau baldai tamsokii ax.gif

Kol jūsų temos neperskaičiau, visai nebuvau pagalvojus, kur dėsiu rankšluoščius doh.gif . Reiks vėl mąstyt.

Noriu paklaust, ar patogu kampinė spintelė su būgnu?
ir dar, kaip jūs manot, ar patogiau daryt didelius stalčius viskam susidėt ar spinteles su lentynom g.gif

Derink mirksiukas.gif pas mane apacioje kelios spinteles su stalciais , kelios su lentynomis mirksiukas.gif nors siaip apskritai man labiau patinka stalciai mirksiukas.gif
Atsakyti