Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(saliutas @ 2010 10 08, 12:55)
Derink  mirksiukas.gif  pas mane apacioje kelios spinteles su stalciais , kelios su lentynomis  mirksiukas.gif  nors siaip apskritai man labiau patinka stalciai  mirksiukas.gif

O kaip dėl pakabinamų spintelių: ar patogiau atidarinėti paprastai į šoną, ar atkeliant/atstumiant į viršų?
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 10 08, 12:36)
O kaip dėl pakabinamų spintelių: ar patogiau atidarinėti paprastai į šoną, ar atkeliant/atstumiant į viršų?

del virsutiniu spinteliu manau cia jau kiekvieno skonis smile.gif bet jei kas zemesnio ugio, tai nelabai patogu i virsu kilnoti dureles, tuo labiau jas uzdaryti smile.gif reiktu dar pasilipti ant kokios kedutes, kad pasiekti pakeltas dureles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 08, 11:55)
Derink  mirksiukas.gif  pas mane apacioje kelios spinteles su stalciais , kelios su lentynomis  mirksiukas.gif  nors siaip apskritai man labiau patinka stalciai  mirksiukas.gif

Tai kad nėr iš ko labai derint unsure.gif , arba taip arba taip reikia daryt doh.gif . Pakolkas pasibraižiau stalčius cool.gif
QUOTE(Penktadienis @ 2010 10 08, 12:36)

Man tai į šoną patogiau atidarinėt ax.gif . O tos, kur palei lubas bus spintelės, tas tai darysiu pakeliamas į viršų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 08, 13:44)
ir dar, kaip jūs manot, ar patogiau daryt didelius stalčius viskam susidėt ar spinteles su lentynom g.gif

Ten, kur tik įmanoma, daryk stalčius, žymiai patogiau už spinteles, tikrai nenusivilsi.
Atsakyti
Merginos gal kas girdėjot ar susidūrėt su "Riešva" rinkausi tarp Vokės III ir "Riešvos" vis tik linkstu į "Riešvą"
gal girdėjot, turit kaip kokybė šių gamintojų? vis tik ieškodama info, radau skunduose.lt vieną pasisakymą, bet nu tik vieną ir maža kas ten galėjo atsitikt ir neaišku kelintų metų.

tai vat gal kas ką žinot, girdėjot, matėt
Atsakyti
Kas namie turit kaitlentę stiklo paviršiaus, ar labai vargstat, ar matosi dėmės, braižosi, labiau norėčiau stiklo keramikos, bet nedidelis jų pasirinkimas ir kaina didesnė... Konkrečiai gal kas turit, kaitlentę Electrolux EHT6435K g.gif
Atsakyti
Na parodysiu ka mes planuojam daryti smile.gif Musu virtuve tokia pat kaip nuotraukoj,mazyte, suradom pavyzdi,tik darysim sviesesne virtuve nei foto ir vamzdzius uzdarynesim,kad ju nesimatytu wink.gif
Butu idomu isgirsti nuomone bigsmile.gif gal ka kas dar pasiulytu pakeisti.
Tiesa kriaukle darysim kampine ax.gif
http://public.fotki....nok84/virtuves/
Atsakyti
QUOTE(Mishenok84 @ 2010 10 10, 19:19)
Na parodysiu ka mes planuojam daryti smile.gif Musu virtuve tokia pat kaip nuotraukoj,mazyte, suradom pavyzdi,tik darysim sviesesne virtuve nei foto ir vamzdzius uzdarynesim,kad ju nesimatytu wink.gif
Butu idomu isgirsti nuomone  bigsmile.gif  gal ka kas dar pasiulytu pakeisti.
Tiesa kriaukle darysim kampine  ax.gif

Man tai viskas grazu 4u.gif
Atsakyti
O man atrodo netvarkinga, per daug visko - virsuj spinteles ir uzdaros, ir atviros, ir su stiklu. Per marga
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 10 10, 20:27)
O man atrodo netvarkinga, per daug visko - virsuj spinteles ir uzdaros, ir atviros, ir su stiklu. Per marga

ten dar stiklas neidetas, kaip suprantam, nes turi gi simetriska buti
Atsakyti
as tai nedaryciau atviru lentynu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 10, 17:40)
Kas namie turit kaitlentę stiklo paviršiaus, ar labai vargstat, ar matosi dėmės, braižosi, labiau norėčiau stiklo keramikos, bet nedidelis jų pasirinkimas ir kaina didesnė... Konkrečiai gal kas turit, kaitlentę Electrolux EHT6435K  g.gif

pas mane kaitlente stiklo pavirsiaus na tai dabar jei deciau tai deciau balto stiklo nes ant juodo matosi visos dulkes taip valosi gerai dar nesenai dziaugiuos nauja virtuve tai nesibraizo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 10, 17:40)
Kas namie turit kaitlentę stiklo paviršiaus, ar labai vargstat, ar matosi dėmės, braižosi, labiau norėčiau stiklo keramikos, bet nedidelis jų pasirinkimas ir kaina didesnė... Konkrečiai gal kas turit, kaitlentę Electrolux EHT6435K  g.gif

Laba, mes namie turim EHT60455K ir Elektrolux, na ant juodos dulkės matosi, bet subraižymų po kolkas tai ne, nes turim tik nuo vasario smile.gif Iš pradžių labai buvau išsigandusi, dėl jos priežiūros, nes sunkiai valėsi, dryžiai matėsi, bet kai nusipirkau specialų Eres valiklį stiklo keremikinėms kaitlentėms valyt, tai daba viskas gerai. smile.gif
Atsakyti