Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

O mes turim juoda indukcine,bet kadangi kiekviena diena gaminu,tai nespeja dulkiu prisikaupt. smile.gif
Atsakyti
sakykit ar turit kuri kriauklėje "maltuką" štai tokį http://www.denzis.lt...s-tbg033-plados

ar pasiteisino? man jisai kažkodėl asocijuojasi su siaubo flmais (ten amžiais įtraukia ranką biggrin.gif ), tačiau nesitiki, jog jis toks nesaugus. Taigi būtų labai smagu, jei kas naudojasi ir pakomentuotų ax.gif
Atsakyti
Sakykit, jeigu visrtuves baldu plokste blizgi, kokias plyteles deti ant sienos? Blizgios gal nebelabai g.gif, nors vienas labai grazias issirinkau, bet bijau, kad nebutu to blizgumo per daug, gal vis tik matines deti? Ka jus darote, busiu dekinga, jei pasidalinsite patirtimi ar nuomone 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, issirinkom su MB plyteles virtuvei 10x10 raudonas, juodas, baltas, gal turite ideju kaip jas reiktu isdeliot? Virtuvinis sviesus, bijau kad gali nesiziuret.. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kas nors galetu pasidalinti patirtimi kaip valosii blizgios virtuves spinteles...? ax.gif
Atsakyti
o aš niekaip nenusprendžiu, kokios spalvos noriu sienų, virtuvinių baldų ir plytelių doh.gif . Grindys - uosio parketas, valgomasis stalas su kėdėm- natūralaus medžio ąžuolo ax.gif Padėkit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 12 spalio 2010 - 12:56
Na, turiu ir as ta "galvos skausma" susiprojektuoti virtuve g.gif

Ar turite kas nors virtuvinese spintelese imontuotas halogenines lemputes apsvietimui ? Maciau parduotuvej-man patiko g.gif
Ar patogu, ar sudetinga padaryti ir ar brangu ? g.gif

Kokiomis spalvomis dazyti virtuves sienas? Pagal ka derinti spalva : plyteles, baldus ? Tiesa pasakius, net nezinau dar baldu spalvos, nes baldininkai pasake, kad matuos tik tada, kai bus isklijuotos plyteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 10 12, 13:02)
Na, turiu ir as ta "galvos skausma" susiprojektuoti virtuve g.gif

Ar turite kas nors virtuvinese spintelese imontuotas halogenines lemputes apsvietimui ? Maciau parduotuvej-man patiko  g.gif
Ar patogu, ar sudetinga padaryti  ir ar brangu ?  g.gif

Kokiomis spalvomis dazyti virtuves sienas? Pagal ka derinti spalva : plyteles, baldus ? Tiesa pasakius, net nezinau dar baldu spalvos, nes baldininkai pasake, kad matuos tik tada, kai bus isklijuotos plyteles  g.gif

vat, pas mane tas pats doh.gif

Aš ne į baldus montuosiu lemputes, o po baldais darysiu kelias tvirtinamas lempas ax.gif .
Aš jau kaip ir susiprojektavau vienoj firmelėj (sesuo pas juos darėsi, tai patiko ir kokybė ir medžiagos), nes reikėjo elektrą vedžiot, nežinojau, kur rozetes dėtis.
Bet kas dėl spalvų, tai nieko nežinau, kaip ką pasidaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 10 12, 13:02)
Kokiomis spalvomis dazyti virtuves sienas? Pagal ka derinti spalva : plyteles, baldus ? Tiesa pasakius, net nezinau dar baldu spalvos, nes baldininkai pasake, kad matuos tik tada, kai bus isklijuotos plyteles  g.gif

QUOTE(byne @ 2010 10 12, 13:12)

Bet kas dėl spalvų, tai nieko nežinau, kaip ką pasidaryt doh.gif

reiktu ziuret, koks bendras namu koloritas. ar virtuve atvira, ar uzdara. pas mus pvz pusiau atvira virtuve, todel jos spalva derinom su kambario pilkom sienom. gavosi pilki fasadai. stalvirsis sviesus. plyteles ant sienos geltonos, o visa kita balta, kaip ir like namai. tiesa, viena virtuves siena, priesais virtuves baldus ryskiai ryskiai oranzine. bet jinai atmusa pilkuma kambary. siaip is salies atrodo neiprastas derinys, bet realiai labai smagus, iki siol nenusibodes. dabar darom remonta ir viska paliekam taip pat. net naujieji virtuves baldai vel bus pilki.
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2010 10 12, 10:53)
Gal kas nors galetu pasidalinti patirtimi kaip valosii blizgios virtuves spinteles...? ax.gif

tokia problema ir man nesenai buvo iskilusi, tai paskambinau tam zmogui kuris mums padare virtuvini ir jis pasake, kad valo su skiedikliu 646, is pradziu nusigandau ir sakiau kad tikrai nevalysiu, bet pabandziau kampuka maza ir tikrai stebuklas visos demes nutirpsta blink.gif smile.gif bet pas mus yra tik blizgi plokste, o dar buna, kad labiau blizgetu ta plokste dazo, tai nezinau pas jusu koks tas blizgumas, nes jei dazyta tai tada gal nerizikuoti su skiedikliu valyti schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2010 10 12, 10:53)

Pirmiausiai kaip jau sake yra keliu rusiu blizgumas. Pas mane itin blizgi ir dar ta kur ziurint ziuri kaip i veidroti (o buna, kad ziurint siek tiek vaizdas issilieja).

Cia daug kas gyre, sake, kad gerai valosi ir nesunki prieziura... Koki menesi atgal tikrai kalbeta buvo apie tai, o siaip temos neseku. Pasidarem ir mes diiiiiiidele virtuve tik is blizgios plokstes doh.gif Nu man tai... nelabai patinka. Lieka visi pirstu antspaudai, prisilietimai. Valau ne taip kad tik "brukst-brukst", o darbuojuosi kaip prie langu, veidrodziu. Ir kasdien jei noriu, kad butu svaru doh.gif O dar kai vaikas duodasi aplink doh.gif
Ai, bet siaip tai labai grazi ta virtuve lotuliukas.gif Kai suvargsiu, atsibos valyti, tai tik dureliu plokste pakeisiu smile.gif

O valau su vandeniu ir trikotaziniu "skudureliu". Bijausi visokiu valikliu, kad nesugadinti tos plokstes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dija24: 12 spalio 2010 - 14:13
QUOTE(janudi @ 2010 10 12, 10:08)
Sakykit, jeigu visrtuves baldu plokste blizgi, kokias plyteles deti ant sienos? Blizgios gal nebelabai g.gif, nors vienas labai grazias issirinkau, bet bijau, kad nebutu to blizgumo per daug, gal vis tik matines deti? Ka jus darote, busiu dekinga, jei pasidalinsite patirtimi ar nuomone 4u.gif

Pas mus virsutiniu spinteliu fasadai stiklas,tai kaip ir blizga,apatiniai fasadai lakuoti ir plyteles glazuruotos,tikrai nera per blizgu,man patinka. lotuliukas.gif
Man atrodo blizgiu ir prieziura lengvesne,meistras klijaves plyteles sake,kad blizgios ilgiau islieka grazios.
Atsakyti