Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

Aš gal trečią kart pasikartosiu biggrin.gif nu kam tie chemikalai,gi tobulėja viskas.Super geras daiktas mikropluošto šluostė.Aš naudoju Norwex firmos.Yra ir kitokių firmų.Nuvalo visas dėmes,antspaudus pirštų ir pan.Nereikia nei trinti,nieko.Nereikia blizgint,nes nudžiūna be jokių dryžių.

Blyn,kaip platintoja jau pasijaučiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 12 spalio 2010 - 19:21
QUOTE(Alekto @ 2010 10 12, 20:21)
Aš gal trečią kart pasikartosiu biggrin.gif nu kam tie chemikalai,gi tobulėja viskas.Super geras daiktas mikropluošto šluostė.Aš naudoju Norwex firmos.Yra ir kitokių firmų.Nuvalo visas dėmes,antspaudus pirštų ir pan.Nereikia nei trinti,nieko.Nereikia blizgint,nes nudžiūna be jokių dryžių.

O kur tu pasluosciu galima isigyti???
As vis neisbandau, nes kazkas rase, kad nuo tu sluosciu gali pasibraizyti pavirsius blizgiu ploksciu. O jus blizgia valote?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 10 12, 20:21)

O kur tu sluosciu buna pirkti, jau girdziu apie jas ne pirma karta, o kur isigyti nezinau, jeigu cia negalima, gal galit kas nors i az parasyti?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 10 12, 13:02)
Na, turiu ir as ta "galvos skausma" susiprojektuoti virtuve g.gif

Ar turite kas nors virtuvinese spintelese imontuotas halogenines lemputes apsvietimui ? Maciau parduotuvej-man patiko  g.gif
Ar patogu, ar sudetinga padaryti  ir ar brangu ?  g.gif

Kokiomis spalvomis dazyti virtuves sienas? Pagal ka derinti spalva : plyteles, baldus ? Tiesa pasakius, net nezinau dar baldu spalvos, nes baldininkai pasake, kad matuos tik tada, kai bus isklijuotos plyteles  g.gif

Apie halogenines lemputes: yra vienas minusas ( o gal ir daugiau smile.gif ), jei ilgiau buna ijungtos jos stipriai ikaista, ir spinteles viduje yra tikimybe prisilietus nusiplikyti pirstus...

Apie spalvas: visu pirma reiktu derinti sienas su fasadu spinteliu, o plyteles geriausia klijuoti jau surinkus baldus smile.gif pats ne karta tai dariau, graziau gaunasi stalvirsio ir plyteliu kampas (nereik deti jokio papildomo apvado...)
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2010 10 12, 21:54)
O kur tu sluosciu buna pirkti, jau girdziu apie jas ne pirma karta, o kur isigyti nezinau, jeigu cia negalima, gal galit kas nors i az parasyti?

oi visose maisto parduotuvese yra mirksiukas.gif ten kur kempineles buna indams tai ir tos sluostes buna, netgi parasyta kad mikrofibros , ivairiom kainom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 10 12, 13:02)

na mano problemos taip pat artimos jūsiškėms, pagal idėjinį planą mano virtuvė bus tamsi, susiradau inete vaizdelį, kuris man patiko, dar šiandien pasižiūrėjau, nusprendžiau, kad vis dar gražu, o derinukas rudas su žaliu, plyteles seniuose nusižiūrėjau tokias alia sendintas tai turėtų tikt, bet kaip relybėje žiūrėsis nežinau...... sakiau blogiausiu atveju jei nepatiks virtuvės baldus perdažysiu pati, nes fasadas planuojamas natūralaus medžio......
vienžo giliose abejonėse ir apmastymuose juo lab, kad leidžiuosi į avantiūrą turbūt su tais deriniais rolleyes.gif ir su viskuo ir visame kame jau nekalbu apie pinigų skaičiavimą uch galėtų geri giminaičiai padovanot tūkstantėlį kitą, tai aš juos mylėčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 12, 20:39)
na mano problemos taip pat artimos jūsiškėms, pagal idėjinį planą mano virtuvė bus tamsi, susiradau inete vaizdelį, kuris man patiko, dar šiandien pasižiūrėjau, nusprendžiau, kad vis dar gražu, o derinukas rudas su žaliu, plyteles seniuose nusižiūrėjau tokias alia sendintas tai turėtų tikt, bet kaip relybėje žiūrėsis nežinau...... sakiau blogiausiu atveju jei nepatiks virtuvės baldus perdažysiu pati, nes fasadas planuojamas natūralaus medžio......
vienžo giliose abejonėse ir apmastymuose juo lab, kad leidžiuosi į avantiūrą turbūt su tais deriniais  rolleyes.gif ir su viskuo ir visame kame jau nekalbu apie pinigų skaičiavimą uch galėtų geri giminaičiai padovanot tūkstantėlį kitą, tai aš juos mylėčiau  wub.gif

va dar vaizdelis su tamsu medziu smile.gif mes pradzioj apie sita tamsia spalva galvojom, bet nusprendem kazka sviesesnio daryti smile.gif
http://www.ikea.com/...hen_rooms_ideas
Atsakyti
Įveskit google Norwex, "išmest" platintojus 4u.gif Yra SM tema kažkur apie šią firmą,ten irgi platintojų yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 10 12, 20:46)
va dar vaizdelis su tamsu medziu smile.gif mes pradzioj apie sita tamsia spalva galvojom, bet nusprendem kazka sviesesnio daryti smile.gif
http://www.ikea.com/...hen_rooms_ideas

man labai gražios šviesios, baltos virtuvės, bet kažkaip bijau, kad tepliosis jos ir nusičiupinės greitai, o aš labai nemėgstu papildomų tvarkymosi darbų tai renkuosi tamsesnę, bet su meile žiūriu į šviesias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2010 10 11, 13:12)
sakykit ar turit kuri kriauklėje "maltuką" štai tokį http://www.denzis.lt...s-tbg033-plados

ar pasiteisino? man jisai kažkodėl asocijuojasi su siaubo flmais (ten amžiais įtraukia ranką  biggrin.gif ), tačiau nesitiki, jog jis toks nesaugus. Taigi būtų labai smagu, jei kas naudojasi ir pakomentuotų ax.gif

Amerikoje teko tais atlieku maltukais naudotis. Labai geras daiktas. Gailiuosi, kad as pagailejau jam pinigu isirengti.
Siaip su juo kriaukle neuzsikis garantuotai.
Atsakyti
QUOTE(olyte @ 2010 10 12, 21:05)
Gailiuosi, kad as pagailejau jam pinigu isirengti.

bet gal tam kartui pagailėjot, bet vėliau jį galimą įsirengt nes šis daiktas ir pro mano akis nepraslydo, bet pagalvojau, kad šiam kartui ir pagailėsiu, o po kokio pusmečio jau nepagailėsiu, nes dabar viską reikia naują pirkt ir nesinori ekonomint ant kaitelntės ar orkaitės, kurios būtinos
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 10 12, 14:02)
Ar turite kas nors virtuvinese spintelese imontuotas halogenines lemputes apsvietimui ? Maciau parduotuvej-man patiko  g.gif
Ar patogu, ar sudetinga padaryti  ir ar brangu ?  g.gif

Visai nesudėtingai tas yra padaroma ir ganėtinai nebrangu, padaryti kiaurymę halogeno šviestuvui , pats halogenas , transformatorius, nu dar primeskim elektros laidams ir baldininkui už pajungimą, nu maždaug kaina iki šimto litų, bet tikrai verta investuoti 4u.gif
QUOTE(dainiusd @ 2010 10 12, 21:11)
Apie halogenines lemputes: yra vienas minusas ( o gal ir daugiau smile.gif ), jei ilgiau buna ijungtos jos stipriai ikaista, ir spinteles viduje yra tikimybe prisilietus nusiplikyti pirstus...

Pas mane niekas ten neįkaista, nes viršuje dar yra dalis plokštės, halogenai tik įleisti į plokštę, tai kai ilgai būna įjungta šviesa, tik jaučiasi ta plokštės vieta šiltesnė ir tiek ax.gif
Atsakyti