Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

Jolanta, o tu ka, iseitumi ir paliktumi vaika viena namuose? Nu man tada ne romantika galvoje butu doh.gif
Atsakyti
10-15 min galiu palikti, zinau kad tik uzmigus kietai miega, bet ne ilgiau.
Atsakyti
unsure.gif nu net nezinau,savaime gaunasi tos tsaigmenos ir romantika.
O kai bus vaikuciu... g.gif kas zino,kaip bus.
Skaitau jusu pasakymus ir siurpas bega per kuna unsure.gif
Atsakyti
Ai, mes tai abu tom staigmenom nesismetom. O noretusi, aishku. Jei man uzheina meiles vyrui periodas, visi tie malonus dalykai gaunasi savaime. Tuomet stulbinu ji savo kulinariniais sugebejimais, nes tikrai naminiu maistu nera shiaip lepinamas. Va ka tik jam vonia padariau su kalnu putu, ir vaika pro duris pas ji i vonia igrudau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man tuo tarpu rami valandele thumbup.gif O jie ten girdzhiu visai linsmai turshkiasi biggrin.gif
Padaro ir jis man viena kita staigmenele. Grizhtu viena diena ish darbo - pilnas miegamas rozhiniu shirdeles formos balionu...
Vat atsikeliau gimtadienio ryta praeita savaite - mano telefono ekrane gimtadieninis logotipas biggrin.gif
Vedybu metiniu proga nusivezhe mane i Paberzhe kur tuokemes pas Teva Stanislova, dargi zhiedeli bazhnychioje ant pirshto uzhmove.
Geras jis pas mane.
Atsakyti
Praeitą savaitę perskaičiusi jūsųpostus užsimaniau, ką nors gero padaryti. Ir padariau, ir nė vieną dalyką... panašu, kad persistengiau sad.gif Iš tikrųjų vyrų labai lepinti negalima ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (raige @ 2004 07 06, 17:53)

Geras jis pas mane.

na baisiai fainas vyras, bet kai parašai - geras jis pas mane, tai nekaip skamba g.gif
kaip iš šeimininkės lūpų apie kokį meilų ciuciuką.
ir jis ne pas tave, o tik pas save. negalima turėti žmogaus, ne daiktas koks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gama: 07 liepos 2004 - 11:08
QUOTE (gama @ 2004 07 07, 12:07)
QUOTE (raige @ 2004 07 06, 17:53)
Geras jis pas mane.
na baisiai fainas vyras, bet kai parašai - geras jis pas mane, tai nekaip skamba g.gif kaip iš šeimininkės lūpų apie kokį meilų ciuciuką. ir jis ne pas tave, o tik pas save. negalima turėti žmogaus, ne daiktas koks.

Nebutina viska tiesiogiai priimt... Visai gerai skamba tinkama tona parinkus --Resize_Images_Alt_Text--. Ir jam, vyrui, toks teiginukas, nemanau, jog keltu galvos skausma wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusne: 07 liepos 2004 - 12:15
is tikruju vyras yra vaikas. todel jam reikia rodyti demesi ir lepinti, kaip vaika.

ir nieko nuostabaus, kad vyras taip ir nesuauga. biggrin.gif

mano vyras yra tikrai vyriskas ir gina nuo visu galimu nemalonumu, bet vakare kai prisiglaudzia - buna kaip vaikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari4: 07 liepos 2004 - 12:15
Gama biggrin.gif biggrin.gif , as tikrai nelaikau vyro savo nuosavybe ir juo labiau nezhiuriu i ji kaip i miela ciuciuka. Tikrai. Ir ko gero tas "geras jis pas mane" buvo shvelnumo ishraishka. Tiesiog ta zhodzhiu jungini as ir shiaip daznai vartoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O jis tirai pas mane geras biggrin.gif Pareinu shiandien ish darbo, ogi mano lovos puseje ant pagalves dovanele supakuota guli. Progos jokios lyg ir ner, pagalvojau. Ishvynioju, o ten "Sinuhe Egiptietis" - knyga, kuria jau seniai svajoju perskaityt. Jis be abejo tai zhinojo, ir jei ne jis, tai pati buchiau nusipirkus, ir ne knygoje esme. Esme, kad galvojo apie mano norus ir net supakavo! thumbup.gif biggrin.gif
Ir kai paklausiau kokia visa tai proga, jis atsake: achiu tau uzh vakarykshte vonia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Myliu as ji wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 07 liepos 2004 - 18:34
QUOTE (raige @ 2004 07 07, 18:34)
Gama biggrin.gif biggrin.gif , as tikrai nelaikau vyro savo nuosavybe ir juo labiau nezhiuriu i ji kaip i miela ciuciuka. Tikrai. Ir ko gero tas "geras jis pas mane" buvo shvelnumo ishraishka. Tiesiog ta zhodzhiu jungini as ir shiaip daznai vartoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O jis tirai pas mane geras biggrin.gif Pareinu shiandien ish darbo, ogi mano lovos puseje ant pagalves dovanele supakuota guli. Progos jokios lyg ir ner, pagalvojau. Ishvynioju, o ten "Sinuhe Egiptietis" - knyga, kuria jau seniai svajoju perskaityt. Jis be abejo tai zhinojo, ir jei ne jis, tai pati buchiau nusipirkus, ir ne knygoje esme. Esme, kad galvojo apie mano norus ir net supakavo! thumbup.gif biggrin.gif
Ir kai paklausiau kokia visa tai proga, jis atsake: achiu tau uzh vakarykshte vonia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Myliu as ji wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip gražu wub.gif Mylėkit vienas kitą taip visą gyvenimą ! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios wink.gif

Mano 5-eriu metu praktikoje su vuyrui tai buvo visko. Ir truko demesio, ir per daug buvo, ir kaip tik..
Per vestuviu metines mes paprastai, jei tik galime (jau pora metu per darbus negalejom..sad.gif ), nusiperkame shampano, pora cigaru ir sedim Vilniuje prie "zakso" ir smaginames, i kitas poras zhiuredami.. Nesitychiojam jokiais budais, bet kokia valanda prisimenam musu zhiauriai linksmas vestuves..smile.gif Po to tradicishkai i koki filma nueinam ir pavakarieniaujam..
Mane vyras nedazhnai, bet labai nuoshirdziai ir visuomet netikechiausiu metu palepina gelemis.. ne rozhemis, o tomis, kurias labiausiai megstu - pakalnutemis arba frezijomis..
Prisimenu, po vestuviu jo darbe pasirodziau su pintu krepshiu pilnu vyno, suriu, vynuogiu ir visokiu tokiu nesamoniu.. apshale visi buvo.. o ir jis pats man rodos nustebo.. visas darbas suleke, prisivalgem kartu, prisizhvengem ish saves..

Ish principo man atrodo, kad ish vyru neverta laukti kokiu tai dazhnu staigmenu. arba ishvis laukti ko nors.. Jie tikrai nuoshirdziai nesupranta, ko moteriai reikia.. Ish kitos puses, dazhna moteris pati nezhino, ko nori.. Ishnesha jis neprashytas shiukshles - blogai. paima megstama filma - blogai, o kodel ne geles? Pakviechia i kina - blogai, nes visa filma myzhti norejosi.. arba spragesiai neskanus, lyg jis del to butu kaltas..
Ka ash norejau pasakyti.. ishmokime megautis kad ir mazhais demesio signalais.. Netikiu, kad negaunate NE KIEK demesio.. gal tik nematote..?..smile.gif
Nes dazhniausiai mes laukdamos ir nesulaukdamos grandioziniu staigmenu nepamatome, kad tas demesiukas yra, kad jie ir myli, ir popintu, jeigu nebijotu, kad del kokios nevykusios smulkmenos ant ju neishsikrautumem..smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1089270844[/mergetime]
Beje, pamirshau apie romantishkus pasivaikshchiojimus.. kiek rodo mano praktika wink.gif)) jiems tas "vaikshchiojimas" - kanchia.. jiems TIKSLA reikia tureti. Pvz., vazhiuojam i mishka gerti berzho sulos. Arba - einam ledu. Arba alaus. Arba einam pas pusbroli pasakyti jam, kad vakare neateisim..smile.gif)) (mobiliojo ryshio laikais..) O be to, kiekvienas savaip ilsisi. Mes einam pasivaikschioti ir pasvajojam, o jie skaito, zhiuri TV, zhaidzia arba ruko..smile.gif
Atsakyti
QUOTE (raige @ 2004 07 07, 18:34)
Gama  biggrin.gif  biggrin.gif , as tikrai nelaikau vyro savo nuosavybe ir juo labiau nezhiuriu i ji kaip i miela ciuciuka. Tikrai. Ir ko gero tas "geras jis pas mane" buvo shvelnumo ishraishka. Tiesiog ta zhodzhiu jungini as ir shiaip daznai vartoju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O jis tirai pas mane geras biggrin.gif

gyvenime gal tas pasakymas skamba kiek kitaip, bet kai tai parašyta ir paskaitai... na, man, tai labai rėžia ausį.
ir jei taip apie mane parašytų vyras, tai jis savo atsiimtų... biggrin.gif
Atsakyti