Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

QUOTE (Varna @ 2004 06 30, 07:58)
Agneklimjan, kaip liuuudna pasidare skaitant apie guminukus parke kad vos i asaras nedejau sad.gif Niu nors taip moteris gali save pradziugint. As beje irgi sau rozyte neseniai nusipirkau... Kas pakels katinui uodega nei jis pats.

Tada galvoju, kad cia nors vienas pliusas yra - nereikia su brangiausiuoju tais guminukais dalintis tongue.gif
Atsakyti
As tai daznokai vyra " paromantinu" laugh.gif

Tai vonia jam su alum, o man su vynu, tai vakariene prie zvakiu.
Dovanoju netiketas dovanas - vyras F1 fanas, serga uz maklarenus, tai slipsa su simbolika internetu parsisiunciau- devintam danguj buvo, suorganizavau per draugus, kad uzsieni nupirktu nerealu irankiu komplekta ( kad namie dazniau darbuotusi)- tai nustebes buvo, bet devintam danguj neskraide laugh.gif
Viena karta nutariau atkartot musu pirma pasimatyma (vaika pas anyta palikau),tai patys kaip jaunystei laika leidom rolleyes.gif
Jei pasiseka kur pristrojint vaika, laukiu jo namie visa sexi, visur zvakes, patalai iskvepinti.

Ir viska darau as, bet jis visada tai ivertina, dziaugiasi tuo. O man uztenka to, kad jis ramus mylintis, rupestingas vyras ir tevas wub.gif
Atsakyti
oi kaip islepinau saviski, tai jau i kelnes neilenda. Vis klausia ar as jo dzinsu karstam vandenyja plaunu kad jie susitrauke laugh.gif laugh.gif .
Atsakyti
Nepatikesit, bet mano vyro mylimiausia dovanele, kuria jis gavo is manes, yra toks vaikiskas zaisliukas, baltas peliukas, kuriam paspaudus letenele, jis uzdainuoja "Right Said Fred" daina "Too Sexy". Prisimenu, pamaciau karta as ta peliuka zaislu parduotuvej, ir pagalvojau, kad mano vyrui tiks biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif . Ir neklydau.
Savo vyro humoro jausmu tikrai nesiskundziu... thumbup.gif
Atsakyti
Perskaičiau visus jūsų pasisakymus ir supratau, kad aš savo vyrui taip seniai ką nors malonaus buvau padariusi, kokią staigmeną suorganizavusi... sad.gif
Reikia būtinai šią savaitę pasitaisyti, tuo labiau toj mūsų metinės smile.gif
Atsakyti
po teisybei, nežinau, kas kada nors maniškį LABIAUSIAI nudžiugino rolleyes.gif , jei paklausiu, tai dar neatsimins, tai padarysim išvadas, kad nieko ypatingo blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes moterys,taip norime romantikos , o ar visi vyrai to nori? Maniskis tai tikrai ne! Jis sako, kad tai yra nesamone, kad prisiziuriu kvailu filmu, paskui pati nebezinau ko noriu biggrin.gif biggrin.gif Ko tik anksciau neprigalvodavau laugh.gif , pirkdavau sau super apatinius, kad kuo daugiau ji sugundyciau, pasitikdavau su vynu ir t.t., atsako is jo jokio nesulaukiau. As jau nesneku, kad man butu ka suorganizaves g.gif
Bet, kai viena diena supranti, kad nera ko laukti, tai ir ne taip liudna darosi. Susirandu kitokiu uzsiemimu, kad nesedeciau ir nebeverkciau, kad noriu kazko ... rolleyes.gif
O vyra palikau ramybeje, jeigu jam nepatinka, tai vadinasi zmogaus prievartauti nereikia... wink.gif
Atsakyti
Manau kad visi zmones, nepriklausomai nuo to, ar tai vyras, ar moteris, megsta malonius siurprizus, demesi, lepinima. gal tik vyrai nemegsta saldziu dalyku- geliu, pliusiniu meskiuku...
Atsakyti
QUOTE (Varna @ 2004 07 01, 09:29)
Manau kad visi zmones, nepriklausomai nuo to, ar tai vyras, ar moteris, megsta malonius siurprizus, demesi, lepinima. gal tik vyrai nemegsta saldziu dalyku- geliu, pliusiniu meskiuku...

Mano vyras saldzius megsta- sokoladus, saldainius, etc., o as tuo neretai ji pamaloninu laugh.gif Vakar prigaminau puoda kakaviniu makaronu su karstu sokoladu, tai jau koks laimyyyyyngas buvo laugh.gif , net paskui mane pabuckino ir apsikabino (jau tokio dalyko net nebeatsimenu...).

O kas jam labiausiai patiko? g.gif Reix veliau paklaust, dabar manau, kad pagalvele-sirdele. Kai tik i lova patraukia, visada su ja smile.gif O geriausiai pasakantis viska derinukas - ivyniota sokolado plyta+prezervatyvas rolleyes.gif . Tada galiu tiketis ilgo gero masazo heart.gif

Na o kai vyras nelinksta prie romantikos, tam yra juodasis moteru biudzetas ir pogrindine veikla. Man asmeniskai, vaikstant i pasimatymus su savim, nelabai sekasi - galvoju, gal koks vyrukas uzsikabins, paplepesim ir "iki niekada", bet pastaruoju metu tapau 15-16 metu "vyru" auka... Baisu! Teko eit i kirpykla bobiskiau apsikirpt smile.gif
Atsakyti
QUOTE (agneklimjan @ 2004 07 01, 17:34)
pastaruoju metu tapau 15-16 metu "vyru" auka... Baisu! Teko eit i kirpykla bobiskiau apsikirpt smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Jolanta, tai gal tavo finansines galimybes yra ribotos ir del to draugas nenori taves apsunkinti? Nereikia taip isizeisti.
As vis mastau, kaip cia man vyra pamaloninus, bet niekas i galva nelenda.
Vakar vakare sakau: eime ramiai su vaikais pasivaikscioti. O jis guli ant sofos uzsimerkes ir sako: nu ko cia prikibai, negi viena negali eiti, tampykis su jumis, miego noriu... Ka daryti? Bet issitempiau- negi pati vezima virsun tysti paskui turesiu laugh.gif
Atsakyti
nerile,na su tais mano finansais tai prastai, mazdaug 2 kartus maziau gaunu nei draugas, bet vis tiek- as juk nuo sirdies norejau padovanoti, ech.. dzin. bet ir siaip jis neromantiskas. per jonines va pvz. uzmigo mano vaikas, sakau, einam pasivaiksciosim, juk pati trumpiausia naktis , zvaigzdes, romantika- o jis, ai,pavargau siandien darbe ,noriu miego huh.gif man taip truksta pasivaiksciojimu menesienoje rolleyes.gif, bet kai yra vaikas, tai daug romantikos isgaruoja savaime
Atsakyti