QUOTE(Satine @ 2010 05 16, 22:15)
Taip, jis anksciau turedavo netoliese puodeli su vandeniu ir purksdavo vandens ant jo, tada tas pabegdavo. Veliau su gitara per stygas pabraukdavo, ir katinas begdavo nuo to garso, bet budavo, kad tas puodelis ir gitara visai kitoj vietoj stovedavo nei ivykdavo tecio ir katino "konfrontacija"
Be to, dabar kai iskastruotas mes bandom graziuoju ji laikyt, tai yra, tetis ji meiliai kalbina, glosto, todel ir nebepasideda tu "gynybos priemoniu", kad katinui nekiltu kokiu nemaloniu prisiminimu ir priesiskumo
zodziu, lb keista situacija, mes su mama tikimes, kad ji issispres musu visu naudai, bet cia nuo katinausko priklauso 

Be to, dabar kai iskastruotas mes bandom graziuoju ji laikyt, tai yra, tetis ji meiliai kalbina, glosto, todel ir nebepasideda tu "gynybos priemoniu", kad katinui nekiltu kokiu nemaloniu prisiminimu ir priesiskumo

Parašyk man savo emaila i AZ
arba skambtelk man tele fonas yra nurodytas mano puslapyje www.peterbald.lt kaireje puseje zemai.
Turiu keleta minciu

bet nenoriu rashyt, nes rashyt reikia daug (tingiu), be to, kad ir daug prirasius visada atsiras tokiu, kurie ka nors ne taip supras arba sugebes ishversti i priesinga puse ir vel paversti mane "sadiste kankinancia gyvunus"