Įkraunama...
Įkraunama...

Katinas kandžiojasi

QUOTE(slaptas @ 2010 12 08, 03:07)
Po kelinto karto, kai apdraskytas rankas teko slėpt pirštinėse, nusprendžiau atpratint ir savo katytę nuo to malonumo - paprasčiausiai įkrėsdavau neblogai į kailį, net ir nuo nedidelių draskymų. Db du mėnesiai kaip pirštines tik dėl šalčio deduos biggrin.gif visiškai neišleidžia nagų žaidžiant, o kai jau įerzinu, tai kramto arba lovos krašta ar kokį arčiau esantį daiktą (jei kam lb reiks prastos kokybės video galiu mailu atsiųst smile.gif).
Kaip su tais lakstymo ant galvų priepoliais kovot, nžn, nes kolkas mano mazgė taip nedaro. Bet esmė auklėjimo, manau, visur ta pati - kaip kažkas sakė, reikia parodyt, kad tu čia bosas

Ikresdavau i kaili = primuset???
Atsakyti
na, mušimu to nepavadinčiau - pliaukšteledavau su ranka per užpakalį.
Atsakyti
QUOTE(slaptas @ 2010 12 08, 14:02)
na, mušimu to nepavadinčiau - pliaukšteledavau su ranka per užpakalį.

O aukščiau rašėt, kad gerai į kailį įkrečiat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 08 gruodžio 2010 - 18:32
Sveikos, mano katinas (Rusu melinasis, 1,5 metu, kastruotas) kandziojasi tik tada, kai neturi ka veikti ar nori demesio.. Jeigu nebunu ilgai namie, tai man grizus ispradziu labai meilus, dziaugiasi, o poto,kai pirmas dziaugsmas praeina-butinai apkanzios..Jeigu nestipriai tai daro, tai tesiog pazaidziu su juo-pati jam ikandu, pakankinu ji svelniai, paminkau ir t.t. o jeigu stipriau-uzdarau atskirame kambaryje..Jis vienatves nemegsta, tai po 10 minuciu jau vel geras ir svelnus..Bandykite suprasti del ko Jusu taip elgesi
Atsakyti
Megeja ir maniske pakandzioti bet tik tada kada jai norisi su manimi zaisti,o siaip nei is to nei is sio to nedaro,jauna dar yra bet idomu ar kandziosis kada jau nebenores zaisti,,,,, g.gif
Atsakyti
mum su katinu problema verysad.gif visad budavo viskas su juo gerai, o sikart kai grizau pas tevus (pas juos negyvenu), mane siaubingai puola, tiesiog "medzioja", o kanda taip, kad per storus dzinsus pravaro iki kraujo. Ir siaip i mane visad labai piktai ziuri, jei neina niekaip manes pagaut ir ikast urzgia, snypcia, rekia.. tikrai nei nuskriaudus jo nesu, pries menesi kai buvau, dar kai grizau ir pasitiko, ir isvaziuojant islydejo, o dabar taip..
nekastruotas, tai gal ruja taip pasireiskia? o gal manes kaip namu gyventojo nebepripazista? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 12 28, 18:48)
mum su katinu problema  verysad.gif visad budavo viskas su juo gerai, o sikart kai grizau pas tevus (pas juos negyvenu), mane siaubingai puola, tiesiog "medzioja", o kanda taip, kad per storus dzinsus pravaro iki kraujo. Ir siaip i mane visad labai piktai ziuri, jei neina niekaip manes pagaut ir ikast urzgia, snypcia, rekia.. tikrai nei nuskriaudus jo nesu, pries menesi kai buvau, dar kai grizau ir pasitiko, ir isvaziuojant islydejo, o dabar taip..
nekastruotas, tai gal ruja taip pasireiskia? o gal manes kaip namu gyventojo nebepripazista?  g.gif

Gal ten kur dabar gyveni yra katinu? arba tiesiog nezinodama ilipai kur nors i katino pryzymeta vieta ir jusiskis prieme tave kaip svetima priesa atejusi i JO teritorija.

labai gerai padeda:
Turek po ranka:
1) vandens pistoleta (ar puodeli su vandeniu)- ir kai tik katinas tave puola pilk ant jo eidama LINK jo (ty nebek nuo jo)
2). tuscia "bambali" nuo limonado-alaus. kai katinas puola trenk jam atgal, o jam jau nubegant padauzyk buteli sau i ranka-koja. Skausma nebus nei tau nei katinui bet uztat garsas toooks baisus, kad pasikelesi savo autoriteta jo akyse kaip "tolygaus ar net stipresnio prieso", kuri baisu pulti.

O siaip tai gal katinas labai stresuoja del kazko? arba jam skauda?
Koks jo amzius?
Ar anksciau puldinedavo ka nors?
megdavo kandziotis?
kodel nekastruojat? (sumazes noras dominuoti)
Atsakyti
ačiū už patarimus.
o šiaip kačių lyg kitų nesutikau, nebent galėjo sureaguot į tai, kad pas kaimyniniam bute pas tėvus katė apsigyveno g.gif
o katinui maždaug pusantrų (tiksliai nežinom nes priglaustas pamestinukas), o nekastruotas tai irgi buvo todėl, kad problemų su juo niekad iki tol nebuvo, o ir tėvai niekaip neprisiruošė, nes provincijoj gyvenant tolokai (apie 50km) jį būtų reikėję vežt, tik neseniai čia netolies įsikūrė gyvūnų klinika, tai jau dabar planuoja kastruot.
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2010 12 29, 16:55)
Gal ten kur dabar gyveni yra katinu? arba tiesiog nezinodama ilipai kur nors i katino pryzymeta vieta ir jusiskis prieme tave kaip svetima priesa atejusi i JO teritorija.

labai gerai padeda:
Turek po ranka:
1) vandens pistoleta (ar puodeli su vandeniu)- ir kai tik katinas tave puola pilk ant jo eidama LINK jo (ty nebek nuo jo)
2). tuscia "bambali" nuo limonado-alaus. kai katinas puola trenk jam atgal, o jam jau nubegant padauzyk buteli sau i ranka-koja. Skausma nebus nei tau nei katinui bet uztat garsas toooks baisus, kad pasikelesi savo autoriteta jo akyse kaip "tolygaus ar net stipresnio prieso", kuri baisu pulti.

O siaip tai gal katinas labai stresuoja del kazko? arba jam skauda?
Koks jo amzius?
Ar anksciau puldinedavo ka nors?
megdavo kandziotis?
kodel nekastruojat? (sumazes noras dominuoti)

1. man nifiga, galiu purkst kiek noriu, nusisuka tik ir tiek, o kai padedu atgal tada sast i kojas biggrin.gif su dantim aisku
2. aga, trenkdavau as jam, paskiau jis man su letenom atgal tai ir musdavomes, o jei per kur padauzydavau bambaliu tai prieina prie manes ir ziur kai i kokia nevisprote, mazdaug - ka tu cia dirbi, veikt neturi ka?
dabar jau maziau tokiu kandziojimusi, daugmaz jau nuspeju kada galiu gaut nuo juo dantu. arba, kai gryzta draugas is darbo (su manim taip nedaro), jis uzsoka ant televizoriaus ir prie jo turi prieit galvom pasitrint, o jei maniskis eina pirmiau persirengt tai tada nulipa katinas nuo teliko ir segas anam i kojas. va taip. jei jis kur uzlipa irgi nebandyk nukelt- supyksta, iskart i kojas.
aiju esu su 2 pirstais per bliudlaizi uzvaiziavus, gavau atgal per nagus su letena. bet visumoj tai sutariam mes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 01 07, 20:14)
1. man nifiga, galiu purkst kiek noriu, nusisuka tik ir tiek, o kai padedu atgal tada sast i kojas biggrin.gif su dantim aisku
2. aga, trenkdavau as jam, paskiau jis man su letenom atgal tai ir musdavomes, o jei per kur padauzydavau bambaliu tai prieina prie manes ir ziur kai i kokia nevisprote, mazdaug - ka tu cia dirbi, veikt neturi ka?
dabar jau maziau tokiu kandziojimusi, daugmaz jau nuspeju kada galiu gaut nuo juo dantu. arba, kai gryzta draugas is darbo (su manim taip nedaro), jis uzsoka ant televizoriaus ir prie jo turi prieit galvom pasitrint, o jei maniskis eina pirmiau persirengt tai tada nulipa katinas nuo teliko ir segas anam i kojas. va taip. jei jis kur uzlipa irgi nebandyk nukelt- supyksta, iskart i kojas.
aiju esu su 2 pirstais per bliudlaizi uzvaiziavus, gavau atgal per nagus su letena. bet visumoj tai sutariam mes biggrin.gif

Mano katė irgi arši buvo. Bet aš parodžiau, kad aš bosas biggrin.gif Geriausiai padėjo, kai puolė, aš spėjau ją pačiupti už pakarpos ir apšnypšti kiek galėdama grėsmingiau. Tikrai idiotiškai atrodžiau, bet po kurio laiko katė suprato, tai dabar įdrėskimai dažniausiai netyčia. Susidarė įdomi hierarchija: Aš, tada mano katė, tada katinas su kita priglausta kate, o tada globotinis kačiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2011 01 07, 21:18)
Mano katė irgi arši buvo. Bet aš parodžiau, kad aš bosas biggrin.gif Geriausiai padėjo, kai puolė, aš spėjau ją pačiupti už pakarpos ir apšnypšti kiek galėdama grėsmingiau. Tikrai idiotiškai atrodžiau, bet po kurio laiko katė suprato, tai dabar įdrėskimai dažniausiai netyčia. Susidarė įdomi hierarchija: Aš, tada mano katė, tada katinas su kita priglausta kate, o tada globotinis kačiukas biggrin.gif

ir sitaip esu darius, bet jis labai draskos uz pakarpos imamas, vistiek paskiau puole. cia pas mane pasaka be galo. su juo geriausia graziuoju, nes niekada jis nenusileidzia, vistiek savo padarys, nors ir gules kur kampe aprimes.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 01 07, 20:20)
ir sitaip esu darius, bet jis labai draskos uz pakarpos imamas, vistiek paskiau puole. cia pas mane pasaka be galo. su juo geriausia graziuoju, nes niekada jis nenusileidzia, vistiek savo padarys, nors ir gules kur kampe aprimes.

mes turėjom kažkada labai principingą katę..šiaip meili, nepiktybiška, bet jau jei jos orumą įžeisi (pavyzdžiui grįžus namo visų pirma jos nepakibinsi), tai prieis ir krimstels, net kai buvo 13 metų ir apsirgus.
Atsakyti