maniskiui jau puse metu, ziuriu kad savo iprocio nesistengia atsisakyti
Nemanau, kad TIK meile "išgydysit" kandžiojimąsi. Reikia ir auklėjimo. Negalima leisti katinukui kandžiotis ir laukti: "Gal kada nors tai praeis". Švelnus sprigtas į nosytę dar niekam nepakenkė. Beje, kandžiotis turi įprotį anksti nuo mamos-katės atitraukti katinai. Jie negavo savo pirminės socializacijos
Tad, auklėkite savo katinus kol dar nevėlu. Sėkmės.
P.S. nepamirškite, kad už tinkamą ir jūsų toleruojamą elgesį reikia pagirti. Kitaip auklėjimas bus vienareikšmiškas.
Saugiai jaučiasi tiktas gyvūnas, kuris žino savo vietą namuose ir žino elgesio ribas.

P.S. nepamirškite, kad už tinkamą ir jūsų toleruojamą elgesį reikia pagirti. Kitaip auklėjimas bus vienareikšmiškas.
Saugiai jaučiasi tiktas gyvūnas, kuris žino savo vietą namuose ir žino elgesio ribas.
Isvada- nesikandzioja tiktai kates-flegmos

Prasta išvada

mano bachuriukui trys menesiukai ..bet toks sustras katinas .Sakau ,ne katina ,o suni nusipirkom
Kandziojasi tik zaisdamas,o jei pamato mano plikas kojas ..soka ant ju.O as galvojau ,kad tas kandziojimasis tik mazu katinuku darbas
nu reiks pradet aulet,kol dar musu nesuede

Aš bandžiau auklėt, bet kad nepavyko, va jau metai o kandžiojasi kaip velnias. Ir būtinai visom keturiom letenėlėm sugriebia, kad nepaspruktų "grobis"

O mūsų katė (tiesa,sterilizuota yra,tai kaip ir be lyties dabar ji,kaip rusai sako "ONO"),kandžioja - bet tik mane,vienintelę moterį namuose, o kitus šeimos narius-vyrą,du sūnelius - nekandžioja.Išsiaiškinau pas kačių žinovus- katė jaučia mane kaip KONKURENTĘ!!!!!!! Pasekėm savo kicės elgesį - tikrai,kai tik ateina į svečius moteris,katė ypatingo jokio dėmesio nerodo,o kai tik svečias yra vyras-va tada mūsų gražuolė iš karto ant nugaros,voliojasi,murkia,žaist lenda. O man iš pasalų į kojas,į kojas...
na mano katinas jau maždaug dviejų metų..aš tokį jau didelį pasiėmiau iš lauko, tai jau toks su charakteriu..puola ant kojų tai nerealiai ir mušasi.. vieną minutę didžiausė meilė, o kita jau puolą į veidą, bet aš jo nemušu, gaila man,ir taip lauke gyvenęs..

Atrodo (tfu tfu) mūsų katė aprimo. Dabar jai virš metų arba pusantrų, nes kai priglaudėm, veterinarė pagal dantis sprendė, kad maždaug metai, tik labai smulki (buvo
).
Visą šį laiką Rifė aiškinosi santykius. Dabar jai geriausios sąlygos, nes vyras leidžia pasikandžioti ir su ja padūksta, o tie, kurie nenori, kad kąstų, nukreipia katę bėgioti ir žaislus gaudyti. Mano griežtas reikalavimas nesikandžioti, atrodo, buvo šiek tiek klaidingas. Nes jai tai žaidimas, ir kai turi su kuo taip pažaisti, kitų nebepuola.

Visą šį laiką Rifė aiškinosi santykius. Dabar jai geriausios sąlygos, nes vyras leidžia pasikandžioti ir su ja padūksta, o tie, kurie nenori, kad kąstų, nukreipia katę bėgioti ir žaislus gaudyti. Mano griežtas reikalavimas nesikandžioti, atrodo, buvo šiek tiek klaidingas. Nes jai tai žaidimas, ir kai turi su kuo taip pažaisti, kitų nebepuola.
Maniškis irgi kandžiojas
Kažkaip, kol neturėjau katino, net neįsivaizdavau, kad jie ir kandžiotis gali
Galvojau, kad tik nagais ginas
Bet man tai patinka
Nors katinui 2 metai ir kandžiojas jau ne kaip mažiukas
Aš jam irgi kandu, į ausį
Kažkaip nežadu atpratint, o kam? Nėra jis toks agresyvus, kad reiktų tą daryt

mano Kaakis tai irgi kandziojas..jam jau metai... dar ir ant koju sokineja kaip mazas..ir dar kartais megejas i blauzda ar i kelena krimstelt...bet taip daro dukdamas.. ir dar kanda kai nori kad glostytum arba kad nebeglostytum
.. o jeigu buna uzsierzines wa tada tai KANDA ... dar su priekinem kojom apsikabina,o galinem pradeda austi ... ir iki krauju nudrasko...bet uz tokius darbus i kupra biskiuka uzmetu..

mano persiuke irgi kandziojasi, bet kazkaip su rankomis stengiames nezaisti, kai pradeda kasti pakeiciu tona ir stengiuosi glostyti taip kad neikastu
na buna kartu kai tikrai isijaudrina tai si priekinem letenelem tai isikabina iki krauju tai tada susilaukia antausio
nu bet juk reik aukleti