Įkraunama...
Įkraunama...

Katinas kandžiojasi

AS IR SUSIDŪRIAU SU TUO. TURIU SIAMO KATINĄ, DABAR JAM JAU 2M. IR 2 MĖNESIAI, JAU IŠKASTRUOTAS (ŠIĄ VASARĄ). IKI TOL, TAI BUVO KAZKOKS SIAUBAS - MANE DRASKYDAVO, KANDŽIODAVO, RANKOS RANDUOTOS, Į KOJĄ BUVO ĮKANDĘS TAIP, KAD IR PAS GYDYTOJĄ TEKO KULNIUOTI.

UŽ VISA TAI, GAUDAVO JAU IR LUPTI (SU LAIKRAŠČIU, SPRIGTAI PER AUSĮ, KARTAIS SU RANKA UŽMESDAVAU, O PASKUI SĄŽINĖ GRIAUŽDAVO, KAD REIKIA MUŠTI), NES BUVO NEBEĮMANOMA. JIS ŽINOJO, KAD BLOGAI DARO, BET VISTIEK TAIP DARYDAVO. KAŽKOKS KOŠMARAS verysad.gif .

O KAI IŠKASTRAVOM, TAI MEILESNIS TAPO, BET VISTIEK KANDA smile.gif , BET NEBE TAIP SKAUDŽIAI, O IR RANKOS NEBENUBRAIŽYTOS.

NORS IR DRASKYDAVOSI, KANDŽIODAVOSI, BET VISTIEK JIS SUPERINIS KATINAS thumbup.gif . TIKRIAUSIAI TOKIO LINKSMAPLAUČIO NEBERASČIAU NIEKUR.
Atsakyti
Mano siamukas irgi kandžiojasi - kaip šuniukas. Kai buvom pas veterinarą, tai jis iš karto pasakė: tikriausiai kandžiojasi? sako siamukai daugelis taip daro. Prieš tai turėjau siamą, irgi kando. tai aš net nežinojau, kad katinai gali nesikandžiot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arabesque @ 2007 10 12, 16:04)
Mano siamukas irgi kandžiojasi - kaip šuniukas. Kai buvom pas veterinarą, tai jis iš karto pasakė: tikriausiai kandžiojasi? sako siamukai daugelis taip daro. Prieš tai turėjau siamą, irgi kando. tai aš net nežinojau, kad katinai gali nesikandžiot  doh.gif

ir mano siamo misrunas kanda bet pasiskaiciau pradejau auklet thumbup.gif veikia, kanda bet pirsta pamato ir apsigalvoja kast vel.
isvada viena reikia auklet biggrin.gif
Atsakyti
mano irgi kandziojasi, ir kandzioja tik mane g.gif Kartais buna uzsizaidzia ir stipriau kanda, kai numetu ir subaru , sokineja ir bando kuo auksciau kast ir gan stipriai,o kartais buna taip glaudosi glaudosi, murkia ir tik kaip kas blink.gif as ji subaru, tai vel biski pasigludzia , o paskui kanda (valgio turi- tikrai cia ne is alkio). Anksciau bandziau ji nuramint, paglostyti, biski palaikyti, kad apsiramintu, dabar jau uzmetu su tapke -nors ir labai buna jo gaila, bet sita priemone tikrai efektyvi smile.gif

o svarbiausia, kad jis siaip labai meilus katinas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miauka: 12 spalio 2007 - 21:16
Mano reksiukas irgi kandziojas doh.gif bet skaudziai verysad.gif tai aukleju as ji, kisu pirsta i burna giliau, kad suprastu, jog kasti-skausminga jam paciam g.gif bet kol kas tik savaite auklejam, tai labai pokycio dar nematyt schmoll.gif
Atsakyti
mano katyte taip pat kandziojasi bet tik kai pyksta ir svelniai grybstelna ,eskaudziai.
Atsakyti
labukas. radau temele kuri man irgi rupi....,,bet isspersti jos nesikandziojima - sunku, labai baime kelia tai, kad kai bus vaikelis, nestuke.gif kas tada laukia blink.gif
Atsakyti
Ir mano kates kandziojasi: viena - turku angora velnio ir angelo mixas - gali but super meili, bet gali ... doh.gif ; o antras - kaciukas, tai galvoju, gal durnas dar, zaidzia taip, uzaugs taip nebesikandzios. Aukleju, nors katei tai vienodai schmoll.gif , ji vis tiek daro, ka nori doh.gif , o kaciukas truputi pasiduoda. Anksciau budavo iki kraujo ikasdavo kaip suniukas uz pirstu, dabar jau taip nebedaro ax.gif
Atsakyti
Onora, tavo kaciukas nera beveislis, jeigu jis balto svelnaus kalio, su ruzava nosyte ir pedutem, tai manau turku angora, turiu tokia pacia, baisiai pasiutusia ir kandziojancia viska is eiles. Skaiciau wikipedijoje kad sios rusies kates yra super aktyvios visa gyvenima, todel daznai siaucia ir zinoma kartais zaisdama krimstelna i ranka. Na o vandens purkstuku jos tikrai nesgasdinsi, turku angoros dievina vandeni ir yra vadinamos 'swimming cat' biggrin.gif
Atsakyti
mano katukas irgi kanda, ir gana skaudžiai.. bet nesibraižo.. labai dažnai būna, kad ateina pas mane pasiglaustyti, aš jį ten visaip kaip kasinėju, glostinėju, o jis man krimsteli ir pabėga, o už 5 minučiu vėl ateina, kad aš jį pakasyčiau.. nupezęs mano kašaras biggrin.gif
Atsakyti
Mano katinėlis stipriai kanda, kai dūksta su vyru. Gal įsižaidęs nebejaučia, bet kai suima vyrui ranką ar pirštą, tas po to trina, ko vėl kraujas tekėti tose vietose pradeda. O aš niekada nesileisdavau į tokius didelius žaidimus, tai jis man stipriai ir nekanda, bet jei kartais užsižaidęs sukanda, aš supykus numetu jį nuo savęs ar lovos ir taip parodau, kad viskas baigta. Jis dar bando lįsti, bet aš paslėpiu rankas ir jis praranda viltį.
Atsakyti
maniskiui 2.5 metu ir kandziojasi, kartais jam uzeina toks padukimas ir piktumas, tai suciumpa pvz mano ranka ir kanda kanda skaudziai labai kartais. cia gal demesio daugiau tokiu budu nori susilaukti smile.gif
Atsakyti