Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

Aš visą gyvenimą geriu tik balintą kavą ir neatsisakiau jos nei nestuke.gif metu, nei maitindama schmoll.gif Kasdien išgeriu 2-3 puodelius ir mano vaikiuko ji neveikia schmoll.gif
Atsakyti
o as geriu kiekviena diena 3x1,tai nemanau,kad tai veikia miegui
Atsakyti
nescia geriau be kofeino,o dabar 3 puodelius su kofeinu i diena geriu ir jokio blogo poveikio maziukui tikrai nepastebiu
Atsakyti
O as nepastebejau kad kava darytu koki poveiki - nesvarbu ar geriau kavos ar ne - vis vien mazius nei daugiau nemiega. Siaip nesu kavos maniake - vienas kavos puodelis is ryto man kaip tik smile.gif O maziuka galiu ir is karto atsigerus kavos maitint - jis gali is karto uzmigti..
Atsakyti
Visa gyvenima ryte geriu kava, stipria. Nestumas, gimdymas, vaikelis sio iprocio nepakeite schmoll.gif Nemaitinu iskart po kavos. Nepastebejau jokiu pasekmiu ar pokyciu vaiko miege tongue.gif
Atsakyti
nestumo metu kavos nenorejau gerti, o dabar kai skauda galva isgeriu tokios kavasiusios blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 04 10, 01:15)
Niekad nebuvau didele kavos gerike, tai atsisakyti kavos maitinant nebuvo dideles problemos.
sunkiau galbut atsisakyt buvo riesutu ir sokolado.Nes po riesutu (kai daugiau uzvalgiau) pastebejau, kad maziuka truputi beria. Tai ir nebeemiau ju daugiau i burna, juk vaiko sveikata svarbiau nei mamos noras pasilepinti riesutais.
Retkarciais isgeriu kavos, bet nepastebejau, kad vaikeliui butu koks skirtumas.

Atsakyti
pasidalinsiu ir aš patirtimi. bandymu keliu nustačiau, kad mano mažė į kavą reagavo iki penkių mėnesių. užteko vieną kartą atsigerti, tai visą dieną siautėjo ir užmigti negalėjo. dabar mum šeši mėn, tai silpną kavą kartą per savaitę leidžiu sau išgerti(aš ją vadinu kavasiuse, nes tik spalva ir kvapas kavos...) ir nieko.

o su arbatom atsargiai. skaičiau, kad čiobreliai ir šalavijai mažina pieno gamybą. mūsų prosenelės šias arbatas vartodavo norėdamos nutraukti maitinimą.
nėščioms daugiau nei du puodeliai kavos per dieną stipriai padidina persileidimo tikimybę. šis faktas taip pat pagrįstas moksliniais tyrimais. tai va.

ale jei viskas su saiku, tai, man atrodo, neturėtų kenkti.
Atsakyti
Kai maitinau gėriau kava,bet nepasakyčiau,kad tai kaip nors atsiliepė vaikiukui schmoll.gif
Atsakyti
Ir nėščia gerdavau ir dabar maitindama geriu kavą. Mano vaikui ji jokios įtakos neturi. Tik po gimdymo pirmą mėnesį negerdavau kavos, nes tiesiog nesinorėjo.
Atsakyti
Nuo pat pirmu nestumo dienu pradejau nekesti net kavos kvapo, net nekalbant apie gerima blush2.gif Nors pries nestuma buvau tikra kofemane... Po gimdymo neatsirado noras gerti kava, o kvapas vis dar nera malonus nosiai ax.gif Bandziau isgerti tos 3 in 1 kavos, bet tuomet mazoji puse dienos nemiegojo ir zirze, nors siaip yra labai miegaliuke unsure.gif Taigi, ir toliau megaujuosi arbatomis thumbup.gif
Atsakyti
na as kavos poveikio vaikui nepastebejau. Isgeriu viena puodeli per pietus.. Taip sau leidziu atsipalaiduoti uzmigzius mazyli:)

Del arbatos poveikio pienui esu girdejus (viena ausim tongue.gif ), kad metos mazina pieno gamyba.

Ir dar zinau, kad nescioms negalima gerti avieciu lapeliu arbatos - skatina gimdos susitraukimus ir atitinkamai prieslaikini gimdyma.. unsure.gif
Atsakyti