Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

Aš kavos sunkiai, bet buvau atsisakius tik per pirmus tris nestuke.gif mėnesius. o nuo ketvirto iki šiol rytais geriu savo puodelį, nes be šio rytinio ritualo negaliu gyvent rolleyes.gif o vaikiukui neatsiliepia nė kiek schmoll.gif
Atsakyti
geriau as ta kava, ir mazylio ji visiskai neveike... na stengiaui gerti ne super stipria ir tik po maitinimo...
Atsakyti
geriu kava po 3 puodelius i diena, jokios itakos vaiko miegui tai neturi user posted image user posted image
Atsakyti
As irgi geriu nuo 1 men. Is pradziu bijojau, dabar matau kad jokio efekto bigsmile.gif bet geriu tik viena is ryto ir nelabai stipria arba su pienu cool.gif
Atsakyti
Aš nepastebėjau kad kaip nors veiktų, aišku negeriu kavos kibirais, ir visuomet balinu pienu
Atsakyti
As nestumo metu gerdavau 1 puodeli rytais, taciau dabar kai maitinu buvu girdejus, kad vaikas nemiegos nuo kavos, jei as gersiu. Bet gerai, kad pasiskaiciau cia. Pasirodo nuo kavos miegelis nesutrinka thumbup.gif

ryt ryte jau gersiu savo pirmaji puodeli po daugiau nei 2 men pertraukos doh.gif
Atsakyti
Iki sūnui sukako 3 mėn kavos negėriau schmoll.gif Dabar geriu nestiprią balintą kavą ir jokių problemų nematau, vaikas puikiai miega thumbup.gif
Atsakyti
Per nestuma kavos negeriau nes nepatiko kvapas, dabar musu lelytei pusanatro menesiuko, ir kavos baisiai noriu, net nuo kvapo seiles bega biggrin.gif , tai isgeriu puodeli per diena, balinat jokio pasalinio poveikio nepastebejau schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irig negaliu be kavos, per nėštumą tik rytais gerdavau, o dabar maitinu tai kartais ir du išgeriu, bet nepastebiu kad vaikučiui būtų blogai g.gif
Atsakyti
Sis klausimas ir man buvo kiles. Pati megstu viena kita puodeli kavos su pienu ishgert. Gyd. sake kad geriausia kava ir kokia vyno taure jei norisi ishgert arba is karto pries maitinima, arba is karto po - su kava labai neziuriu, bet jei koki vyna susigundau ishgert tai stengiuosi is karto po maitinimo.
Atsakyti
Išgeriu 1-2 puodelius per dieną ir mažylės niekai neveikia schmoll.gif
Atsakyti
As geriu kava, bet tik ryte ir po maitinimo jau 4u.gif As ligoninej klausiau ar galim, nes kai eidavau pro ta aparata, tai atrode, kad galeciau visa praryt, tiek viliojo kavos kvapas rolleyes.gif Tai va, sake, galima isgert du kavos puodelius, rytineje dienos puseje ir geriau po maitinimo 4u.gif
Atsakyti