Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

Geriu kai noriu ir nekreipiu dėmesio ar ryte, ar vakare. Leliukams poveikio nepastebėjau. Po 10 kart nevartoju. Užtenka kokių 4 per dieną.
Atsakyti
Pirmą, antrą mėnesį poveikį tikrai mačiau. Todėl stengiausi gerti tik labai silpną, balintą arba visai negerti. O paskui jau nebuvo jokio poveikio. Dabar galiu ir stiprios išgert (express negaliu gert, pačiai širdis pradeda daužytis), nieko tokio.
Atsakyti
kadangi kava geriau ir nestumo metu tai manau vaikas jau buvo prie jos priprates ir jokio poveikio nepastebejau kai maitinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 01, 10:39)
kadangi kava geriau ir nestumo metu tai manau vaikas jau buvo prie jos priprates ir jokio poveikio nepastebejau kai maitinau ax.gif

as taip pat, thumbup.gif kaip geriau, taip ir tebegeriu kava, tik dabar geriu po maitinimo mirksiukas.gif o megstu as jau tokia stipresne gerokai blush2.gif bet geriu ja tik viena kart per diena mirksiukas.gif
Atsakyti
nestumo metu visa laika geriau kava i diena po 2 puodelius,po gimdymo praejus dviem savaitems,vel pradejau gerti kava,taciau mano vaikeliui nebuvo jokio poveikio,miega,kaip anksciau miegojes.manau,kad priprato dar budamas mano pilvelyje smile.gif
Atsakyti
Kava geriu tik rytais, nes perskaiciau kad kofeinas i piena ilga laika po truputi "skverbiasi", tad nakciai jau mat gal ir nelieka... g.gif Diena jau nerizikuju. Bijau kad miegos blogai.
Atsakyti
as pradzioj bijodavau gerti kava- maniau nemiegos. veliau pirkau be kofeino, bet kai pabandziau paprasta - pamaciau jog mazutes neveikia jokios kavos thumbup.gif jei jau miega tai miega, o jei diegliukai tai nerami (bet cia pavakary dazniausiai buna). onaktimis miega visada, dar tpfu tpfu tpfu nebuvo bemieges nakties su ja thumbup.gif
Atsakyti
kazkaip niekada nebuvau didele kavos megeja, bet jei kartais susigundau, tai geriu su pienu arba 3 in 1 ax.gif
Atsakyti
Is pradziu bijojau gert kava. Viena ryta pabandziauo ogi nieko. Miega gal net geriau thumbup.gif Gal kad beveik visa nestuma geriau rytais, nes ziauriai galva skaudedavo smile.gif Dabar net du puodelius isgeriu per diena. Esu gerus ir vakare. Vaikas miegojo kaip visada
Atsakyti
kai maitinau savo mazyle,tai kavos isgerdavau po puodeli i diena.taip dakatare leido,taciau liepe chemines 3-1 nevartoti.
Atsakyti
kava geriu stipria, 2-4 puodeliai per para ir jokio poveikio mazajai, gal kad ir as nejauciu kavos zvalinancio ar kitokio poveikio g.gif 3n1 arba 2in1 isgeriu dar daugiau, bet irgi jokio poveikio nei man, nei vaikui, ir siaip valgau visus citrusiniu ir kitokius vaisius, darzovesankstines, kopustai) bet nei pucia pilva, ne ka....man jokio poveikio, tai ir jai mirksiukas.gif su pirmu tas pats thumbup.gif nei alergiskas, nei isrankus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vis dar maitinu savo vaikiuką ir geriu kavą, bet, žinoma, nestiprią ir tik vieną kartą per dieną (ryte) rolleyes.gif taip kavą gerdavau iki nėštumo, taip pat nėštumo metu ir tokią pat geriu iki šiol smile.gif turbūt todėl jokio poveikio mažiukui nejaučiu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti