Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymas ir leistinas bei neleistinas maistas

QUOTE(spicykimmy @ 2008 10 30, 17:10)
kazkaip niekada nebuvau didele kavos megeja, bet jei kartais susigundau, tai geriu su pienu arba 3 in 1 ax.gif

Kazkada klausiausi per lietuvos radija laidos apie kava ir jos poveiki organizmui. Ten taip pat kalbejo, kad geriant kava su pienu - organizmas tik geriau pasisavina kofeina, nei geriant be pieno ax.gif Dabar nepamenu kokia saly tada minejo, kad pusryciams geria kava su pienu, o vakare - espreso g.gif tai ir pati buvau labai nustebus, bet kai atidziau pastebejau kavos poveiki isgerus su pienu ir be pieno, tai mano manymu kad tiesa sake smile.gif
Be to, toje pat laidoje dar minejo, kad visu cia taip brukama "tiesa", kad i kava butinai reikia ideti bent truputi cukraus (nes kitaip mat kava daro kazkoki neigiama poveiki organizmui) yra visiskas mitas. Cukrus tiesiog prideda kavai koloriju, o kazkokio teigiamo ar neigiamo poveikio tikrai nedaro smile.gif

As pati esu kofemane ir geriu tiek kava, tiek arbata ir kitus gerimus be cukraus 4u.gif Net ir budama nescia nesugebejau atsikratyti to iprocio isgerti kavutes, tik sugebejau sumazinti jos kieki iki 2 mazu puodeliu 4u.gif O maitinant savo angeleli krutim labai sunku istvert be kavos..... pradzioj bandziau mazaja po truputi "pratint" prie kofeino: i dideli puodeli isidedavau maza sauksteli kavos (del kvapo) smile.gif po kurio laiko nusprendziau pusryciams ismegint ir isgert maza puodeli kavos per aparata.... tai visa diena maziuke buvo "staciom" akim.... Vargeli kaip man jos pagailo ta diena... verysad.gif akytes raudonos, ziovauja, miegelio baisiai nori, o uzmigt negali... tada aisku verkimas, zirzimas ir t.t.
Tai nuo tos dienos dabar tik (kaip as vadinu) "kavasiusia" geriu rytais smile.gif
Atsakyti
smile.gif labai noriu sužinoti galima valgyti zindant ar ne sokolada?mama sako kad ne nes gali lialiukas pratrysti verysad.gif verysad.gif o man taip norisi ax.gif ax.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusritaJuozas @ 2008 12 21, 13:50)
smile.gif labai noriu sužinoti galima valgyti zindant ar ne sokolada?mama sako kad ne nes gali lialiukas pratrysti verysad.gif  verysad.gif o man taip norisi ax.gif  ax.gif  4u.gif  smile.gif

galima ar ne-nežinau, bet pati kertu kiek lenda, o vaikas netriedžia 4u.gif
Atsakyti
sveikinu su dukrytės gimimu...
kol tokia mažutė, gal pakentėk truputuką... nors aš tai neilgai ištvėriau be šokolado blush2.gif
jei labai norisi, tai pradžiai po gabaliuką suvalgyk, jei neberia mažutės, jei nekankina nemiga jos, tada jau gal gali ir visą šokoladą suvalgyt mirksiukas.gif blush2.gif drinks_cheers.gif ar netgi du lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 21 gruodžio 2008 - 13:09
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif aisku aciu labai smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 12 21, 14:08)
galima ar ne-nežinau, bet pati kertu kiek lenda, o vaikas netriedžia 4u.gif

O nebijai maziuko alergizuot?Sokolada atsargiau zindyvem ir nesciom reiktu valgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2008 12 21, 16:57)
O nebijai maziuko alergizuot?Sokolada atsargiau zindyvem ir nesciom reiktu valgyt smile.gif

Sveikinu su vaikelio gimimu 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Maniškė nesialergizavo, nors į dieną po plytą suvlgydavau (ir dabar dar suvalgau blush2.gif ). Bet, aišku, čia jau nuo vaiko priklauso alergiškas ar ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolo: 21 gruodžio 2008 - 15:17
as kol kas meginsiu pratintis po sokoladini sureli kasdien suvalgant...
nes ziauriai sokolado noriu, matysim ar nebers ir kas su pilvuku desis...
Atsakyti
smile.gif smile.gif suvalgau po truputy tai lyg ir nieko kolkas ............ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As is pradziu kentejau ir nevalgiau, nors labai norejosi blush2.gif Po menesio mazdaug pradejau ragauti ir, kadangi vaikucio nealergizavo, veliau valgiau, kiek norejau. Manau, tai individualu 4u.gif
Atsakyti
As stengiuosi balta sokolada valgyti, nes ji irgi labai megstu, kartais juodo tik koki gabaliuka, nes manau, kad didelis kiekis (kaip cia kazkas rase po 2 plytas ??) ,..gali alergizuoti , ir nebutinai is karto jus ta pastebesit, reakcija gali islysti po menesio ...
Atsakyti
aciu aisku smile.gif 4u.gif
Atsakyti