QUOTE(spicykimmy @ 2008 10 30, 17:10)
kazkaip niekada nebuvau didele kavos megeja, bet jei kartais susigundau, tai geriu su pienu arba 3 in 1
Kazkada klausiausi per lietuvos radija laidos apie kava ir jos poveiki organizmui. Ten taip pat kalbejo, kad geriant kava su pienu - organizmas tik geriau pasisavina kofeina, nei geriant be pieno

Dabar nepamenu kokia saly tada minejo, kad pusryciams geria kava su pienu, o vakare - espreso

tai ir pati buvau labai nustebus, bet kai atidziau pastebejau kavos poveiki isgerus su pienu ir be pieno, tai mano manymu kad tiesa sake
Be to, toje pat laidoje dar minejo, kad visu cia taip brukama "tiesa", kad i kava
butinai reikia ideti bent truputi cukraus (nes kitaip mat kava daro kazkoki neigiama poveiki organizmui) yra visiskas mitas. Cukrus tiesiog prideda kavai koloriju, o kazkokio teigiamo ar neigiamo poveikio tikrai nedaro
As pati esu kofemane ir geriu tiek kava, tiek arbata ir kitus gerimus be cukraus

Net ir budama nescia nesugebejau atsikratyti to iprocio isgerti kavutes, tik sugebejau sumazinti jos kieki iki 2 mazu puodeliu

O maitinant savo angeleli krutim labai sunku istvert be kavos..... pradzioj bandziau mazaja po truputi "pratint" prie kofeino: i dideli puodeli isidedavau maza sauksteli kavos (del kvapo)

po kurio laiko nusprendziau pusryciams ismegint ir isgert maza puodeli kavos per aparata.... tai visa diena maziuke buvo "staciom" akim.... Vargeli kaip man jos pagailo ta diena...

akytes raudonos, ziovauja, miegelio baisiai nori, o uzmigt negali... tada aisku verkimas, zirzimas ir t.t.
Tai nuo tos dienos dabar tik (kaip as vadinu) "kavasiusia" geriu rytais