Aš valgau, aišku, ne tonomis, subtiliau šiek tiek

na irgi prisijungiu prie nuomonės, kad alergija greičiau išlystų. Žindyvėm jo nepatartina dėl diegliukų ir alergijos. Diegliai mum jau praėję ( kai praėjo, nuo tada ir pasilepinu ), o alergijos nepastebėjau.
Čia dabar ne į temą...
Kai pagimdžiau, labai, labai ribojau maistą, valgiau vien tik virtą mėsą, vengiau daržovių, vaisių... Labai krito svoris ( čia gerai

), bet nusilpau aš pati - pradėjo kibti peršalimai, plius supuliavo dantenos. Tada gydytojas tiesiai šviesiai man pasakė - pradėk normaliai maitintis, nes nei tau, nei vaikui geriau nuo to, ką dabar darai, nebus. O pilvo skausmus vaikas tiesiog turi išaugti. Liepė pamąstyti, kokia MP kokybė, jei aš nevalgau pilnaverčio maisto. Tai ir puoliau valgyti - nepasakyčiau, kad jam tie diegliai būtų sustiprėję, man pačiai ir antibjotikų neprireikė - dantenos susitvarkė. Ir pati kaip zombis neatrodau. Aišku, kokie pora kg. sugrįžo.
Man atrodo, svarbu saikas ir aišku reikia stebėti vaiką. Aš pvz., negaliu valgyti obuolių ir duonos, batonų, nes jam labai pučia vidurius nuo to.