Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

QUOTE(Saltanose @ 2006 01 25, 22:39)
Labutis!

O aš ,,Mažylio" žurnalo anksčiau neskaitydavau, kol nepaskambino žurnalistė ir neatvažiavo pas mus. Taip ir patekom į tą žurnaliuką.

Saltanose, aš tur būt žinau kuri mamytė iš "Mažylio" tu ax.gif , Rita J., taip?

Puikus sūnelis, labai graži mamytė, laimės ie sekmės Jūsų nuostabiai šeimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2006 01 29, 22:51)
Saltanose, aš tur būt žinau kuri mamytė iš "Mažylio" tu  ax.gif , Rita J., taip?

Tikrai? Jatau kaip fainai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2006 01 25, 17:08)
hmmm, ramu siais metais cia...negi nei viena nedalyvauja fotokonkursuose?

mes sudalyvavom "Tavo vaiko" konkurse "didysis išdaigininkas" ir užėmėm prizinę vietą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuke @ 2006 01 23, 18:24)
Aš irgi panašiai manau. Bet kas žino, gal kada nuomonė ir pasikeis?

Gal ir manoji nuomonė kada nors pasikeis. Nors labai tuo abejoju. Vis pagalvoju apie tai, kad mano dukrytė dar per maža ir nemoka, negali pasakyti, ar jai norėtųsi, kad į jos nuotrauką, kad ir kokią gražią, matytų daugybė žmonių. Juk tokiu būdu aš, jos mama, priimčiau sprendimą už ją. Ir manau, rimtą sprendimą: viešinti jos atvaizdą, jos šypseną, kūdikystės ar vaikystės akimirkas. Kai taip pagalvoju, suptantu, kad turiu tai daryti atsakingai. Būtent dėl to, mažosios nuotraukomsi džiaugiasi tik artimiausia žmonės. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitele: 04 vasario 2006 - 19:16
QUOTE(Veitė @ 2006 01 19, 16:25)
Ar niekad neteko patirti, kad nusiuntus savo atžalėlės foto į kokį žurnalą, nieks nesiteikia jos įdėti?? Ar tokiu atveju, nenusiviliat pačiu leidiniu?

Aš rudenį išsiunčiau savo mergaitės nuotrauką i "Tavo vaikas" žurnalą, bet nuotraukos kažkodėl neišspausdino, o jau ir tas konkursas baigėsi. Taip, kad tikrai nusivyliau. Dabar šio žurnalo neperku. Prieš tai dar buvau siuntus ir į "Mažylį" ir į "Mamos" žurnalus, tai atspausdino.
Atsakyti
Mes irgi siuntėm į „Tavo vaikas“.Bet įdėjo po kokių 3 mėnesių jei neklystu.Dabar ruošiamės vėl siūsti.Bet vis neprisiruošiam..... blush2.gif
Atsakyti
As jau siunciu 3 men, o dukrytes nuotraukos vis dar neispauzdino. O vat kartu siunciu sunieno tai jo nuotraukas spauzdina. As siunciu el.pastu. Mamos zurnalas siustas el.pastu nuotraukas spauzdina,o vat Tavo vaikas nespauzdina,jiems reikia siusti pastu ir su anketa. Bet jug el.pastu daug paprasciau kai sedi namuose su vaikiuku.
Atsakyti
o mes tavo vaikui siuntem el. pastu,tai pas mus i namus atvaziavo fotografuot maziuko biggrin.gif ir nieko tame neigiamo nematau. butu idomu turet savo mazos nuotrauka kokiam zurnale ax.gif
Atsakyti
Siuntėme, bet dar žurnale neišspausdino. Praėjo jau gal pora mėnesiukų. Beje, išsiuntėme popierinę nuotrauką.
Tikimės, kad įdės. Su vyru ruošiamės kitiems siuntimams, nes nuotraukų daug ir konkursuose sudalyvauti įdomu..
Atsakyti
O mes buvom nusiunte i Zurnala Tavo vaikas, i modeliuko puslapi ir patekom jau kita men, pats pirmasisi mano mazasisi buvo, pasilikau ta zurnaliuka atminimui 4u.gif
Atsakyti
mes irgi karteli siunteme i visus zurnaliukus,ir buvome pakviesti virseliui''tavo vaikas'',tai si menesi puikuojames savo atvaizdu visuose prekybos centruose:) thumbup.gif
Atsakyti
Nutariau nusiusti foto ir as.Gal pasirodys,reiks palaukti.Kaip butu dziugu pamatyt saviski zurnale 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(z.lineta @ 2006 02 18, 01:04)
mes irgi karteli siunteme i visus zurnaliukus,ir buvome pakviesti virseliui''tavo vaikas'',tai si menesi puikuojames savo atvaizdu visuose prekybos centruose:) thumbup.gif

Kaip jums faina !! Sveikinu!! toks angeliukas biggrin.gif
Atsakyti