o as noreciau nusiusti . nors ir taip aisku kad savas vaikas pats graziausias, bet vistiek kazkaip norisi, kad ir kiti pamatytu...

buvo ir man minčių siųsti. nes mano vaikas gi tooooks gražus
.
bet kai pažiūri į visus žurnaluose išspausdintus vaikučius..
nu gi visi (bent jau dauguma) gražūs
ir kad mano vaikas būtų ten tarp visų.. man to visai nereikia..
tai ir nesiunčiu. ir net nebegalvoju siųsti..

bet kai pažiūri į visus žurnaluose išspausdintus vaikučius..

ir kad mano vaikas būtų ten tarp visų.. man to visai nereikia..

tai ir nesiunčiu. ir net nebegalvoju siųsti..

Aš sutinku su nuomone, kad visi vaikai gražus
, ir, aišku, savo vaikas pats gražiausias
.
Tačiau manau, svarbiausia - nepulti į kraštutinumus... Man viena draugė sakė: "jus per daug vaiką filmuojate ir paveiksluojate, taip negerai. Prisimeni ką močiūtės sako, kad negalima vaiką iki trejų metų paveiksluoti"
Na, man tikrai juokinga
Kita: tu ką dar nesiūntei? kokia tu mama?"

Tačiau manau, svarbiausia - nepulti į kraštutinumus... Man viena draugė sakė: "jus per daug vaiką filmuojate ir paveiksluojate, taip negerai. Prisimeni ką močiūtės sako, kad negalima vaiką iki trejų metų paveiksluoti"

perskaiciau kad cia daug mamyciu nusivylusiu mamos zurnalu.na kas liecia straipsnius tai cia kiekvieno nuomone,bet kas liecia fotokonkursus
na as nusiunciau dar vasara savo klecko nuotraukytes tai mums paskambino uz poros dienu ir iskart pakviete nusifotkint ant virselio,o pazystamu ten ne su ziburiu nerasciau,taigi kad ten pakliuti galima tik kazkokiu blatu pagalba ,iskart drasiai paneigiu.taip tikrai nera
o pagal ka jie ten atsirenka,tai ai nezinau net

o pagal ka jie ten atsirenka,tai ai nezinau net

Aš siunčiau vienintelį kartą,mus pakvietė fotografuotis, tai turbūt todėl neradau nuotraukytės tarp modeliukų "Tavo vaike"

Labutis!
O aš ,,Mažylio" žurnalo anksčiau neskaitydavau, kol nepaskambino žurnalistė ir neatvažiavo pas mus. Taip ir patekom į tą žurnaliuką.
O aš ,,Mažylio" žurnalo anksčiau neskaitydavau, kol nepaskambino žurnalistė ir neatvažiavo pas mus. Taip ir patekom į tą žurnaliuką.
QUOTE(Saltanose @ 2006 01 25, 22:39)
Labutis!

Aš siunčiu į "TAVO VAIKĄ" jau senokai, tai kiekvieną išspausdino; ir dar į fotosessiją buvome nuvaževęs ir pas mus atvažiuodavo; ir konkursą laimėjome. Smagu.

As nuolat siunciu, jau 2 zurnalai mus "idejo", del to labai dziaugiames. Nematau cia nieko bloga, tiesiog zaidimas ir tiek, kai sedi namie 1 metus, turi kazka sau susigalvoti, va ir zaidziu.
Vakar nusipirkau jau "Mažylį"
ir "Mamos žurnalą"
("Tavo vaiko" dar negavau...)
Na, negaliu su savimi nieko padaryti, perku visus žurnalus (kai ką ir prenumeruoju
) kiekvieną mėnesį. Ir perskaitau viską, viską nuo turinio iki reklamos ir vaikučių vardų prie nuotraukų
. Iš tikrųjų tai nei vieno žurnalo gyvenime taip neskaitydavau (na, išskyrus mokslinę literatūrą)
Mamulia, o mergaitės viršeliui neiškote?
Pažįstu vieną...
daliuxx, tavo dvynukai tiesiog

Na, negaliu su savimi nieko padaryti, perku visus žurnalus (kai ką ir prenumeruoju

QUOTE(Natali @ 2006 01 29, 17:24)
Vakar nusipirkau jau "Mažylį"
ir "Mamos žurnalą"
("Tavo vaiko" dar negavau...)
) kiekvieną mėnesį. Ir perskaitau viską, viską nuo turinio iki reklamos ir vaikučių vardų prie nuotraukų
. Iš tikrųjų tai nei vieno žurnalo gyvenime taip neskaitydavau (na, išskyrus mokslinę literatūrą)
Pažįstu vieną...

Aciu uz ivertinima