Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

o as noreciau nusiusti . nors ir taip aisku kad savas vaikas pats graziausias, bet vistiek kazkaip norisi, kad ir kiti pamatytu... ax.gif
Atsakyti
buvo ir man minčių siųsti. nes mano vaikas gi tooooks gražus wub.gif .
bet kai pažiūri į visus žurnaluose išspausdintus vaikučius.. g.gif nu gi visi (bent jau dauguma) gražūs thumbup.gif
ir kad mano vaikas būtų ten tarp visų.. man to visai nereikia.. blush2.gif
tai ir nesiunčiu. ir net nebegalvoju siųsti.. ax.gif
Atsakyti
Aš sutinku su nuomone, kad visi vaikai gražus thumbup.gif , ir, aišku, savo vaikas pats gražiausias mirksiukas.gif .
Tačiau manau, svarbiausia - nepulti į kraštutinumus... Man viena draugė sakė: "jus per daug vaiką filmuojate ir paveiksluojate, taip negerai. Prisimeni ką močiūtės sako, kad negalima vaiką iki trejų metų paveiksluoti" g.gif Na, man tikrai juokinga biggrin.gif Kita: tu ką dar nesiūntei? kokia tu mama?" doh.gif
Atsakyti
perskaiciau kad cia daug mamyciu nusivylusiu mamos zurnalu.na kas liecia straipsnius tai cia kiekvieno nuomone,bet kas liecia fotokonkursus g.gif na as nusiunciau dar vasara savo klecko nuotraukytes tai mums paskambino uz poros dienu ir iskart pakviete nusifotkint ant virselio,o pazystamu ten ne su ziburiu nerasciau,taigi kad ten pakliuti galima tik kazkokiu blatu pagalba ,iskart drasiai paneigiu.taip tikrai nera schmoll.gif 4u.gif
o pagal ka jie ten atsirenka,tai ai nezinau net unsure.gif
Atsakyti
Aš siunčiau vienintelį kartą,mus pakvietė fotografuotis, tai turbūt todėl neradau nuotraukytės tarp modeliukų "Tavo vaike" g.gif
Atsakyti
Labutis!

O aš ,,Mažylio" žurnalo anksčiau neskaitydavau, kol nepaskambino žurnalistė ir neatvažiavo pas mus. Taip ir patekom į tą žurnaliuką.
Atsakyti
QUOTE(Saltanose @ 2006 01 25, 22:39)
Labutis!

O aš ,,Mažylio" žurnalo anksčiau neskaitydavau, kol nepaskambino žurnalistė ir neatvažiavo pas mus. Taip ir patekom į tą žurnaliuką.

blush2.gif labai įdomu kokia žurnalistė ir kokiam straipsnyje buvote? blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi si men. puikuosimes ,,Mamos,, zurnalo virselyje. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš siunčiu į "TAVO VAIKĄ" jau senokai, tai kiekvieną išspausdino; ir dar į fotosessiją buvome nuvaževęs ir pas mus atvažiuodavo; ir konkursą laimėjome. Smagu. thumbup.gif
Atsakyti
As nuolat siunciu, jau 2 zurnalai mus "idejo", del to labai dziaugiames. Nematau cia nieko bloga, tiesiog zaidimas ir tiek, kai sedi namie 1 metus, turi kazka sau susigalvoti, va ir zaidziu.
Atsakyti
Vakar nusipirkau jau "Mažylį" thumbup.gif ir "Mamos žurnalą" thumbup.gif ("Tavo vaiko" dar negavau...)
Na, negaliu su savimi nieko padaryti, perku visus žurnalus (kai ką ir prenumeruoju mirksiukas.gif ) kiekvieną mėnesį. Ir perskaitau viską, viską nuo turinio iki reklamos ir vaikučių vardų prie nuotraukų biggrin.gif . Iš tikrųjų tai nei vieno žurnalo gyvenime taip neskaitydavau (na, išskyrus mokslinę literatūrą) ax.gif

Mamulia, o mergaitės viršeliui neiškote? blush2.gif Pažįstu vieną... blush2.gif

daliuxx, tavo dvynukai tiesiog thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2006 01 29, 17:24)
Vakar nusipirkau jau "Mažylį"  thumbup.gif  ir "Mamos žurnalą"  thumbup.gif ("Tavo vaiko" dar negavau...)
Na, negaliu su savimi nieko padaryti, perku visus žurnalus (kai ką ir prenumeruoju  mirksiukas.gif ) kiekvieną mėnesį. Ir perskaitau viską, viską nuo turinio iki reklamos ir vaikučių vardų prie nuotraukų  biggrin.gif . Iš tikrųjų tai nei vieno žurnalo gyvenime taip neskaitydavau (na, išskyrus mokslinę literatūrą)  ax.gif

Mamulia, o mergaitės viršeliui neiškote?  blush2.gif Pažįstu vieną...  blush2.gif

daliuxx, tavo dvynukai tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu uz ivertinima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti