Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų nuotraukos, straipsniai žuranluose

QUOTE(Cvetocek @ 2006 01 20, 09:46)
Sveiki.Veite jūsų nuotraukytės labai nuostabios bigsmile.gif  thumbup.gif .Aš savo vaikinuko nuotraukyčiu nesiunčiau,nes dar internetą nebuvau pajungusi,o dabar visai nebloga mintį davei,reikės pabandyti išsiusti biggrin.gif  ir mums.Sekmės.

ačiū už pagyras, Cvetocek, malonu, kad patiko Mildos nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
mes siuntėm nuotraukytę į mamos žurnalą smile.gif Išspausdino tik po 3 mėnesių verysad.gif Bet vistiek buvo labai faina pamatyti savo leliuką žurnale smile.gif
Atsakyti
O as kai siunciau el.pastu,jokios reakcijos,kai pastu,tai beveik visada isspausdyndavo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotiki @ 2006 01 20, 12:12)
O as kai siunciau el.pastu,jokios reakcijos,kai pastu,tai beveik visada isspausdyndavo.. g.gif

Tai reikia siusti paprastu pastu? g.gif
Atsakyti
Siunčiau ir aš keletą nuotraukų į "Tavo vaiką", "Mažylį", "Mamos žurnalą". Dauguma jų buvo išspausdintos 4u.gif . Siunčiau elektroniniu paštu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir paštu, ir el laišku mūsų nuotraukytes išspausdino thumbup.gif
El paštu net gavom atsakymą, atsiuntė kitą adresą, kuriuo turėčiau siųsti nuotraukytes rolleyes.gif
Atsakyti
Nesiunčiau dar nei vienos nuotraukytės. ax.gif Sakau, kad mano mergužėlės labai gražios, tai, kad nenužiūrėtų kokia pikta akis, geriau tegul kabo nuotraukytės ant sienos. mirksiukas.gif Taip ir grožiuosi nuo ryto iki vakaro. tongue.gif
Atsakyti
Nesiunčiu...Tiesiog man mano dukrytė, kaip tai pelėdai savi vaikai, pati gražiausia biggrin.gif Ir visai nereikia, kad tam suvokti jos nuotrauką išspausdintų žurnalas.
Be to, nėra jokių garantijų, kad nuotrauka nepateks į blogų žmonių rankas ir nebus panaudota blogiems tikslams. Nesakau, kad tai darytų žurnalų redakcijos, bet, ką gali žinoti.. ax.gif Dėl šios priežasties ir internete, forume vengiu rodyti savo dukriuko nuotraukas.
Atsakyti
Pabandykite nusiųsti į Mažylį mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai dukrytė buvo 6 mėn., nusiunčiau jos nuotraukytes į žurnalą ,,Tavo vaikas". Ir...buvo labai smagu (švelniai tariant),kai paskambino ir pasakė,kad mus fotografuos žurnalui. Tačiau...mažoji tuo metu sirgo ir todėl negalėjom iškarto sutikti...jie sakė,kad paskambins vėliau, bet nepaskambino verysad.gif Juk tokių norinčių tiek daug ir jei kas negali, tai tuoj atsiranda ,,pamaina" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis*: 23 sausio 2006 - 17:48
QUOTE(Bitele @ 2006 01 22, 19:17)
Nesiunčiu...Tiesiog man mano dukrytė, kaip tai pelėdai savi vaikai, pati gražiausia biggrin.gif Ir visai nereikia, kad tam suvokti jos nuotrauką išspausdintų žurnalas.
Be to, nėra jokių garantijų, kad nuotrauka nepateks į blogų žmonių rankas ir nebus panaudota blogiems tikslams. Nesakau, kad tai darytų žurnalų redakcijos, bet, ką gali žinoti.. ax.gif Dėl šios priežasties ir internete, forume vengiu rodyti savo dukriuko nuotraukas.

Aš irgi panašiai manau. Bet kas žino, gal kada nuomonė ir pasikeis?
Atsakyti
As niekad nesiunciau ir nezadu to daryti.
Atsakyti