Įkraunama...
Įkraunama...

Kepame konvekcinėje, cikloninėje krosnelėje

Mano praktiškai tokia pati kaip tose nuotraukose. Dar vis naudoju, tik pakeičiau į naują, nes sena numirė. Kaip ir seniau, labai skaniai kepa vištytė ir bulvės joje 4u.gif
Bet pyrago kokio, ar kūgelio tikrai nedėčiau ten kepti. Tokiems aptiekalams yra normali orkaitė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2011 12 14, 16:15)
Bet pyrago kokio, ar kūgelio tikrai nedėčiau ten kepti. Tokiems aptiekalams yra normali orkaitė  g.gif

bet imanomas toks dalykas? mano mamos orkaite sugedo, sako kol pasikeisiu i nauja, tai va sako, man norisi vistos ir pyrago anukams...vista jau perziurejusi tema supratau kad be galo skaniai iskepa, o pyragai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 12 14, 10:15)
bet imanomas toks dalykas? mano mamos orkaite sugedo, sako kol pasikeisiu i nauja, tai va sako, man norisi vistos ir pyrago anukams...vista jau perziurejusi tema supratau kad be galo skaniai iskepa, o pyragai  g.gif

Niekados nebandziau kepti pyragu joje, bet is to kiek suprantu apie sia krosnele, manau ji visiskai netinkama kepti pyragams.
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2011 12 14, 18:15)
bet imanomas toks dalykas? mano mamos orkaite sugedo, sako kol pasikeisiu i nauja, tai va sako, man norisi vistos ir pyrago anukams...vista jau perziurejusi tema supratau kad be galo skaniai iskepa, o pyragai  g.gif

as turiu ta pirma smile.gif man patinka ir yra pilnos komplektacijos wink.gif
del pyragu, pasizaidus tikrai imanoma iskepti, nors tiesa sakant, jei kepu koki "sunkesni", tai ne viena valanda reikia laukti kol iskeps. del apdegimo,tai visada folija uzdengiu, nes kitaip tikrai sudegtu.
Atsakyti
Iskepa ir pyragai ir kugelis, tik ilgiau uztrunka, nei orkaitej. Kepu kekso formoje, kur per viduri skyle, nes jei be skyles, necirkuliuos oras,netolygiai keps.
Man idomu ar iskeptu didelis sonines gabalas. Galvoju pamarinuot, apskrudint keptuvej ir det i rankove g.gif , tik bijau, kad labai ilgai uztruks, 2val. tikriausiai reiketu...
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2011 12 23, 12:03)
Iskepa ir pyragai ir kugelis, tik ilgiau uztrunka, nei orkaitej. Kepu kekso formoje, kur per viduri skyle, nes jei be skyles, necirkuliuos oras,netolygiai keps.
Man idomu ar iskeptu didelis sonines gabalas. Galvoju pamarinuot, apskrudint keptuvej ir det i rankove g.gif , tik bijau, kad labai ilgai uztruks, 2val. tikriausiai reiketu...

o kugeli irgi kekso formoj? g.gif
Atsakyti
Taip, kekso smile.gif .
Kiek neiprasta, bet pabandziau ir pavyko.
Atsakyti
Gavau dovanų cikloninę krosnelę clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Ir aš gavau dovanų krosnelę.

Jau kepiau žuvį folijoje su daržovėmis -super.
Rytoj ketinu kepti pyraga.

O kokius indus/ formas galima į krosnelę dėti? Galima plonus geležinius, kur būna pyragams kept?

Ar silikoninės formos tinka (keksiukų)? Kokia maksimali temperatūra?

Iš anksto dėkoju už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(alenka @ 2011 12 26, 19:16)
O kokius indus/ formas galima į krosnelę dėti? Galima plonus geležinius, kur būna pyragams kept?

Ar silikoninės formos tinka (keksiukų)? Kokia maksimali temperatūra?

Iš anksto dėkoju už atsakymus.

Gera dovana thumbup.gif
Aš naudojau metalinę formą, viskas buvo gerai. Silikoninės nebandžiau, tai negaliu ir pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Kristina! @ 2011 12 27, 11:44)
Gera dovana thumbup.gif
Aš naudojau metalinę formą, viskas buvo gerai. Silikoninės nebandžiau, tai negaliu ir pasakyti.

O vat dėl silikoninės būtų ir man labai įdomu sužinoti, ar galima jas naudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukai @ 2011 12 27, 11:16)
O vat dėl silikoninės būtų ir man labai įdomu sužinoti, ar galima jas naudoti?  g.gif

Galima naudoti visas formas, atsparias karsciui - ir stiklines, ir metalines, ir silikonines, ir keramines.
Atsakyti