Įkraunama...
Įkraunama...

Kepame konvekcinėje, cikloninėje krosnelėje

Komplektacijoje yra indas garinimui, tik neparašyta, kaip tai padaryti. Nu ir ką, vakar pripyliau vandens ant dugno, dėjau žemas groteles, ant jų tą indą su skylutėmis ir pridėjau pjaustytų bulvių, morkų ir kelis kopūsto lapus. kopūstas sudegė pirmas, tada nedakepusi susvilo morka tik bulvės iškepė ir pasidarė valgomos, bet jokio panašumo į virtas garuose doh.gif Ar niekas nebandėt garinti?
Atsakyti
Šiandien vakarienei kepiau tokį patiekalą: nuo pietų liko bulvių košės, iš jos padariau tokius dubenėlius, apibėriau prieskoniais aštresniais ir įleidau po kiaušinį. Kepiau maždaug 15 min. 170 laipsnių temperatūroje. Tiesa, kiaušinį dar druska pabarsčiau. Nu pasaka thumbup.gif
Atsakyti
Pas anyta yra Eastcon ciklonine. Nu as ja naudotis nelabai ir sugebu, ale kai buvom pas ja, norejau kept kepsnius is mesos, ir kaip tik vakare baiges dujos is baliono. Nu ka, dejom i ta ciklonine, tai saky man tik isdziuvo, sudziuvo ta mesa, ir bent jau man buvo neskanu..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 01 02, 23:34)
Pas anyta yra Eastcon ciklonine. Nu as ja naudotis nelabai ir sugebu, ale kai buvom pas ja, norejau kept kepsnius is mesos, ir kaip tik vakare baiges dujos is baliono. Nu ka, dejom i ta ciklonine, tai saky man tik isdziuvo, sudziuvo ta mesa, ir bent jau man buvo neskanu..

Sunku pasakyt nemačius, bet mėsytę reiktų patept aliejum ir tada gražiai iškepa, niekas nesudžiūna. Dar ir temperatūrą reikia reguliuoti.
Atsakyti
Nu as ten naudojaus buvusia prie krosneles instrukcija.. Mesa buvau susimarinavus soju padaze, ir kept norejau voliota kiausinyje ir dziuveseliuose. O kadangi teko det i ciklonine, tai nebevoliojau i nieka.. Bet man nelabai patiko tai, kad viskas skystis nubego o dugna, ir mesa liko sausa, tokia padziuvusi..
Atsakyti
O tai gal reikėjo apverst, nes apatinė pusė drėgnesnė. O gal iš viso per ilgai kepta buvo g.gif Bet aš čia tik svarstau, nes mano krosnelė ne tos firmos , tai nieko negaliu ir spręsti.
Atsakyti
QUOTE(Kristina! @ 2012 01 03, 20:12)
O tai gal reikėjo apverst, nes apatinė pusė drėgnesnė. O gal iš viso per ilgai kepta buvo g.gif Bet aš čia tik svarstau, nes mano krosnelė ne tos firmos , tai nieko negaliu ir spręsti.

Visu ju kepimo principas tas pats.Ja turiu apie 10 metu,pradzioj galvojau,kad kazkas nepaprasto.Ne,orkaites neatstos niekas.Ciklonke tik is bedos.
Atsakyti
Gal kas kepet dideli nugarines gabala su kaulu ir lasinuku? Noriu sultingos minkstos mesytes, tik bijau sugadint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babis: 08 sausio 2012 - 14:23
QUOTE(dilai @ 2012 01 03, 22:58)
Visu ju kepimo principas tas pats.Ja turiu apie 10 metu,pradzioj galvojau,kad kazkas nepaprasto.Ne,orkaites neatstos niekas.Ciklonke tik is bedos.

Tai va.. mano drauge svaigo svaigo, kaip pirks, as turbut ir uz dyka gavus nieko joje nedaryciau doh.gif Turiu keptuve, orkaite, ir labai gerai, uztenka. Ale pas anyta naudot teko, nes orkaite neveikia, o dujos is baliono kaip tik pasibaige 8 vakare. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2012 01 08, 15:23)
Gal kas kepet dideli nugarines gabala su kaulu ir lasinuku? Noriu sultingos minkstos mesytes, tik bijau sugadint doh.gif

Aš kepiau smile.gif Viskas iškepė tikrai gerai, mėsytė buvo minkšta ir sultinga. Iš pradžių kepiau normaliai, ta prasme niekuom neuždengiau, kai jau viršus truputį pradėjo matytis kad apkepė, reikia uždėti folijos, apdengti mėsos gabalo viršų ir viskas smile.gif Tikrai nesudegs ir neišsausės mirksiukas.gif
Atsakyti
man ši krosnelė vištai kepti nepamainoma, niekur taip skaniai višta neiškepa kaip šioje krosnelėje
Atsakyti
Čia tikriausiai kiek žmonių, tiek ir nuomonių. Man ši krosnelė irgi labai patinka, labai džiaugiuos, kad ją turiu, nors ir orkaitė kepa nepriekaištingai, tik krosnelėj daug patogiau smile.gif
Atsakyti