Aš dirbu lopšelyje, todėl pilnai suprantu tas mamytes, kurių vaikai tiesiog nenori draugauti su puoduku. Turime ir mes tokių vaikučių. Gali laikyt ilgiausiai ant puoduko ir vis tiek nei lašiuko neišspaudžia.

QUOTE (Nena @ 2004 11 05, 20:07) |
Na tikiuosi, kad ir maniske neuzilgo pribres kakojimui i tualeta... Kas idomiausia, kad jos viduriukai kuo normaliausi, o vat kakoja kas trecia diena... (na bent jau pampersu maziau reikia ![]() |
QUOTE (Nena @ 2004 11 08, 21:24) |
nu va, atrodo su saviske susitarem, kad prades daryti kakuti i tualeta... tai zinot kaip buv: ateina pas mane ir sako "noriu kaku dalyti..." - visa susikaupusi tokia, jau beveik bedaranti, tai as tuoj ja ant ranku - ir i tualeta, pasodinau, pati salia atsitupiau, ji man rankutem kakla apsivijo (vaizdelis, aisku, griuk vietoj ![]() ![]() ![]() ![]() o po kokios poros valandu, maniske vel visa susikaupusi atbega ir pareiskia, kad nori daryti kaku i sauskelne... as vel ja nesti i tualeta, kelnes zemyn - o ten jau toookia kruvele.... vat ir susitark kad gudrus... o vat siandien besimaudydama sposa iskrete - tik girdziu visa susirupinusi saukia "Mamyte!!!", ateinu - o ten jau plaukioja isivaizduojat kas.... taip ir progresuojam.... |
QUOTE (Manguste @ 2004 01 20, 11:06) |
Noriu mamyčių paklausti. Vakar mačiau pirkti puoduką - kėdutę. Na toks kur kaip kėdutė, atsidengia ir tada pudukas. Manau žinot. Gal kuri tokį turite, ar verta jį pirkti, gal mažylis ant jo noriau sėda? Ar geriau tas tradicinis? |