Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Elegant @ 2010 10 11, 23:43)

o gal jums tik pasirodė, ar tikrai Aqua geriau maskuoja už naująją Lingerie De Peau? norėčiau kokios iš Guerlain bet sunkoka išsirinkti..  ax.gif  o Aqua duoda kažką panašaus į vidutinį maskavimą?  g.gif

Ir pati konsultante sake, kad ta naujoji kaip antra oda, labai lengva. kadangi turiu viena tokia lengvute, tai norejau geriau maskuojancios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 10 11, 22:43)
kaip tas 2 nr? ar čia šviesiausias koks yra? gal galite, jei nesukels per daug sunkumų, įmesti kokią foto kaip šios pudros spalvytė nors ant rankos  dienos šviesoj atrodo? 4u.gif  Douglase Guerlain nėra, tai nėra kur ir pasibandyti šios pudrytės  ax.gif

Atsiprašau, bet nebus foto, per sunku man fotografuot, dėt, dar reik nutaikyt, kad realiai spalva matytųs. Reik bandyt, nei vienos pudros nepirkau nebandžius ant odos. Ar šviesiausai, nežinau, bet patikėkit, man sunku spalvą atitaikyt. kiek žinau, LT einamiausias 3 Nr.
Atsakyti
Prisidedu prie pagyru Lingerie de peau pudrytei. Pries tai turejau Lancome Adaptive, tai Guerlain man labiau patinka. Mano oda misti i riebuma, tai net duoda toki truputi matiskuma. Esu sviesi ir prie baltesniu, tai emiau nr. 2, nes nr. 3 pasirode, kad duoda ne ruduma, o kazkoki raudonuma/morkavuma... Na bet gal cia mano odai. Lengvai tepasi, na kol kas 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2010 10 14, 12:14)
Prisidedu prie pagyru Lingerie de peau pudrytei. Pries tai turejau Lancome Adaptive, tai Guerlain man labiau patinka. Mano oda misti i riebuma, tai net duoda toki truputi matiskuma. Esu sviesi ir prie baltesniu, tai emiau nr. 2, nes nr. 3 pasirode, kad duoda ne ruduma, o kazkoki raudonuma/morkavuma... Na bet gal cia mano odai.  Lengvai tepasi, na kol kas 10 balu thumbup.gif

o kaip maskavimas jum pasirodė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 10 14, 12:54)
o kaip maskavimas jum pasirodė?  4u.gif

Man asmeniskai maskavimo pakanka. Stipresnio nenoreciau... Bet cia turbut kiekvienai vis kitaip gali pasirodyti. Nemegstu as, kai nesimato veido, o tik tai kas uztepta.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 10 14, 12:54)
o kaip maskavimas jum pasirodė?  4u.gif

Aš pati naujosios pudros dar neįsigijau, bet kam įdomu pamatyti gyvą vaizdą, kaip ji atrodo ant veido (ir kas supranta rusiškai blush2.gif )radau neblogą filmuką. Ten mergina visą makiažo daro tik su Guerlain produktais ir daug dėmesio skiria kaip tik šiai pudrai
http://www.youtube.c...h?v=AWpvNmU9NvU
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 17, 18:00)
Aš pati naujosios pudros dar neįsigijau, bet kam įdomu pamatyti gyvą vaizdą, kaip ji atrodo ant veido (ir kas supranta rusiškai blush2.gif )radau neblogą filmuką. Ten mergina visą makiažo daro tik su Guerlain produktais ir daug dėmesio skiria kaip tik šiai pudrai
http://www.youtube.c...h?v=AWpvNmU9NvU

nors mažai rusų suprantu, bet labai labai ačiū už video, viskas taip gerai parodyta pudrytė tikrai puikiai atrodo, ir išvis ta pana idealiai pasidažė, o jau veido odytė kaip nuostabiai atrodo wub.gif bet gaila labai jau tamsi spalvytė pudros 02, o šviesesnių kiek žinau LT nėra, na gaila labai, (tuo labiau, kad sakė, jog už mano mylimą Nude geresnė) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 10 17, 19:33)
nors mažai rusų suprantu, bet labai labai ačiū už video, viskas taip gerai parodyta pudrytė tikrai puikiai atrodo, ir išvis ta pana idealiai pasidažė, o jau veido odytė kaip nuostabiai atrodo  wub.gif bet gaila labai jau tamsi spalvytė pudros 02, o šviesesnių kiek žinau LT nėra, na gaila labai, (tuo labiau, kad sakė, jog už mano mylimą Nude geresnė)  doh.gif

Nr. 02 nera tamsi spalvyte. Nebent jau Jusu oda super super balta. Manes saule isvis neima, i soliarumus nevaikstau. Nesu perbalus, bet is tu sviesesniu. Bet 02 tai man pats tas, manau, kad sviesesnes spalytes tikrai man nereiketu.
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2010 10 18, 13:18)
Nr. 02 nera tamsi spalvyte. Nebent jau Jusu oda super super balta. Manes saule isvis neima, i soliarumus nevaikstau. Nesu perbalus, bet is tu sviesesniu. Bet 02 tai man pats tas,  manau, kad sviesesnes spalytes tikrai man nereiketu.

mano oda labai šviesi, bet pudras perku su gelsvu atspalviu, o ne visiškai pieno spalvos, na nežinau, man kai ta mergaitė užsitepė tokia geltona atrodo, gaila ji ne dienos šviesoj dažosi..
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 10 18, 17:43)
mano oda labai šviesi, bet pudras perku su gelsvu atspalviu, o ne visiškai pieno spalvos, na nežinau, man kai ta mergaitė užsitepė tokia geltona atrodo, gaila ji ne dienos šviesoj dažosi..

Aš tai imčiau nr.3 biggrin.gif , tik ją turbūt pirksiu pavasarį, nes žiemai norisi riebesnės. Šiaip ta 2 spalva tikrai pakankamai šviesi, ta mergina juk naudojo kitus tamsius produktus , o galutinis vaizdas vistiek nebuvo tamsus. Ji naudojo presuotus meteoritus nr. 3, kurie yra sąlyginai tamsiausi, ir kas mane labiausiai nustebino, keturių spalvų bronzinę pudrą brunetėms. Ta pudra blondinėms yra sakyčiau tamsoka, o brunetėms tai apskritai tamsi. Man rodos net turint labai šviesią odą, jei tik tinka gelsvas atspalvis, antrą numerį puikiausiai galima naudoti su kokia translucent pudra ar kad ir mythic meteoritais , ir bendras vaizdas tikrai nebus per tamsus.
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 18, 20:24)
Aš tai imčiau nr.3 biggrin.gif , tik ją turbūt pirksiu pavasarį, nes žiemai norisi riebesnės. Šiaip ta 2 spalva tikrai pakankamai šviesi, ta mergina juk naudojo kitus tamsius produktus , o galutinis vaizdas vistiek nebuvo tamsus. Ji naudojo presuotus meteoritus nr. 3, kurie yra sąlyginai tamsiausi, ir kas mane labiausiai nustebino, keturių spalvų bronzinę pudrą brunetėms. Ta pudra blondinėms yra sakyčiau tamsoka, o brunetėms tai apskritai tamsi. Man rodos net turint labai šviesią odą, jei tik tinka gelsvas atspalvis, antrą numerį puikiausiai galima naudoti su kokia translucent pudra ar kad ir mythic meteoritais , ir bendras vaizdas tikrai nebus per tamsus.

gal reikės bandyt tada, nes veidukas tai tikrai super atrodo wub.gif . O tas bronzantas tai ir mane nustebino, jau toookį tamsų nusipirkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2010 10 18, 13:18)
Nr. 02 nera tamsi spalvyte. Nebent jau Jusu oda super super balta. Manes saule isvis neima, i soliarumus nevaikstau. Nesu perbalus, bet is tu sviesesniu. Bet 02 tai man pats tas,  manau, kad sviesesnes spalytes tikrai man nereiketu.

Visiškai drinks_cheers.gif Aš taip nesisoliarinu, nesideginu, nes dengu raudonai. Esu tikra balktoodė, bet Nr. 2 pats tas.
Atsakyti