Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Simbulis @ 2010 10 20, 11:11)
O, labai aciu  4u.gif . Skaiciau jos anotacija internete, tai susidare ispudis kad cia vos dektyvas su ikaitu drama ir aisku ziupsneliu romantikos smile.gif. Reikes pasieskoti jos...

aha,detektyvas romantinis biggrin.gif Bet rasti ne taip lengva,as jau senokai ieskausi nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti
O cia alma litera ja isleido? Reiks parasyt i leidykla ir paklausti, gal zada pakartotinai isleist smile.gif. Jau itraukiau ja i savo knygu sarasiuka...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 10 20, 13:12)
O cia alma litera ja isleido? Reiks parasyt i leidykla ir paklausti, gal zada pakartotinai isleist smile.gif. Jau itraukiau ja i savo knygu sarasiuka...

aha,alma litera.Jei suzinosi ka tai ir mum pranesk bigsmile.gif
Atsakyti
Butinai, jau parasiau uzklausima i leidykla, dabar reik sulaukti atsakymo. Bet jie kazkodel nesiskubina atsakyti. Kai buvau uzklausus ar nezada leisti J.Austen "Persuasion" ir "Mansfield park" lietuviu kalba, tai vos ne po menesio atsake kad kitu metu pradzioje sios knygos turetu pasirodyti lt kalba smile.gif
Atsakyti
Jau yra nauji svajoniu romaniukai.Bet pagal aprasymus kokie neidomus doh.gif Aisku as visus susipirksiu,kaip kitaip.Liga tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 10 21, 16:38)
Jau yra nauji svajoniu romaniukai.Bet pagal aprasymus kokie neidomus  doh.gif Aisku as visus susipirksiu,kaip kitaip.Liga tiesiog  biggrin.gif

Aš irgi biggrin.gif Jau papirkau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, esate kuri nors is jusu skaiciusios (tiksliau klausiusios) audio knygas (audiobook)? Ten jos yra mp3 formatu ir kazkas tai jas skaito... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 10 22, 07:17)
Labas rytas, esate kuri nors is jusu skaiciusios (tiksliau klausiusios) audio knygas (audiobook)? Ten jos yra mp3 formatu ir kazkas tai jas skaito...  smile.gif

oi blink.gif man nepatiktu.Puses knygos malonumo neliktu.O jeidar igarsinusio balsas lievas ar intonacijos belekokios.Nesirinkciau tokio budo,jei galiu skaityti biggrin.gif
Atsakyti
Klausiaus tik Herio Poterio angliškos (aišku, prieš tai buvau kelis kartus tą knygą skaičius pati biggrin.gif ). O jei reikėtų rinktis, ar skaityti pačiai, ar klausytis audio, rinkčiaus normalią knygą smile.gif
Atsakyti
kodėl aš emeilo negavau... ot kokie, man neatsiuntė...

gal vėl kas nori per pusę pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 10 22, 08:25)
kodėl aš emeilo negavau... ot kokie, man neatsiuntė...

gal vėl kas nori per pusę pirkti?

as ir negavau.as periodiskai ten pasiziuriu ir vakar uzmaciau rolleyes.gif
Atsakyti
As ir skaitau knygas popierines, kurias gali paliesti, patinkancias vietas pasibraukti ar skirtukais pasizymeti. pas mane jos visos tokios biggrin.gif. Tiesiog idmomu kas ten per audio. Nu reikes kada prie progos kai kokia ilg kelione lauks atsisiust ir pabandyt smile.gif
O is leidyklos negavau ir as jokios info.
Atsakyti