Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

As kai nueinu i leidykla, tai jos mane ileidzia ir sako rinkis smile.gif. Nu as ten ir einu pas jas gal karta ar du i menesi. Naujos knygutes kur yra, tai jos buna ir gali rinktis is kokiu nori ten kur 2in1, tik kad matysi virseli ir pavadinima (o kai tos knygutes kelis kartus jau buna perleistos kai kurios ir tie pavadinimai beveik visi vienodi, tai sunku ir atsirinkti, bet as pasikliauju savo regimaja atmintimi biggrin.gif). O is senesniu jei norite, tai man sake geriau parasyti jiems laiskeli, kad ju pasiekotu sandeli, nu jei laiko turite tai galite ir palaukti kol jos ten kuisis, ir paskui ateiti ir pasiimti smile.gif. O serialai kur buna tai jos turi, nors negarantuoju 100%, bet apie Australija, draugus tai buvo, siule man paskaityti jei esu neskaicius
Atsakyti
Nu vakar kaip mane biblioteka sunervino mad.gif užsisaliau knygas tai iš 4 tik vieną tedavė, tipo kitas eik ir rinkis ar ieškokis pati blink.gif sakau tai koks tikslas man tada jas užsisakinėti jei siūlot pačiai susirasti?tai tik numykė kažką ne į temą mad.gif
Atsakyti
Niu va, vakar per vakara ir sukirtau meiles sausainelius wub.gif . Labai silta knyga, tokia jauki, sventine, ir net paciai atrode kad priejus prie lango pamatysiu kruvas sniego, aplink mirksincias lemputes... Man patiko smile.gif
Beje, ziuriu gale knygos yra saisaineliu receptas, gal reiks kada prie progos pabandyi issikepti mirksiukas.gif
Atsakyti
perskaičiau paskutinė romaniuką iš Australijos deimantai serijos.Labiausiai būtent šios istorijos apie Metą ir laukiau, bet galiu pasakyti, kad nuvylė unsure.gif kažkaip visos knygose jis buvo minimas tas Metas tai lb jau įdomu buvo kas per istorija pas jį bus, bet man nelabai patiko.Versle tai ryklys,o asmneiniame gyvenime man jis kažkoks mėmė pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 10 29, 07:16)
O tu vilniete? Kiek zinau uz siuntima lygtai nereikia moketi jei siuntinio kaina virs 50 litu ar klystu? Na man idomiau nueiti ir paciai pamatyti kokiu knyguciu pas juos yra, vakar rinkausi kur meiles sausainukai 2in1 antra romana, kad butu neskaitytas, o kai ideda leidykla tai jau gali papulti ir skaitytas  smile.gif

nu kad nea,mokamas prisattymas.Buvo cia kada akcija,tai siunciausi kruvele knygu uz dyka.
Dabar jau perskaiciau keleta-paskutine Nirolio knyga.Nelabai,istempta,veiksmo mazoka.Dar suskaiciau Kaledu staigmena ir Meile neperkama.Ai nezinau,reta knyga kuri jau suzavi.Nors pastarosios kiek geresnes.Ziuresim kaip kitos,bet kazko nesitikiu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos blush2.gif Norėčiau prisidėti prie jūsų skaitančių, nes paskaičiau jūsų nuomones ir taip fainiai paliko.. blush2.gif maniau, kad mažai kam patinka tie romaniukai, bet pasirodo labai daug kam mirksiukas.gif ar priimsit į gretas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 10 31, 20:07)
nu kad nea,mokamas prisattymas.Buvo cia kada akcija,tai siunciausi kruvele knygu uz dyka.
Dabar jau perskaiciau keleta-paskutine Nirolio knyga.Nelabai,istempta,veiksmo mazoka.Dar suskaiciau Kaledu staigmena ir Meile neperkama.Ai nezinau,reta knyga kuri jau suzavi.Nors pastarosios kiek geresnes.Ziuresim kaip kitos,bet kazko nesitikiu  unsure.gif

o Nirolio paskutinė apie ką?

QUOTE(saulegraza6 @ 2010 11 01, 21:21)
Sveikos  blush2.gif  Norėčiau prisidėti prie jūsų skaitančių, nes paskaičiau jūsų nuomones ir taip fainiai paliko.. blush2.gif  maniau, kad mažai kam patinka tie romaniukai, bet pasirodo labai daug kam  mirksiukas.gif ar priimsit į gretas? 4u.gif

sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes
Noriu jusu pagalbos .. Ieskau dovanai knygos ... Jubiliate dievina saldzius meiles romanus .. .. Ka galetumet parekomenduot ..? Galva jau neisnesa, nes as tokiu neskaitau ..Is anksto dekoju
Atsakyti
Norėčiau paklausti, gal kas jau turit parduoti naujų knygučių iš svajonių romanų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(U.g.n.e @ 2010 11 01, 22:37)
Sveikutes 
Noriu jusu pagalbos .. Ieskau dovanai knygos ... Jubiliate dievina saldzius meiles romanus .. .. Ka galetumet parekomenduot ..? Galva jau neisnesa, nes as tokiu neskaitau  ..Is anksto dekoju

šiaip siūlyčiau paklaust, ką skaičius. Nes jai padovanosi skaitytą, bus neįdomu tongue.gif gal yra kažkokia knyga, kurią nori perskaityt.

QUOTE(saulegraza6 @ 2010 11 01, 22:51)
Norėčiau paklausti, gal kas jau turit parduoti naujų knygučių iš svajonių romanų? blush2.gif

aš laukiu savojo siuntinuko šią savaitę thumbup.gif tada apsikeisiu su Coxe, o tada jau galėsiu parduot rolleyes.gif

P.S. Man rodos, su saulegraza6 per sena.lt esu knygom keitusis bigsmile.gif jei ir ten nikas toks pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 01, 23:53)
šiaip siūlyčiau paklaust, ką skaičius. Nes jai padovanosi skaitytą, bus neįdomu  tongue.gif  gal yra kažkokia knyga, kurią nori perskaityt.
aš laukiu savojo siuntinuko šią savaitę  thumbup.gif  tada apsikeisiu su Coxe, o tada jau galėsiu parduot  rolleyes.gif

P.S. Man rodos, su saulegraza6 per sena.lt esu knygom keitusis bigsmile.gif jei ir ten nikas toks pat biggrin.gif

Gali būti g.gif bigsmile.gif O koks tavo nikas sena.lt ?
Atsakyti
kikimara biggrin.gif

aš vat Noros Roberts dabar skaitau knygą fantastinę - vampyrai, pažadėtoji žemė, kalavijai akmeny.. kažkaip nesiskaito bigsmile.gif net pavadinimo nepamenu hihihi.gif ir dar vardai veikėjų negražūs irnesakyk.gif
Atsakyti