Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Simbulis @ 2010 11 09, 22:17)
maciau kad anonsavo lnk, bet neziurejau. man geriau palindus po antklode knyga paskaityti  ax.gif . perskaiciau "Kaledu staigmena". Vel apie ji ir ja, ir apie vaika, apie kuri tevas nieko nezinojo  doh.gif
Nu dabar skaitysiu Mano Valentinas  smile.gif

jau skačiau abi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 09, 23:58)
jau skačiau abi biggrin.gif

Bet man regis ir sitoj bus apie vaika kalba doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 10, 08:13)
Bet man regis ir sitoj bus apie vaika kalba  doh.gif .

Aš vis pažadu sau nebepirkti tų romaniukų, alia tik išeina nauja serija - ir vėl aš perku, ir vėl jie tas pats per tą patį, ir vėl žadu nebepirkti.... Pasaka be galo lotuliukas.gif Alia kažkaip jau priklausomybė išsivystė wub.gif

Ne į temą, biški. Peržiūrėjom filmą su vyru "Kuždesių sala". Kadangi liko milijardas neatsakytų klausimų - nusipirkau knygą. Tikiuosi, kad knyga atsakys bent į pusę klausimų. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coxe: 10 lapkričio 2010 - 08:19
Maciau ir as ta filma, ir knyga zadejo paskolinti drauge paskaityti smile.gif . Bet dabar pas mane sarasas i prieki yra ka turiu perskaityti, o si knyga neitraukta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 10, 08:13)
Bet man regis ir sitoj bus apie vaika kalba  doh.gif .

nu kalba kalba... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2010 11 09, 18:32)
o ar matet vakar per LNK rodė filmą pastatytą pagal knyga ATOSTOGŲ FLIRTAS? smile.gif  Toks sakyčiau visai nieko  g.gif  Matėt? ax.gif

Nemačiau... verysad.gif Gaila... (parašykite kitą kartą iš anksčiau, tai užsižymėsiu, kad reiktų pažiūrėti 4u.gif )
Aš esu mačiusi P.S. Aš tave myliu. Irgi pagal knygą. Knyga patiko labiau, nes išsamiau, o filmas šiaip sau pasirodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2010 11 10, 11:21)
Nemačiau...  verysad.gif Gaila... (parašykite kitą kartą iš anksčiau, tai užsižymėsiu, kad reiktų pažiūrėti 

Tu berods gyreisi kad Gala turi. Tai va per DIVA kanala kiekvieną šeštadienį rodo filmą pagal Noros Roberts romanus. Dar tik vieną rodė - įsirašiau, bet dar neperžiūrėjau
Atsakyti
O gal zinote kokie yra filmai pagal N. Roberts romanus sukurti?
As tai zinau ir esu maciusi
Tribute (lemties palyteta)
Montanos dangus
Karstas vidudienis
Vidurnakcio uzutekis
Siaures pasvaiste
Karolinos menulis (berods taip vadinas)
Angelo ezeras

dar kazkoks apie gaisrus, kur maniakas padeginedavo vis, pavadinimo nepamenu g.gif
O daugiau gal kas zinot?

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 10, 11:29)
dar kazkoks apie gaisrus, kur maniakas padeginedavo vis, pavadinimo nepamenu  g.gif
O daugiau gal kas zinot?

Aš ir tik šituos žinau 4u.gif O to apie gaisrus ko gero nė nemačius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 10, 11:29)
O gal zinote kokie yra filmai pagal N. Roberts romanus sukurti?
As tai zinau ir esu maciusi
Tribute (lemties palyteta)
Montanos dangus
Karstas vidudienis
Vidurnakcio uzutekis
Siaures pasvaiste
Karolinos menulis (berods taip vadinas)
Angelo ezeras

dar kazkoks apie gaisrus, kur maniakas padeginedavo vis, pavadinimo nepamenu  g.gif
O daugiau gal kas zinot?

čia kurį laiką LTV rodė sekmadieniais filmus pagal jos romanus, ebt pavadinimų tai tikrai nepamenu. Aš mačiau du -apie derybininkę ir apie namą, kur vaidenosi
Atsakyti
Mačiau visus noros roberts filmus pagal knygas, visi labai labai patiko ... ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 10 lapkričio 2010 - 11:55
Va man i idomu ar cia visi filmai sukurti pagal jos romanus ar yra ir daugiau? g.gif . Aha rode per LTV kazkada sekmadieniais, bet ne visas knygas esu skaiciusi pgal juos smile.gif . Bandziau internete ieskoti, bet irgi visada ismesdavo tik tuos, tai gal maz ir nera daugiau, o galetu buti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2010 11 10, 12:33)
čia kurį laiką LTV rodė sekmadieniais filmus pagal jos romanus, ebt pavadinimų tai tikrai nepamenu. Aš mačiau du  -apie derybininkę ir apie namą, kur vaidenosi

Tu matei Karstas vidudienis ir Vidurnakcio usutekis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saulegraza6 @ 2010 11 10, 12:53)
Mačiau visus noros roberts filmus pagal knygas, visi labai labai patiko  ... ax.gif  thumbup.gif

O matei cia tuos kuriuos isvardinau ir dar koki nors g.gif .
Atsakyti