Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Simbulis @ 2010 11 10, 16:14)
Kur pagal jos knyga sukurtas filmas apie ugni (kuri rodys sestadieni diva) irgi ne per saldziausias, cia priskirciau ji intrigos serijai  ax.gif

Vadinasi - žiūrėsiu su ištysusia seile mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 10, 18:14)
Kur pagal jos knyga sukurtas filmas apie ugni (kuri rodys sestadieni diva) irgi ne per saldziausias, cia priskirciau ji intrigos serijai  ax.gif

O kaip vadinasi tas filmas apie ugnį? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza6 @ 2010 11 10, 16:35)
O kaip vadinasi tas filmas apie ugnį? g.gif  g.gif

Blue Smoke
Atsakyti
per vinita kanala diva rodo rusu kalba smile.gif
Atsakyti
Gaigiau skaityti mano Valentinas smile.gif . Pradzia tokia nieko, buvo idomi, bet galas nuvyle schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 10, 16:00)
Cia ne apie fotografe (jei gerai pamenu jos profesija) kuri vaiksciodama prie upelio pamato kaip nuzudoma moteris, kai ji nueina i ivykio vieta kuno neranda, apie tai pasako policijos detektyvui, bet aisku ja niekas nepatiki ir po to prasideda visi ivykiai. cia ne sitas?  g.gif

Fotografė buvo pagrindinė veikėja Sanctuary smile.gif
Atsakyti
O matet kas nors ta filma? Ieskojau kur butu galima atsisiust, bet butent Roberts neismeta, ismeta kazkoki seriala
Atsakyti
Aha aš taip pat norėjau paklausti ar kas matė tą filmą Sanctuary g.gif Įdomu nes niekur nerandu schmoll.gif
Atsakyti
Skaičiau knygą, o filmo torentuose nėra. Jokiuose neradau, jau poseniai ieškau. Bet, kiek pastebėjau, nelabai kokie tie filmai gaunasi pagal jos knygas, tai kažkaip nelabai ir pergyvenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 11 11, 15:17)
Skaičiau knygą, o filmo torentuose nėra. Jokiuose neradau, jau poseniai ieškau. Bet, kiek pastebėjau, nelabai kokie tie filmai gaunasi pagal jos knygas, tai kažkaip nelabai ir pergyvenu biggrin.gif

O knyga skaitete LT kalba? kaip tiksliai ji vadinasi? prieglobstis g.gif ?
Kas nervina, tai kad ne visos Roberts trilogijos yra isverstos, nu jei jau viena knyga isverte, tai negi sunku ir likusias blink.gif , cia kalbu apie born in... trilogija
Atsakyti
http://www.imdb.com/name/nm0731465/

vat tiek filmų kol kas yra pagal Roberts knygas, 2jų paskutinių LT nerodė, o rasti torentuose nepavyko. Sanctuary man rodos nėra mūsuose išversta g.gif, o rusiškai tai tikra yra.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 11, 14:21)
O knyga skaitete LT kalba? kaip tiksliai ji vadinasi? prieglobstis g.gif ?

Aš jos knygas skaitau rusiškai, nes lietuviškai neverčia. Siunčiuosi iš ozon.ru pardos. Praktiškai visas trilogijas/serijas jau ir perskaičius rolleyes.gif Tik naujausios, dar rašomos, neskaičiau.

QUOTE(rasulensija @ 2010 11 11, 14:52)
http://www.imdb.com/name/nm0731465/

vat tiek filmų  kol kas yra pagal Roberts knygas, 2jų paskutinių  LT  nerodė, o rasti torentuose nepavyko. Sanctuary man rodos nėra mūsuose išversta g.gif, o rusiškai tai tikra yra.

Rusiškuose galima rasti absoliučiai visus, išskyrus Sanctuary. Dėl lietuviškų nežinau, dėl negausaus pasirinkimo nesinaudoju rolleyes.gif
Atsakyti