Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Daina @ 2010 11 10, 11:23)
Tu berods gyreisi kad Gala turi. Tai va per DIVA kanala kiekvieną šeštadienį rodo filmą pagal Noros Roberts romanus. Dar tik vieną rodė - įsirašiau, bet dar neperžiūrėjau

AČIŪ - pažiūrėsim 4u.gif
Atsakyti
Filmai pagal Noros Roberts knygas 4u.gif
Siunčiu iš rutracker.org Montanos dangus, Angelo ežeras ir Vidurnakčio užutėkis ax.gif Šitų knygų neskaičiau dar ax.gif Bet turiu anglišką variantą (nors abejoju, ar skaitysiu angliškai. Airių svajos 1 dalis žiauriai sunkiai skaitosi... schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 11 10, 15:40)
Filmai pagal Noros Roberts knygas  4u.gif
Siunčiu iš rutracker.org Montanos dangus, Angelo ežeras ir Vidurnakčio užutėkis  ax.gif Šitų knygų neskaičiau dar  ax.gif Bet turiu anglišką variantą (nors abejoju, ar skaitysiu angliškai. Airių svajos 1 dalis žiauriai sunkiai skaitosi...  schmoll.gif )

Aciu 4u.gif Sanctuary ir Magic moments nesu macius, bet cia ir senesni filmai, naujesni sukurti pagal jos naujesnes knygas (bent jau pas mus isleistas). smile.gif
O airiu svajas skaiciau, si jos trilogija man siaip sau, apie Erina labiausiai patiko, o pirmoji apie Adelija tai is vis sunkiai skaitesi, lyg ne roberts butu rasius doh.gif . Jos knygas labai megstu, nu bet sios man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
kaip tik dabar Diva rodo Noros Roberts Angel Fall
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 10, 15:37)
kaip tik dabar Diva rodo Noros Roberts Angel Fall

Aš irgi žiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 11 10, 16:44)
Aš irgi žiūriu smile.gif

O cia diva ne lietuviskas kanalas ar ne g.gif . Nes per vinita irgi yra diva, tai kazin cia tas pats, bet jis rusu ir anglu kalbomis, tik nezinau kokia kalba vinitoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 10, 15:49)
O cia diva ne lietuviskas kanalas ar ne  g.gif . Nes per vinita irgi yra diva, tai kazin cia tas pats, bet jis rusu ir anglu kalbomis, tik nezinau kokia kalba vinitoje  g.gif

Aha, rusų ir anglų. Jis seniau hallmark vadinosi.
Papildyta:
Tox biški alia detektyvas.... Iš pradžių aš jo nemačiau, bet dabar tai geeeeeras ne noros roberts filmas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 11 10, 16:54)

Aisku, nors jei buvo halmark, tai man regis vinitoje rode rusu kalba g.gif , nu reikes namie pasiziureti, tik neuzmirsti
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 10, 15:57)
Aisku, nors jei buvo halmark, tai man regis vinitoje rode rusu kalba  g.gif , nu reikes namie pasiziureti, tik neuzmirsti

Aš jau užsistačiau šeštadienio filmą, kad įrašytų. Peržiūrėsiu kai turėsiu laiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 11 10, 16:56)
Papildyta:
Tox biški alia detektyvas.... Iš pradžių aš jo nemačiau, bet dabar tai geeeeeras ne noros roberts filmas  lotuliukas.gif

Angelo ezeras ne noros roberts knygos pagrindu sukurtas filmas? blink.gif
Cia ne apie fotografe (jei gerai pamenu jos profesija) kuri vaiksciodama prie upelio pamato kaip nuzudoma moteris, kai ji nueina i ivykio vieta kuno neranda, apie tai pasako policijos detektyvui, bet aisku ja niekas nepatiki ir po to prasideda visi ivykiai. cia ne sitas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 10 lapkričio 2010 - 16:01
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 10, 16:00)
Angelo ezeras ne noros roberts knygos pagrindu sukurtas filmas?  blink.gif
Cia ne apie fotografe (jei gerai pamenu jos profesija) kuri vaiksciodama prie upelio pamato kaip nuzudoma moteris, kai ji nueina i ivykio vieta kuno neranda, apie tai pasako policijos detektyvui, bet aisku ja niekas nepatiki ir po to prasideda visi ivykiai. cia ne sitas?  g.gif

Aha, tas, tik ji ne fotografė, o virtuvės šefė.

Filmas pastatytas pagal jos knygą, alia labai jau ne saldus, kokio tikėjausi mirksiukas.gif Dėl to ir sakau, kad ne noros roberts...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coxe: 10 lapkričio 2010 - 16:05
Kur pagal jos knyga sukurtas filmas apie ugni (kuri rodys sestadieni diva) irgi ne per saldziausias, cia priskirciau ji intrigos serijai ax.gif
Atsakyti