Sveikos, noreciau pasiteirauti, yra vilnieciu skaitanciu Mickeviciaus bibliotekoje? Joje kaip supratau negalima uzsisakyti leidiniu ir laukti, kol tau pranes kad ta knyga jau grazinta ir gali atvykti pasiimti
. Nes ten gali susizinoti tik knygos srifta ir eiti pats ieskotis, tai gali buti, kad taip ir nepataikysi pasiimti tos knygos, arba lauksi metu metus
merginos, gal kas perskaite ir nebereikia Noros Roberts Morganos kryziu, Dievu vartus ir Melynaji jurgina? niekur nerandu...
Roberts Morganos kryzius ir Dievu vartai yra pdf formatu, knyga nuskenuota linkomanijoje, bet tada tektu skaityti per kompiuteri, o tai ziauriai nepatogu
o kaip ten galima patekti (linkomanija)?
lyg ir pakvietimo reikia? gal galit kas padet ir paaiškinti
?
va radau skelbima kaip tik
http://www.sena.lt/f..._kryzius/114312
Sveikos
pradejau skaityti Gregory "Cigones kerai".Nu nezinau,sunkiai einasi.Perskaiciau 12 skyriu,nelabai itrauke.Idomu lyg kaip toliau,bet skaitau tik probegsmais
O man jei idomi,tai tiesiog valgau knyga.
Dar laukia "Vestuviu ziedai".Sitos aprasymas nelabai suzavejo,atrodo liudna bus,bet paskui bandysiu skaityti.Dabar sunkus periodas gyvenime,sunkiu knygu neiveikiu
Labai noriu McNaugt naujos knygos,bet reikia sulaukti svajoniu romaniuku gal,nes viena siustis neapsimoka-tas pats pardej iseitu.Gal rimtai iki svenciu kur kokia akcija islys
pradejau skaityti Gregory "Cigones kerai".Nu nezinau,sunkiai einasi.Perskaiciau 12 skyriu,nelabai itrauke.Idomu lyg kaip toliau,bet skaitau tik probegsmais
Dar laukia "Vestuviu ziedai".Sitos aprasymas nelabai suzavejo,atrodo liudna bus,bet paskui bandysiu skaityti.Dabar sunkus periodas gyvenime,sunkiu knygu neiveikiu
Labai noriu McNaugt naujos knygos,bet reikia sulaukti svajoniu romaniuku gal,nes viena siustis neapsimoka-tas pats pardej iseitu.Gal rimtai iki svenciu kur kokia akcija islys
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 21, 11:53)
Roberts Morganos kryzius ir Dievu vartai yra pdf formatu, knyga nuskenuota linkomanijoje, bet tada tektu skaityti per kompiuteri, o tai ziauriai nepatogu 
as esu skaicius jas, bet noriu tas knygas tureti savo
QUOTE(saulegraza6 @ 2010 11 21, 14:35)
ooo, matyt siandien idejo
Na linkomanijoj reikia kvietimo norint prisiregistruoti, bet dabar ju nebedalina, tai nebet jei kas pasipildo saskaita, tada gauna 1 kvietima ir daugiau 
Papildyta:
Turiu Gregory "Ziniuone", bet dar irgi neperskaiciau
O skaitet kas nors Keliautojo laiku zmona? Ji pas mane laukia savo eiles irgi
Papildyta:
QUOTE(mikki @ 2010 11 21, 19:44)
Sveikos
O man jei idomi,tai tiesiog valgau knyga.
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 21, 21:27)
Iš antro karto pavyko ją perskaityti.
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 21, 21:27)
Žiniuonė ir aš turiu, bet neprisiverčiu pradėt skaityt
Vakar perskaičiau Ugnyje ar kažkas pan (iš tų detektyvinių). Visai nieko
Keliautojo laiku žmoną labai greit perskaičiau. Laaabai
QUOTE(Calaquendi @ 2010 11 22, 02:25)
Žiniuonė ir aš turiu, bet neprisiverčiu pradėt skaityt
Pirkau Mint Vinetu knygyne (jame parduoda jau skaitytas knygas. Galima savo nuvežt, bet sąlygos nelabai kokios. Už vieną Svajonių romaniuką duotų litą ir kažkiek taškų, kuriais galima padengti iki 50% perkamų knygų sumos. Tai nusprendžiau, kad neapsimoka. Be to, Svajonių romaniukų mažai turi. Pirkau dar kažkokią kunigaikčio kažkas ir Phillips Ar ji ne meilutė? Trūko man tos knygos. Ir visai pigiai gavau. Už 7 lt. Plonos po 5 lt.)
Skaiciau ar ji ne meilute, man labai patiko
Siandien eisiu i leidykla pasiimti naujos Mcnaught knygos