Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Simbulis @ 2010 11 16, 12:15)
Niu va, atrase is Svajoniu romanu "Tikrai išleisime dar vieną SEP knygą, bet šį kartą kitų metų sausio vasario mėnesį. Teks šiek tiek palaukti. "  smile.gif 
Ilgai laukus dar palauskim.

ooooo. Nu šaunuoliai. Ir tu, kad paraqšei, ir jie, kad atrašė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Del svajoniu romanu leidyklos neturiu jokiu priekaistu. Nes visada kiek parasau ko nors teiraudamasi, visada atraso, kartais po keliu dienu, bet vis tiek thumbup.gif ...
Atsakyti
bet juk smagu, kad bendrauja su klientais biggrin.gif
Atsakyti
Baigiau "Kuždesių salą". Metu į sena.lt gal kam reikės ax.gif ir grįštu prie lengvų romaniukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 11 16, 21:31)
Baigiau "Kuždesių salą". Metu į sena.lt gal kam reikės  ax.gif ir grįštu prie lengvų romaniukų  wub.gif

greita biggrin.gif ir kaip?
Atsakyti
Nusipirkau ją tam, kad liktų mažiau neatsakytų klausimų, kurie liko po filmo. Sakykim, kad jų mažiau smile.gif Nes knygą skaičiau nusistačiusi ax.gif
Atsakyti
Nu va pakeiksnojau Alma littera, o siandien ir sulaukiau atsakymo is ju, kad neketina artimiausiu metu isleisti Judith McNaught "Tobula" pakartotinai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 17, 10:31)
Nu va pakeiksnojau Alma littera, o siandien ir sulaukiau atsakymo is ju, kad neketina artimiausiu metu isleisti Judith McNaught "Tobula" pakartotinai  verysad.gif

Ai, aš jau perskaičiau, man nebesvarbu blush2.gif
Atsakyti
aš neskiaučiau.. o visos taip giriat... bigsmile.gif
Atsakyti
As taip pat neskaiciau, o knygynuose jos nebera, todel ir buvo idomu, gal zada leisti pakartotinai. Nu bet vienas zmogutis paskolins perskaityti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Papasakosiu kaip "Tobula" atsidūrė pas mane.
Kažkaip netyčia už 9 Lt parsisiunčiau iš Vilniaus. Buvo nugarėlė suplyšusi ir paskutinio puslapio kampas nuplėštas ax.gif Perskaičiau ir supratau kad su ja skirtis negalėsiu, bet būtinai turiu perskaityti kuo baigėsi (nors ir taip viskas aišku) biggrin.gif Įdėjau skelbimą kad perku Sm, vėliau atsirado sena.lt, įdėjau ir ten. Tada atradau puslapį http://iknyga.lt/ va ten ir radau savo naują idealios būklės "Tobulą" bigsmile.gif wub.gif Ieškojau apie metus laiko. Aišku sumokėjau normaliai 30 Lt, bet knyga tarsi iš knygyno, tai manau tų pinigų verta ir tikrai nesigailiu ax.gif O kadangi esu suvalkietė, tai negi nepadarysi bizniuko blush2.gif senajai "Tobulai" sutvarkiau nugarėlę ir per pusdienį pardaviau už 25 Lt biggrin.gif
Atsakyti
o nėra galinčios paskolinti paskaiyti? Pažadu tausoti ir saugoti ir iškart grąžinti blush2.gif
Atsakyti