QUOTE(mikki @ 2010 12 16, 21:38)
Nu zinot "Tikras stebuklas" tikrai tikras stebuklas.Fantastiska knyga,labai patiko.Taupiau kiek isejo,skaiciau 3 dienas.Keliauja i biblioteka.
Labai panasi i Karta ir visiems laikams,bet taip tiko-mergina kieta,vyras tipiskas,meiles jausmas graziai subrandintas,isaugintas,pabaiga ispudinga.Nu super,mano rekomendacijos jai
Dabar dar turiu D.Steel "Sirdies plakimas"(jei pavadinimo nesumaisiau),turetu buti gera.Esu filmu maciusi pagal jos knygas,tai siuzetai labai labai.O knyga turetu buti geresne juk
Dar turiu ceki knygyno,tai jauciu "Nuotaka ne savo noriu" jamsiu.Kas skaitet?Kaip patiko?Jagozaster sake kad jai nelabai
Man "Tikro stebuklo" pabaiga labiau patiko negi "Karta ir visiems laikams", nors abi knygos

. Pabaiga buvo gana ispudinga, tokia netiketa,
nors tikrai galvojau, kad pusbrolis ir bus tas niekselis, nors labai nenorejau, bet sekant logiska ivykiu seka, nauda butu buvus jam 
, nu bet viskas gerai, kas gerai baigiasi...
Skaiciau "Nuotaka ne savo noru", man patiko, mano stiliaus knyga, nors mano sesei tai ne, per skysta pagal ja

. Knyga tikrai grazi, miela, silta, siuzetas tai paprastas, bet itraukiantis, man tik ko is pradziu sunkiai skaitesi, bet paskui isivaziavau

.
Tik ko man truko tai meiles scenu, autore tik nuduoda kad jos buvo, bet visu tuo pasimegauti neleido, o koks meiles romanas be ju
. bet kaip minejau cia tik man to truko, kaip kitoms nezinau. . O knyga tai tikrai gera...
Yra dar kita sios autores knyga "Sirdies nerimas", taip berods vadinas, gal kas skaitet?
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2010 12 16, 23:15)
Gal kuri skaitėt Gregory knygas Baltoji karalienė ir Žiniuonė? Niekaip neprisiverčiu pradėt
Ziniuone pas mane savo eiles laukia nuo knygu muges, tai beveik metai kaip neprisiverciu jos pradet, nezinau kodel net

, o kitu Gregory knygu neskaiciau, laukiau kol visas isleis, bet irgi dar laukia jos savo eiles
Papildyta:
QUOTE(Daina @ 2010 12 16, 21:41)
Strigau pusiaukelėj, kas man labai retai pasitaiko

Laukiu įkvėpimo šiai knygai
Man tik is pradziu ji sunkiai ejosi, o paskui kai iveikiau luzio momenta skaitesi lengvai. Reikia isijausti i ja, i tuos laikus. Mane tai nervino tie mergaitiski dalykai, pasikelsi sijona, pasimatys kulksnis, arba kiklikas atsilaisvines

, nu tais laikais tai tikrai tai butu tragedija, bet siandieniniais tai juokas, gal todel ir ir sunku buvo i ja isijausti...