Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Daivida @ 2010 12 18, 18:08)
"Šeimos medis"

Gal parduodat ax.gif
Atsakyti
Aš vakar per pusdienį "surijau" Svajonių romaniuką iš Intrigos serijos "Ugnyje" (galiu perleisti) bigsmile.gif Labai patiko thumbup.gif tokia atgaiva po visų saldainiukų buvo blush2.gif Gaila, kad nebeleidžia šios serijos unsure.gif
Atsakyti
„Ugnyje“ ir man patiko wub.gif
Dar nebuvo nei vienos knygos iš Intrigos, kuri man nepatiktų cool.gif
Atsakyti
Subalamutinot su ta Nuotaka ne savo noru.
Ka dar butu galima pasiimti?Noreciau kokios tikrai geros.Tokios kaip Tikras stebuklas.Nesinori uz ceki imti knygos kad japarduoti.Noriu pasilikti kaip dovana.
Kaip tie Noros Robers Jaunikiai?Va is Kalounu esu Lila skaiciusi-nepatiko,tai jauciu ir kitos netiks.
Gal kas gero is Sandros Brown yra?Svetimas veidas patiko,bet sako kitos sunkesnes, o as noriu ka nors lengvo,su siurpuliukais rolleyes.gif
Na merginos mestelkit cia kokiu patarimu a ax.gif
Atsakyti
Gerai, gana apie tas knygas. Atsipuskit trumpam. Visas vaisinu...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2010 12 18, 23:02)
Visas vaisinu...

Su gimimo diena! birthday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 12 18, 23:35)
Subalamutinot su ta Nuotaka ne savo noru.
Ka dar butu galima pasiimti?Noreciau kokios tikrai geros.Tokios kaip Tikras stebuklas.Nesinori uz ceki imti knygos kad japarduoti.Noriu pasilikti kaip dovana.
Kaip tie Noros Robers Jaunikiai?Va is Kalounu esu Lila skaiciusi-nepatiko,tai jauciu ir kitos netiks.
Gal kas gero is Sandros Brown yra?Svetimas veidas patiko,bet sako kitos sunkesnes, o as noriu ka nors lengvo,su siurpuliukais  rolleyes.gif
Na merginos mestelkit cia kokiu patarimu a  ax.gif

Na, man asmeniškai labai patiko Emilie Richards "Vestuvių žiedai" - tokia gyvenimiška, bet šilta knyga. Taip pat geruoju prisimenu Danielle Steel knygą "Namas", Jude Deveraux "Šilkmedis", Noros Roberts "Viešos paslaptys". na žinoma visais atvejais tinka Judith Mcnaught knygos biggrin.gif Ach tiesa geriausia žinoma man - James Clavell "Siogūnas" - ten aprašyta viena gražiausių visų laikų meilės istorijų. Dievinu šią knyga. (Tiksliau 2 knygas) wub.gif wub.gif wub.gif Jei kas neskaitėt rekomenduoju. Tiesa jos ne išpigiųjų apie 35lt viena. doh.gif Bet šiuo atveju jos vertos kiekvieno cento 4u.gif
Atsakyti
Ka gi, ryt iskrendu, tai kelionei pasiemiau "D. Ostin knygu klubas". Paivairinimui nuo visu saldumynu smile.gif. Siaip kadangi megstu Ostin, tai manau patiks ir si knyga, o dar ir neskaityta, stovejo eileje ir va, sulauke savo valandos smile.gif
O del knygos ka tau patarti miki net nezinau. Pati kai renkuosi knygas skaitau anotacijas, bet jos dazniausiai buna intriguojancios, o knyga siaip sau, kad ir "Nuotaka ne savo noru" g.gif , tad paskui gryzusi namo ieskau atsiliepimu, gal bus kas skaite tai tada ir galvoju pirkti ar ne, ar tiesiog uzteks pasiskolinti ir pasiskaityti. As ir turiu dovanu ceki knygyno, tai manau kad imsiu uz ji M.Mitcel "Vejo nublokstus", klasika yra klasika, beje is naujo perleisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau Noros Roberts „MIDNIGHT BAYOU“ (nežinau, kaip lietuviškai). Nemėgstu tokių filmų, kur visą laiką jaučiama įtampa. Vienu momentu galvojau, kad nebaigsiu žiūrėt biggrin.gif Manau, knygą lengviau būtų skaityt, ne taip kraupiai viskas turėtų atrodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 12 19, 15:23)
Pažiūrėjau Noros Roberts „MIDNIGHT BAYOU“ (nežinau, kaip lietuviškai). Nemėgstu tokių filmų, kur visą laiką jaučiama įtampa. Vienu momentu galvojau, kad nebaigsiu žiūrėt biggrin.gif Manau, knygą lengviau būtų skaityt, ne taip kraupiai viskas turėtų atrodyti biggrin.gif

Knyga vadinasi Vidurnakčio užutekis mirksiukas.gif Ji man žymiai stipresnė už filmą, labai gera.
Atsakyti
Mačiau ir aš tą filmą rolleyes.gif Mano manymu iš Roberts knygų pastatytas šitas praščiausiai schmoll.gif Nežinau net kodėl g.gif Knyga tai dešimt kartu geresnė. Iš vis retai kada pagal knygą pastatytas filmas būtų toks geras kaip knyga smile.gif
Atsakyti
O yra ta knyga lietuviškai išleista? smile.gif

Dar turiu filmą „Ангелы падают“ (nežinau, kaip angliškai ir kaip lietuviškai smile.gif ). Matėt jį? smile.gif Gal šitas geresnis?
Atsakyti